FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Lili  Tekken
Quiz about All About Lili  Tekken

All About Lili - "Tekken" Trivia Quiz


This quiz is all about Lili, from "Tekken". Questions are based on her story and description.

A multiple-choice quiz by daniya59. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Tekken

Author
daniya59
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
273,052
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
487
- -
Question 1 of 10
1. Which "Tekken" series did Lili make her first appearance in? Hint


Question 2 of 10
2. What is Lili's last name? Hint


Question 3 of 10
3. What was Lili's talent that she figured out? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these words would best describe Lili when you look at her picture? Hint


Question 5 of 10
5. What is Lili's father's occupation? Hint


Question 6 of 10
6. Where is Lili from? Hint


Question 7 of 10
7. Who is Lili's butler? Hint


Question 8 of 10
8. Who does Lili want to defeat? Hint


Question 9 of 10
9. Who does Lili want to take revenge against for defeating her? Hint


Question 10 of 10
10. What is Lili's real name? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which "Tekken" series did Lili make her first appearance in?

Answer: "Tekken: Dark Ressurection"

Lili and Dragunov are the two new characters in "Tekken: Dark Ressurection". She joined the King of Iron Fist Tournament 5 to defeat the Mishima Zaibatsu.
2. What is Lili's last name?

Answer: none of these

Lili's last name is not shown, told, or written anywhere. Medola is no character's name or last name. Sebastian is Lil's butler who is shown in her ending and also in her title and ending signatures. Sergei is Dragunov's name.
3. What was Lili's talent that she figured out?

Answer: she had a passion for street fighting

Lili realizes she had a passion for street fighting after she dealt with some opponents. Her fighting style is also Street Fighting.
4. Which of these words would best describe Lili when you look at her picture?

Answer: feminine and gentle

Lili is very girly and gentle unlike the other female characters in "Tekken".
She is a mannered girl who wouldn't hurt an ant.
5. What is Lili's father's occupation?

Answer: a wealthy oil magnate

Lili is the daughter of a wealthy oil magnate in Monaco. She is responsible for her father's bankruptcy.
6. Where is Lili from?

Answer: none of these

Lili is from Monegasque. It is shown in her profile. She is definitely not from the U.S or Canada because of her accent. She isn't Russian because she speaks English.
7. Who is Lili's butler?

Answer: Sebastian

Sebastian is Lili's butler as it shown in her ending and also said in her signatures. He is an old, emotional man who starts wiping his tears when Lili says that she defeated the Mishima Zaibatsu.
8. Who does Lili want to defeat?

Answer: Mishima

Lili wants to defeat the Jinpachi Mishima and the Mishima Zaibatsu for the sake of her father. She thinks the Mishima Zaibatsu is causing harm to her father, but her thought turns out to be wrong.
9. Who does Lili want to take revenge against for defeating her?

Answer: Asuka Kazama

In "Tekken 6", Asuka Kazama defeats her in the tournament. Later on, when her father finds out, he grounds her for participating. Later, the Mishima Zaibatsu
take over her father's fields and she decides to enter the 6th tournament to save her father and to avenge herself and her father.
10. What is Lili's real name?

Answer: Emily Rochefort

You must be wondering where I got that question from, it is not told in the game. Emily Rochefort is her real name because notice that in Lili's ending, when her driver is listening to the news, the reporter says, "Rochefort Enterprises..."
Source: Author daniya59

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us