FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tekken 5 for PS2
Quiz about Tekken 5 for PS2

"Tekken 5" for PS2 Trivia Quiz


Are you ready for the King Of Iron Fist Tournament 5?

A multiple-choice quiz by Postman1188. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
Postman1188
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
203,693
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
1793
- -
Question 1 of 10
1. Whom can you unlock by buying an extra costume for 500,000 G in the customization area? Hint


Question 2 of 10
2. Up,X activates which of Christie's moves?

Answer: (Acrobat (think in Spanish terms))
Question 3 of 10
3. Craig Marduk's nationality is South American.


Question 4 of 10
4. What is Hwoarang's fighting style? Hint


Question 5 of 10
5. How do you activate Steve Fox's stun gun? Hint


Question 6 of 10
6. How old is Eddy Gordo? Hint


Question 7 of 10
7. How old is Bruce Irvin? Hint


Question 8 of 10
8. Jinpachi is Heihachi's father?


Question 9 of 10
9. What is the developer of "Tekken 5"? Hint


Question 10 of 10
10. What is Raven's real name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Whom can you unlock by buying an extra costume for 500,000 G in the customization area?

Answer: Eddy Gordo

You have to buy this alternate costume for Christie. He is not unlockable by any other way.
2. Up,X activates which of Christie's moves?

Answer: Acrobacia

This is the move where she sort of flips and kicks the opponent. It is a easy move to use in a close match.
3. Craig Marduk's nationality is South American.

Answer: False

Actually, his nationality is Australian. This is courtesy of the video game handbook.
4. What is Hwoarang's fighting style?

Answer: Tae Kwon Do

This is also stated in the handbook. He uses mostly a combo of kicks.
5. How do you activate Steve Fox's stun gun?

Answer: Forward, square+triangle

Look in the command list. It is the move that stuns your opponent for a couple of seconds.
6. How old is Eddy Gordo?

Answer: 29

His age is stated on his biography at www.tekkenzaibatsu.com. He is 29 years of age.
7. How old is Bruce Irvin?

Answer: 53

I got this from www.tekkenzaibatsu.com. Bruce first debuted in Tekken 2.
8. Jinpachi is Heihachi's father?

Answer: True

They look alike very much the same. They also have Mishima as their last name.
9. What is the developer of "Tekken 5"?

Answer: Namco

This is on the cover of the handbook. Namco also has other projects like "Pac-man".
10. What is Raven's real name?

Answer: No real name

When you play story mode with Nina, you encounter him and he says he does not have a real name. Raven is his codename.
Source: Author Postman1188

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us