FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Nina  Tekken
Quiz about All About Nina  Tekken

All About Nina - "Tekken" Trivia Quiz


This quiz is about Nina Williams from the "Tekken" series. It includes questions about Nina up till "Tekken 6".

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
daniya59
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
273,467
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
931
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 2 (12/15), Guest 174 (13/15), Guest 31 (14/15).
- -
Question 1 of 15
1. Which "Tekken" did Nina first make her appearance in? Hint


Question 2 of 15
2. What color is Nina's hair? Hint


Question 3 of 15
3. What is Nina's occupation? Hint


Question 4 of 15
4. What color does Nina mostly wear? Hint


Question 5 of 15
5. Who is Nina's sister? Hint


Question 6 of 15
6. Who is Nina's rival? Hint


Question 7 of 15
7. Besides "Tekken", what other game did Nina appear in? Hint


Question 8 of 15
8. Where is Nina from? Hint


Question 9 of 15
9. Who is Nina's father? Hint


Question 10 of 15
10. In "Tekken 4", who was Nina hired to kill? Hint


Question 11 of 15
11. Which King of Iron Fist Tournament was Nina not in? Hint


Question 12 of 15
12. In which game was Nina asked to take part in a movie by a Hollywood director? Hint


Question 13 of 15
13. Which of the following is a move which Nina shares with her sister? Hint


Question 14 of 15
14. In "Tekken 5", why did Nina want to meet her sister? Hint


Question 15 of 15
15. For how long was Nina in cryosleep? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 17 2024 : Guest 2: 12/15
Feb 25 2024 : Guest 174: 13/15
Feb 22 2024 : Guest 31: 14/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which "Tekken" did Nina first make her appearance in?

Answer: Tekken (1)

Nina is one of the main characters in "Tekken". She appeared in all the "Tekken" series. She is also in "Tekken: the Motion Picture", which is the anime movie of "Tekken (1)".
2. What color is Nina's hair?

Answer: blonde

Nina wears a blond ponytail with bangs sticking out at the front. You can change her haircolor or hairstyle by customizing her.
3. What is Nina's occupation?

Answer: assassin

Nina is the ultimate assassin of the "Tekken" series who is assigned to assassinate someone at different stages. At first, she was determined to kill Kazuya for the sake of Lee, who was using her for her great skills. Then, she's ordered by Kazuya to kill Jin. Later, she's ordered to kill Steve Fox, who is her biological son.
4. What color does Nina mostly wear?

Answer: Purple

In every game, Nina has at least one purple costume. Even in the "Tekken: the Motion Picture", she wears purple. Her signature color is purple too.
5. Who is Nina's sister?

Answer: Anna

Anna Williams is Nina's younger sister who differs her in many ways. She is more flirtatious, she cares about her reputation and her looks unlike Nina.
They are also many other things about their differences, but they don't share
'good sister moments', but all they share is hatred!
6. Who is Nina's rival?

Answer: Anna

After Richard Williams (Nina and Anna's father) passed away, the sisters blamed each other responsible for his death. As Richard liked Nina more than Anna, Anna wanted to prove to others that she was better than Nina, but Nina wanted to prove she was better. Slowly, slowly they started doing anything possible for their victory. Some insane risks they took for their victory lead to their rivalry, and rivalry lead to killing each other.
7. Besides "Tekken", what other game did Nina appear in?

Answer: "Death by Degrees"

Nina is the main character in an action/adventure video game for the PS2 known as "Death by Degrees." The game has the same moves for Nina as the ones in "Tekken", but also features other new moves.
8. Where is Nina from?

Answer: Ireland

Nina is Irish, but was basically raised in other countries after her father passed away. Her sister is also Irish, but was also raised in other countries after her father passed away.
9. Who is Nina's father?

Answer: Richard Williams

Nina and her sister's dad, Richard Williams, is shown in "Death by Degrees".
When he passed, the sisters blamed each other responsible for his death.
10. In "Tekken 4", who was Nina hired to kill?

Answer: Steve Fox

Nina was hired by the mafia to assassinate a British boxer, Steve Fox, but when it's time to shoot him, she realizes that he is her own biological son. She ends up getting chased by a cop because that cop was looking for the mafia in which Nina was included. Steve saves her from the cop in the end.
11. Which King of Iron Fist Tournament was Nina not in?

Answer: she was in all of the tournaments

Nina is one of the main characters in the game and has been in all the "Tekken"
series. She is also in a game called "Death by Degrees" in which she plays the lead role.
12. In which game was Nina asked to take part in a movie by a Hollywood director?

Answer: "Tekken 5"

In Nina's ending in "Tekken 5", she takes part in an upcoming film just because Anna takes part. She wanted to prove that she was better than Anna.
13. Which of the following is a move which Nina shares with her sister?

Answer: Blonde Bomb

Although Anna isn't blonde, she also has the same move as Nina. Wipe the Floor is Nina's very common move while Chaos Judgment and Bloody Scissors are both Anna's moves.
14. In "Tekken 5", why did Nina want to meet her sister?

Answer: her sister was the only hope to bring back Nina's memories

After the Syndicate about Steve being her son fell, Nina had nothing do. She decided to meet her sister as she thought that she might remember her past, she calls her sister and tells her she wants to meet her. Her sister agrees, but the moment they see each other, shots are fired, and the war continues for days. Eventually, they agree to settle their problem at the King of Iron Fist Tournament 5.
15. For how long was Nina in cryosleep?

Answer: 19 years

Nina was in cryosleep for 19 years, but was youthfully preserved. She woke up and suffered from Amnesia.
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us