FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken The Quiz
Quiz about Tekken The Quiz

"Tekken": The Quiz


Hello and welcome to my first quiz. I have spent a lot of time on making this quiz.

A multiple-choice quiz by DingDingRob95. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
330,862
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
316
- -
Question 1 of 10
1. What is "Tekken" usually known as? Hint


Question 2 of 10
2. How are Michelle Chang and Julia Chang related? Hint


Question 3 of 10
3. Who is Jin Kazama's uncle (not his adoptive uncle)? Hint


Question 4 of 10
4. What did Heihachi do to Kazuya at the end of "Tekken 2"? Hint


Question 5 of 10
5. Who is Nina Williams' son? Hint


Question 6 of 10
6. What does Kuma mean in English? Hint


Question 7 of 10
7. In the "Tekken 5" intro, who were Kazuya and Heihachi fighting? Hint


Question 8 of 10
8. During "Tekken 6", what company does Kazuya own? Hint


Question 9 of 10
9. What country does Lili come from? Hint


Question 10 of 10
10. In "Tekken 5", which character has the most interludes? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is "Tekken" usually known as?

Answer: The King of Iron Fist Tournament

The King of Iron Fist Tournament is heard many times during the "Tekken" storyline. Metal Punch, Champion of Champions and the True King are never heard throughout "Tekken".
2. How are Michelle Chang and Julia Chang related?

Answer: Adoptive Mother/Daughter

Michelle Chang found a baby and raised it and called it Julia. You might think they are mother and daughter due to being very similar looking but they are actually adoptive mother and daughter.
3. Who is Jin Kazama's uncle (not his adoptive uncle)?

Answer: Lars Alexandersson

When Lars and Heihachi (Jin's Grandfather) first meet each other they soon discover that Heihachi is Lars father. Kazuya Mishima (Jin's father) also discovers that Lars is his brother because he had blood from Mishima.
4. What did Heihachi do to Kazuya at the end of "Tekken 2"?

Answer: He was thrown into a volcano

In Heihachi's "Tekken 2" ending Kazuya was thrown into a volcano. It is also shown in the "Tekken 4" opening and mentioned in Kazuya's "Tekken 4".
5. Who is Nina Williams' son?

Answer: Steve Fox

Steve Fox is the son of Nina Williams and nephew of Anna Williams. Nina unknowingly had Steve when she was in Cyrosleep and his father remains a mystery.
6. What does Kuma mean in English?

Answer: Bear

It is stated in Tekkenpedia that Kuma translates to Bear in English. This is very interesting because Panda (who is a panda) has still got the same name in the Japanese version of "Tekken".
7. In the "Tekken 5" intro, who were Kazuya and Heihachi fighting?

Answer: Jack-4

At the start of the intro lots of helicopters come to Hon-Maru and shoot Jack-4 robots, they try to kill Kazuya and Heihachi. Kazuya betrays Heihachi and Heihachi is blown up by Jack-4 robots. Kazuya smiles and jumps out Hon-Maru and turns into Devil form.
8. During "Tekken 6", what company does Kazuya own?

Answer: G Corporation

When Heihachi throws Kazuya into a volcano in "Tekken 2", Kazuya is revived by G Corporation. G Corporation uses him for tests and soon after he is betrayed by G Corporation. Kazuya kills everyone that works for them and takes over.
9. What country does Lili come from?

Answer: Monaco

It is stated in Lili's Tekkenpedia bio that she comes from Monaco. Monaco is a very small country and quite difficult to locate; it is just south of France.
10. In "Tekken 5", which character has the most interludes?

Answer: Wang Jinrei

Wang Jinrei has the most interludes with a total of four. They were Ling Xiaoyu, Feng Wei, Heihachi Mishima, and Jinpachi Mishima.
Source: Author DingDingRob95

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us