FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Mix of Tekken Characters
Quiz about Mix of Tekken Characters

Mix of 'Tekken' Characters Trivia Quiz


This quiz will require your background knowledge of a range of characters from 'Tekken'. Basically in each question, you just have to name the character being discussed. Good luck!

A multiple-choice quiz by Toddler13. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
Toddler13
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
327,766
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
368
- -
Question 1 of 10
1. This psychic fighter was able to sense the Devil Gene surrounding her partner and as the story goes on she goes missing. Who is she? Hint


Question 2 of 10
2. This young girl was deserted as a baby and found and raised in a tribe. She is really interested in nature and even researches reforestation, but what is her name? Hint


Question 3 of 10
3. This young Asian girl ran away from her family and lived with the Mishima Zaibatsu. Her bodyguard is a trained panda and she has a major crush on Jin Kazama. Who is she?
Hint


Question 4 of 10
4. This professional Vale Tudo fighter was imprisoned in Arizona for an accidental homicide. Unfortunately after his release, he was wanted for revenge and was defeated during the King of Iron Fist Tournament 4 but was unable to accept it. Who is this tough character? Hint


Question 5 of 10
5. Which fighter has a mysterious name and an X on his forehead? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the half Japanese, half Swedish son of Heihachi and brother of Lee and Kazuya? Hint


Question 7 of 10
7. This ninja seeks out Bryan Fury who killed members of his clan and he often assists Dr Boskonovitch. Who is he? Hint


Question 8 of 10
8. Which 'Tekken' fighter is a police officer who chases after Feng Wei and attempts to destroy the Mishima Zaibatsu with the help of Steve Fox? Hint


Question 9 of 10
9. This 'Tekken' character is a student of Baek Doo San and aims to defeat Jin Kazama in battle. What is his name? Hint


Question 10 of 10
10. This young teenage girl happens to be Jin's cousin. Lei Wulong came to her and informed her that Feng Wei was destroying dojos and she went looking for him. What is her name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 14 2024 : cheeseit223: 9/10
Apr 21 2024 : Guest 31: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This psychic fighter was able to sense the Devil Gene surrounding her partner and as the story goes on she goes missing. Who is she?

Answer: Jun Kazama

Jun and Kazuya had a baby boy named Jin who was also affected by the Devil Gene. It is assumed that Jun died and Jin seeks revenge for her death.
2. This young girl was deserted as a baby and found and raised in a tribe. She is really interested in nature and even researches reforestation, but what is her name?

Answer: Julia Chang

Michelle Chang was the one who found Julia and adopted her into the tribe. Julia learns that her homeland is in danger and that is why she decides to study reforestation. Ganryu takes quite an interest in young Native Americans such as Julia and Michelle.
3. This young Asian girl ran away from her family and lived with the Mishima Zaibatsu. Her bodyguard is a trained panda and she has a major crush on Jin Kazama. Who is she?

Answer: Ling Xiaoyu

Xiaoyu was taught martial arts by her relative, Wang Jinrei. When she ran away and met Heihachi, he taught Panda how to fight and in Xiaoyu's eyes, he was her grandfather.
4. This professional Vale Tudo fighter was imprisoned in Arizona for an accidental homicide. Unfortunately after his release, he was wanted for revenge and was defeated during the King of Iron Fist Tournament 4 but was unable to accept it. Who is this tough character?

Answer: Craig Marduk

Marduk had killed Armor King in a bar fight, but Armor King had a protege named King and he sought to murder Marduk. The two fight against each other throughout the King of Iron Fist Tournaments but Marduk doesn't like admitting to defeat.
5. Which fighter has a mysterious name and an X on his forehead?

Answer: Raven

There is little known about Raven although he is assumed to be Canadian. He appears in 'Tekken 6' and first fights against Lars and Alisa but returns further on in the game to assist them.
6. What is the name of the half Japanese, half Swedish son of Heihachi and brother of Lee and Kazuya?

Answer: Lars Alexandersson

Lars is introduced during 'Tekken 6' in which he and Alisa Boskonovitch star as the two main characters. He suffers from memory loss and aims to learn about who he is.
7. This ninja seeks out Bryan Fury who killed members of his clan and he often assists Dr Boskonovitch. Who is he?

Answer: Yoshimitsu

Yoshimitsu has appeared in every 'Tekken' game and he has defeated Kunimitsu and Ganryu. Yoshimitsu appears in the 'Soul Calibur' game series as well.
8. Which 'Tekken' fighter is a police officer who chases after Feng Wei and attempts to destroy the Mishima Zaibatsu with the help of Steve Fox?

Answer: Lei Wulong

Lei has put many criminals behind bars and he was sent to stop Nina Williams at one point. After hearing that Feng Lei had been destroying dojos, Lei sets out to stop him.
9. This 'Tekken' character is a student of Baek Doo San and aims to defeat Jin Kazama in battle. What is his name?

Answer: Hwoarang

Hwoarang was drafted into the South Korean army but eventually became a fugitive of the South Korean Government. Hwoarang does Tae Kwon Do and trains very hard to defeat Jin.
10. This young teenage girl happens to be Jin's cousin. Lei Wulong came to her and informed her that Feng Wei was destroying dojos and she went looking for him. What is her name?

Answer: Asuka Kazama

Asuka was taught to fight by her father and when he is injured by Feng Wei, she seeks revenge. Asuka believes in justice and often tries to prevent street fights.
Source: Author Toddler13

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us