FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken Guru
Quiz about Tekken Guru

Tekken Guru Trivia Quiz


This is a little Tekken quiz mainly about Tekken 3 and 2. It's easy but I'll make it harder eventually!

A multiple-choice quiz by gamequeen79. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
gamequeen79
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,688
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2996
Last 3 plays: Guest 80 (7/10), Guest 136 (10/10), Guest 220 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What software-game company created the Tekken series? Hint


Question 2 of 10
2. In Tekken 3, who is the offspring of Jun Kazama and Kazuya Mishima? Hint


Question 3 of 10
3. Which Tekken 3 character has an anime ending? Hint


Question 4 of 10
4. In Tekken 2, which character had their ending changed when it was ported over from the Japanese version to the US version, due to censorship? Hint


Question 5 of 10
5. In Tekken 2, who defeated Devil Kazuya? Hint


Question 6 of 10
6. In Tekken 1, 2 and Tag, Heihachi has an adopted son, Who is he?

Answer: (White Haired Devil - two words)
Question 7 of 10
7. Who is Yoshimitsu trying to help in Tekken 3? Hint


Question 8 of 10
8. In Tekken 1, who does Kazuya get his revenge on? Hint


Question 9 of 10
9. What is Gon? Hint


Question 10 of 10
10. Kuma belongs to Heihachi, who does Panda belong to?

Answer: (One or Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 22 2024 : Guest 80: 7/10
Jul 20 2024 : Guest 136: 10/10
Jun 19 2024 : Guest 220: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What software-game company created the Tekken series?

Answer: Namco

2. In Tekken 3, who is the offspring of Jun Kazama and Kazuya Mishima?

Answer: Jin

3. Which Tekken 3 character has an anime ending?

Answer: Xiaoyu

4. In Tekken 2, which character had their ending changed when it was ported over from the Japanese version to the US version, due to censorship?

Answer: Anna Williams

5. In Tekken 2, who defeated Devil Kazuya?

Answer: Jun Kazama

6. In Tekken 1, 2 and Tag, Heihachi has an adopted son, Who is he?

Answer: Lee Chaolan

7. Who is Yoshimitsu trying to help in Tekken 3?

Answer: Bosconovitch

8. In Tekken 1, who does Kazuya get his revenge on?

Answer: Heihachi

9. What is Gon?

Answer: A dinosaur

10. Kuma belongs to Heihachi, who does Panda belong to?

Answer: Ling Xiaoyu

Source: Author gamequeen79

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us