FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken 5
Quiz about Tekken 5

Tekken 5 Quiz for Experts | Video Games


Greatest fighting game ever! And once again, PS2 owners, rejoice! It is a PS2 exclusive! In your face XBox!

A multiple-choice quiz by Xytrex. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
Xytrex
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
205,514
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
1499
- -
Question 1 of 10
1. In the arena, "City at Sunset", what is the billboard at the far right end of the arena prompting you to buy? Hint


Question 2 of 10
2. For whom can you buy a bow and arrows? Hint


Question 3 of 10
3. You can put a basket of fish on Wang Jinrei's back. What is that item called in the customization shop? Hint


Question 4 of 10
4. What color is Gun Jacks anchor tatoo? Hint


Question 5 of 10
5. What is the highest level in the arcade mode? Hint


Question 6 of 10
6. Which of these items can't you give Marshall Law? Hint


Question 7 of 10
7. Somebody on the marketing staff of "Tekken 5" has a nickname that, when given, give this person the name of a "Tekken 5" character. What is that nickname? Hint


Question 8 of 10
8. In the stage "Urban Jungle", how many cars are in the back? Hint


Question 9 of 10
9. What Namco character is pulling the words "Welcome to the Final Frontier" in the stage "The Final Frontier"? Hint


Question 10 of 10
10. What is the game project that is after Tekken 5? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the arena, "City at Sunset", what is the billboard at the far right end of the arena prompting you to buy?

Answer: A Beefshake

Yes, it says "Get a Beef Shake, Mon. - Thurs. at 8 a.m." City at Sunset also has a doorway next to the billboard.
2. For whom can you buy a bow and arrows?

Answer: Asuka

This can only be worn on her second costume. It is worn on her back.
3. You can put a basket of fish on Wang Jinrei's back. What is that item called in the customization shop?

Answer: Traveling Salesman

It's called that because people in Japan used to and still go door to door and sell things that they have on their back. Jinrei actually is a travelling salesman.
4. What color is Gun Jacks anchor tatoo?

Answer: Blue

This must be bought in the customization shop. It is for his first suit, and it is on his right shoulder.
5. What is the highest level in the arcade mode?

Answer: Tekken Lord

The Warlord is three levels away from Tekken Lord. The Conqueror is one above the Warlord, and the Sage is one under the Warlord.
6. Which of these items can't you give Marshall Law?

Answer: Hachimaki

The hachimaki is a cloth worn on the head. Many people can wear this, including Hwoarang and Heihachi.
7. Somebody on the marketing staff of "Tekken 5" has a nickname that, when given, give this person the name of a "Tekken 5" character. What is that nickname?

Answer: Fury

His name is Brian "Fury" Schorr. He is the Channel Marketing Manager.
8. In the stage "Urban Jungle", how many cars are in the back?

Answer: 5

There are two cars on the floor, one on top of them, one on top of on a ledge in the corner, and one hanging from the ceiling. They are all white vans.
9. What Namco character is pulling the words "Welcome to the Final Frontier" in the stage "The Final Frontier"?

Answer: Pac-Man

The Final Frontier is a space staion. You can see the earth from a window.
10. What is the game project that is after Tekken 5?

Answer: Soul Calibur III

"Soul Calibur III" is "Soul Calibur II"'s sequel. New characters include Zasalamel and Tira.
Source: Author Xytrex

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Diamondlance before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us