Quiz about That Rotten Wario
Quiz about That Rotten Wario

That Rotten Wario! Trivia Quiz


Wario is very mean! What can you tell me about this rotten character?

A multiple-choice quiz by anthonyrappfan. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games T-Z
  8. »
  9. Wario

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
259,029
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
391
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Whom did Wario fight in "Wario Land"? Hint

Mario
Tom DeLonge
Waluigi
Captain Syrup

2. Which of the following choices does Wario love the most? Hint

Mario
Jimmy Pop
Money
Waluigi

3. Which car does Wario commonly use? Hint

Wariomobile
Payne Porsche
Beetlemobile
Terrible Toyota

4. What form is NOT featured in "Wario: Master of Disguise" for the Nintendo DS? Hint

Arty Wario
Thief Wario
Wicked Wario
Rich Wario

5. Which device did Wario invent in "Wario: Master of Disguise"? Hint

The Telmet
Wishstone
Goodstyle
Cannoli

6. What device does Baby Wario wield in "Yoshi's Island DS"? Hint

A paintbrush
A hammer
A magnet
A wrench

7. In "WarioWare: Twisted!", where was Wario's GameBoy Advance put? Hint

In a suitcase
In the rain
In Crygor's machine
In a dog's food bowl

8. Wario uses his mighty flatulence in "Super Smash Bros.: Brawl".

True
False

9. In "Mario Party 6", who is Wario secretly friends with? Hint

Toadstool
Toadette
Thorvald
Jimmy T.

10. Who fixes Wario's teeth in "WarioWare: Touched!"? Hint

Doctor Payne
Doctor Crusher
Doctor Crygor
Doctor Basher


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Whom did Wario fight in "Wario Land"?

Answer: Captain Syrup

Captain Syrup returned to menace Wario in "Wario Land II". Both "Wario Land" games were released for the GameBoy.
2. Which of the following choices does Wario love the most?

Answer: Money

Wario is motivated by his love of and desire for money. Wario has dedicated himself to the pursuit of gold coins, which can be found scattered throughout various levels.
3. Which car does Wario commonly use?

Answer: Wariomobile

Wario uses the Wariomobile, as seen in "Wario Land IV" for the GameBoy Advance. In the game, Wario tries to get four pieces of jewelry and faces the Golden Diva.
4. What form is NOT featured in "Wario: Master of Disguise" for the Nintendo DS?

Answer: Rich Wario

Arty Wario, Wicked Wario and Thief Wario are just some of the forms Wario can assume by the player drawing an object on Wario. For example, the player must draw wings on Wario in order to get Wicked Wario.
5. Which device did Wario invent in "Wario: Master of Disguise"?

Answer: The Telmet

The Telmet is a helmet that allowed Wario to enter a television show. He wanted to steal from a thief known as the Silver Zephyr, famous for his disguises.
6. What device does Baby Wario wield in "Yoshi's Island DS"?

Answer: A magnet

Wario's magnet can attract metal boxes and, of course, gold coins. It seems that even though Wario was reduced in age to a baby, it had no effect on his greed!
7. In "WarioWare: Twisted!", where was Wario's GameBoy Advance put?

Answer: In Crygor's machine

After going through the machine, the GameBoy gained a tilt function. In "WarioWare: Twisted!", the player has to rotate the device to win the games.
8. Wario uses his mighty flatulence in "Super Smash Bros.: Brawl".

Answer: True

This attack is called the "Wario Waft". Mario is also a playable character in this long-running series that features predominantly-Nintendo characters fighting against each other.
9. In "Mario Party 6", who is Wario secretly friends with?

Answer: Toadette

Imagine what would happen to Wario's reputation as a lazy glutton if word got out that he was friends with the sweet Toadette!
10. Who fixes Wario's teeth in "WarioWare: Touched!"?

Answer: Doctor Payne

Wario eats too much chocolate, and soon develops a toothache! This requires a trip to see Doctor Payne, which is an unfortunate name for a doctor.
Source: Author anthonyrappfan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Diamondlance before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us