FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken Keeping Up With The Williams
Quiz about Tekken Keeping Up With The Williams

"Tekken": Keeping Up With The Williams' Quiz


Nina and Anna Williams, everyone's favorite "Tekken" love/hate twin sister relationship. This one is all about Nina and Anna - enjoy!

A multiple-choice quiz by DizzyKitty. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
DizzyKitty
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
250,576
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
813
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Besides the childhood sibling rivalry, when did relations between Nina and Anna really start to get strained? Hint


Question 2 of 10
2. In "Tekken 3," which one of these moves do the sisters share? Hint


Question 3 of 10
3. Which of these games is the only one that Anna doesn't have to be unlocked? Hint


Question 4 of 10
4. Of these "Tekken" games, which is the only one Nina has not been in? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these describes Nina and Anna's mother? Hint


Question 6 of 10
6. When Nina was captured and forced to be a test subject in Dr. Boskonovitch's "Cold Sleep Experiment #2," why did Anna wish to undergo the Cryosleep also? Hint


Question 7 of 10
7. Which of these isn't true about Anna? Hint


Question 8 of 10
8. Which of these isn't true about Nina? Hint


Question 9 of 10
9. How did Nina have a son and not know it? Hint


Question 10 of 10
10. Nina has her very own video game not directly related to the "Tekken" series. What is this game called? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Besides the childhood sibling rivalry, when did relations between Nina and Anna really start to get strained?

Answer: When their father was killed they both blamed each other

When their father was killed, they were very hostile towards eachother because they both thought the other had something to do with his death. Nina visits Richard's headstone in her "Tekken 2" ending sequence. While there, Anna shows up, and at first Nina's ready to attack but neither of them want to fight at their father's grave.

This scene is also a flashback in Nina's "Tekken 3" ending sequence.
2. In "Tekken 3," which one of these moves do the sisters share?

Answer: Blonde Bomb

Even though Anna is not blonde, she does share Blonde Bomb with Nina. Spiral Explosion and Bad Habit are two of Nina's moves. Bloodly Scissors is Anna's special power-up attack.
3. Which of these games is the only one that Anna doesn't have to be unlocked?

Answer: "Tekken Tag"

Anna isn't in "Tekken 4." In "Tekken Tag" she is a default character and in "Tekken 2" and "Tekken 3" she is an unlockable.
4. Of these "Tekken" games, which is the only one Nina has not been in?

Answer: She's been in all of them

Nina is one of the only four characters who have been in every "Tekken" game 1-5, including "Tekken Tag". The others are Heihachi Mishima, Paul Phoenix, and Yoshimitsu.
5. Which of these describes Nina and Anna's mother?

Answer: A National Aikido Champion

Both Nina and Anna absolutely adored their father. But because he tended to pay more attention to Nina than Anna, Anna become more close with their mother, and that is why her fighting style leans more to their mother's Aikido techniques and Nina's leans more to their father's Bone Martial Arts.
6. When Nina was captured and forced to be a test subject in Dr. Boskonovitch's "Cold Sleep Experiment #2," why did Anna wish to undergo the Cryosleep also?

Answer: It is assumed that she didn't want to age while her sister would be youthfully preserved

Cryosleep (also known as Dr. Boskonovitch's "Cold Sleep Experiment #2") preserved the two of them for 19 years, so when they came out they hadn't aged. After Ogre's powers were unleashed, Nina was awakened, and she acted under him with no memories of her past. Anna had requested to be awakened with her sister, and so she was, but without the whole "being controlled by Ogre" thing and without the memory loss.
7. Which of these isn't true about Anna?

Answer: She is known to be very good friends with Paul Phoenix

There isn't anything on Anna that would hint to her having anything to do with Paul. As for Lee, she was only linked to him once in the "Tekken Motion Picture" when she was one of his "girlfriends." In her "Tekken 3" profile it states that her blood type is A, and anyone who has played any "Tekken" game knows Anna is flirtatious.
8. Which of these isn't true about Nina?

Answer: Her sole mission in life is to kill Jin Kazama

Nina's mission in "Tekken 3" is to kill Jin Kazama, but it is not her only purpose in life. It is also in her "Tekken 3" profile that she likes milk tea and her blood type changed, and that she dislikes Anna.
9. How did Nina have a son and not know it?

Answer: Through invitro-fertilization while she was still in Cryosleep

Nina found out about her son because she was hired to assassinate Steve Fox. While checking some background information on the target, she stumbled across some information pointing to her as being his mother.
10. Nina has her very own video game not directly related to the "Tekken" series. What is this game called?

Answer: "Death By Degrees"

"Death By Degrees" is not a game in the "Tekken" series. However, Nina is the main character, and Dr. Boskonovitch and Anna are characters in the game. The game takes place on a cruise ship and Nina has a lot of her classic "Tekken" moves along with weapons and other special items.
Source: Author DizzyKitty

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Diamondlance before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us