FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken 5
Quiz about Tekken 5

Tekken 5 Quiz Challenge - How Much Do You Know? | Video Games


This is a quick and easy quiz on 'Tekken 5' (PS2). Enjoy.

A multiple-choice quiz by liam16. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
liam16
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,725
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
906
- -
Question 1 of 10
1. How many characters can you unlock through completing story mode alone (without cheating) if you count Kuma and Panda at the same time (as one)? Hint


Question 2 of 10
2. How much damage does Bryan Fury's unblockable do? Hint


Question 3 of 10
3. What happens to Bryan Fury in Yoshimitsu's end movie? Hint


Question 4 of 10
4. Which character's most damaging finisher is the weakest in the game? Hint


Question 5 of 10
5. How much does it cost to give JACK-5's punch costume (the one you select with the punch buttons) a Gatling Gun in customization mode? Hint


Question 6 of 10
6. In the opening sequence of the game, what animal does Asuka Kazama rescue after she sees it about to fall of a building? Hint


Question 7 of 10
7. What fighting style is used by Ganryu? Hint


Question 8 of 10
8. Of what nationality are the Williams sisters? Hint


Question 9 of 10
9. How many characters have appeared in all 'Tekken' games from 1-5 and 'Tekken Tag Tournament'? Hint


Question 10 of 10
10. How is Jinpachi Mishima related to Heihachi Mishima? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many characters can you unlock through completing story mode alone (without cheating) if you count Kuma and Panda at the same time (as one)?

Answer: Ten

The ten unlockable characters are Ganryu, Roger Jr., Anna Williams, Bruce Irvin, Heihachi Mishima, Baek Doo San, Kuma/Panda (counted as 1), Wang Jinrei, Mokujin and Devil Jin. Devil Jin can also be unlocked by completing the 'Devil Within' mini-game.
2. How much damage does Bryan Fury's unblockable do?

Answer: 60

Although it is quite a weak unblockable, compared to some, Bryan's Meteor Smash is quick to pull off. The most powerful unblockable is JACK-5's Gigaton punch which, when fully powered up, does 199 damage.
3. What happens to Bryan Fury in Yoshimitsu's end movie?

Answer: Yoshimitsu blows him up

In Bryan's end movie, Bryan hunts Yoshimitsu in the woods. Yoshimitsu leaps out of nowhere to ambush Bryan, but Bryan detects him and shoots him.
4. Which character's most damaging finisher is the weakest in the game?

Answer: Ling Xiaoyu

Jack-5's Gigaton Punch can do up to 199 damage, his Gigaton Stomp does 60 and his Dark Greeting does 101. Ganryu's Sumo Tackle does 90 and Paul's Burning Deathfist does 100. Xiaoyu's Phoenix Strike by comaprison does 40.
(information from www.tekkenzaibatsu.com)
5. How much does it cost to give JACK-5's punch costume (the one you select with the punch buttons) a Gatling Gun in customization mode?

Answer: 300,000G

Other customizations for JACK-5 include Air Intakes and a shovel. Extra costumes can be bought for some characters at a cost of 500,000G.
6. In the opening sequence of the game, what animal does Asuka Kazama rescue after she sees it about to fall of a building?

Answer: Cat

Asuka does some crazy stunts on a bicycle on some rooftops on a bike before saving the cat. Asuka's unblockable Triple Spin Kicks are the same unblockables used by Jun Kazama.
7. What fighting style is used by Ganryu?

Answer: Sumo Wrestling

Ganryu enters King Of Iron Fist Tournament 5 to help Julia Chang retrieve the Forest Rejuvenation Data after falling in love with her. He also fell in love with Julia's adopted mother Michelle.
8. Of what nationality are the Williams sisters?

Answer: Irish

In Nina's end movie she blows up Anna after walking off the set of the movie they are making. In Anna's she slices off Nina's costume during filming.
9. How many characters have appeared in all 'Tekken' games from 1-5 and 'Tekken Tag Tournament'?

Answer: Four

Only Paul, Yoshimitsu, Heihachi and Nina Williams have been in 'Tekken' games 1-5 and 'Tekken Tag Tournament'. King and Law have been in all of them but 'Tekken 3' and 'Tekken Tag', it was Forrest not Marshall Law that competed, and the original King was replaced from 'Tekken 3' onwards by a different King. That is why they aren't included.
10. How is Jinpachi Mishima related to Heihachi Mishima?

Answer: Father

Jinpachi is sealed under the Honmaru until after The King Of Iron Fist Tournament 4 when the Honmaru is blown up by JACKs, freeing him. Jinpachi is Kazuya's grandfather, and in Kazuya's end movie Kazuya appears to show compassion for his dying grandfather, but instead deals the finishing blow.
Source: Author liam16

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us