FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Paul  Tekken
Quiz about All About Paul  Tekken

All About Paul - "Tekken" Trivia Quiz


This is a character quiz about "Tekken's" Paul Phoenix. The questions are based on Paul's appearance and story from "Tekken" to "Tekken 6".

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
daniya59
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
284,083
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
581
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. What color is Paul's hair? Hint


Question 2 of 10
2. In what game did Paul make his debut? Hint


Question 3 of 10
3. Who of the following characters is Paul's close friend? Hint


Question 4 of 10
4. What is Paul's goal? Hint


Question 5 of 10
5. Who always comes in Paul's way? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the third person Paul wanted to have in his team for the sixth tournament? Hint


Question 7 of 10
7. Who of these is NOT Paul's rivals? Hint


Question 8 of 10
8. In "Tekken 3", Paul had his hair down.


Question 9 of 10
9. Excluding "Tekken", what other game did Paul appear in? Hint


Question 10 of 10
10. Paul did NOT defeat Ogre in "Tekken 3".



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 24 2024 : Guest 120: 9/10
Feb 25 2024 : Guest 174: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What color is Paul's hair?

Answer: blond

Paul has blond hair that stands right up like a cylinder. In "Tekken 6", his hair can even grow taller, and that is his item move.
2. In what game did Paul make his debut?

Answer: "Tekken"

Paul is one of the only four characters who has appeared in all the "Tekken" series. The others are Nina Williams, Yoshimitsu, and Heihachi Mishima.
3. Who of the following characters is Paul's close friend?

Answer: Marshall

Paul is a close friend of the Law family. Marshall Law and Paul have been friends since "Tekken". They also appear in some of each others' endings.
4. What is Paul's goal?

Answer: to be the toughest fighter in the universe

Paul thinks he is the best fighter in the universe and wants to prove it to the universe too. He was also ready to challenge the aliens and prove to them that he is the toughest in the universe in his "Tekken 5" and "Tekken: Dark Resurrection" endings. He is usually saying, "I'm the toughest fighter in the universe!"
5. Who always comes in Paul's way?

Answer: Kuma

Whenever Paul went to defeat Kazuya, he would get really excited, but Kuma always came in the way. In "Tekken 5" and "Tekken: Dark Resurrection", Kuma is the first sub-boss in Paul's story mode.
6. Who was the third person Paul wanted to have in his team for the sixth tournament?

Answer: Steve

In "Tekken 6", Paul found out that the fight money would be greater if you have team members fight with you. Paul immediately asked his best friend, Law to join him. He heard that three would be better than two. Steve Fox, caught his attention as Paul heard he was a boxing prodigy.
7. Who of these is NOT Paul's rivals?

Answer: Forest

Paul is a good friend of Forest. Kuma I, Kuma II, and Kazuya are all his rivals
and Paul eagerly wants to defeat them.
8. In "Tekken 3", Paul had his hair down.

Answer: False

In "Tekken 4", Paul had his hair flat down. Later, the hairstyle became a customization for Paul.
9. Excluding "Tekken", what other game did Paul appear in?

Answer: Urban Reign

Paul also made his appearance in Namco's fighting/beat 'em up game, "Urban Reign". Marshall Law has also appeared in that game with Paul.
10. Paul did NOT defeat Ogre in "Tekken 3".

Answer: False

Paul did defeat Ogre in "Tekken 3". He thought he proved that he was 'the toughest fighter in the universe.' He didn't do this because he still had to defeat True Ogre. Paul left the tournament with his victory before Ogre transformed into True Ogre.
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us