Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 15 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between November 30th and December 21st 1970.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
420,033
Updated
Apr 09 26
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
98
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be)"
Black Sabbath
2
.
"Valley To Pray"
Russell Morris
3
.
"You Don't Have To Say You Love Me"
John Rowles
4
.
"Mr. America"
Fourth House
5
.
"Gasoline Alley Bred"
Elvis Presley
6
.
"The Pushbike Song"
Joe Cocker
7
.
"Paranoid"
Ray Price
8
.
"Wild World"
Badfinger
9
.
"Cry Me A River (Live)"
Axiom
10
.
"Sympathy"
Arlo Guthrie
11
.
"For The Good Times"
The Hollies
12
.
"Eleanor Rigby"
Mary Hopkin
13
.
"My Baby's Gone"
The Mixtures
14
.
"No Matter What"
Zoot
15
.
"Cheryl Moana Marie"
Mike Brady
Select each answer
1. "Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be)"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
2. "Valley To Pray"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
3. "You Don't Have To Say You Love Me"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
4. "Mr. America"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
5. "Gasoline Alley Bred"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
6. "The Pushbike Song"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
7. "Paranoid"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
8. "Wild World"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
9. "Cry Me A River (Live)"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
10. "Sympathy"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
11. "For The Good Times"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
12. "Eleanor Rigby"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
13. "My Baby's Gone"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
14. "No Matter What"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
15. "Cheryl Moana Marie"
---
Black Sabbath
Russell Morris
John Rowles
Fourth House
Elvis Presley
Joe Cocker
Ray Price
Badfinger
Axiom
Arlo Guthrie
The Hollies
Mary Hopkin
The Mixtures
Zoot
Mike Brady
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be)"
Answer:
Mary Hopkin
"Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be)" from Mary Hopkin debuted in the Australian Singles Chart on November 30th 1970.
The highest Australian chart peak was 30.
Highest worldwide peak was ten (New Zealand).
Cover version of: Doris Day - "Que Sera Sera (Whatever Will Be, Will Be)" (1956).
2. "Valley To Pray"
Answer:
Arlo Guthrie
"Valley To Pray" from Arlo Guthrie debuted in the Australian Singles Chart on December 7th 1970.
The highest Australian chart peak was 33.
Album: "Washington County" (1970).
3. "You Don't Have To Say You Love Me"
Answer:
Elvis Presley
"You Don't Have To Say You Love Me" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart December 7th 1970.
The highest Australian chart peak was seven.
Cover version of: Dusty Springfield - "You Don't Have To Say You Love Me" (1966).
Album: "That's The Way It Is" (1970).
4. "Mr. America"
Answer:
Russell Morris
"Mr. America" from Russell Morris debuted in the Australian Singles Chart on December 7th 1970.
The highest Australian chart peak was eight.
5. "Gasoline Alley Bred"
Answer:
The Hollies
"Gasoline Alley Bred" from The Hollies debuted in the Australian Singles Chart on December 7th 1970.
The highest Australian chart peak was 17.
Highest worldwide peak was 12 (Ireland).
Album: "Moving Finger" (1970).
6. "The Pushbike Song"
Answer:
The Mixtures
"The Pushbike Song" from The Mixtures debuted in the Australian Singles Chart on December 7th 1970.
The highest Australian chart peak was one (Two weeks).
The song peaked at number one in:
Australia.
New Zealand.
7. "Paranoid"
Answer:
Black Sabbath
"Paranoid" from Black Sabbath debuted in the Australian Singles Chart on December 14th 1970.
The highest Australian chart peak was 26.
The song peaked at number one in:
Denmark.
West Germany.
Album: "Paranoid" (1970).
8. "Wild World"
Answer:
Fourth House
"Wild World" from Fourth House debuted in the Australian Singles Chart on December 14th 1970.
The highest Australian chart peak was 16.
Cover version of: Cat Stevens - "Wild World" (1970).
9. "Cry Me A River (Live)"
Answer:
Joe Cocker
"Cry Me A River (Live)" from Joe Cocker debuted in the Australian Singles Chart on December 14th 1970.
The highest Australian chart peak was 45.
Highest worldwide peak was 11 (United States).
Cover version of: Julie London - "Cry Me A River" (1955).
Album: "Mad Dogs & Englishmen" (1970).
10. "Sympathy"
Answer:
Mike Brady
"Sympathy" from Mike Brady debuted in the Australian Singles Chart on December 14th 1970.
The highest Australian chart peak was 42.
11. "For The Good Times"
Answer:
Ray Price
"For The Good Times" from Ray Price debuted in the Australian Singles Chart on December 14th 1970.
The highest Australian chart peak was 32.
Highest worldwide peak was 11 (United States).
Cover version of: Bill Nash - "For The Good Times" (1968).
Grammy wins:
Best Male Country Vocal Performance - 1971.
Album: "For The Good Times" (1970).
12. "Eleanor Rigby"
Answer:
Zoot
"Eleanor Rigby" from Zoot debuted in the Australian Singles Chart on December 14th 1970.
The highest Australian chart peak was four.
Cover version of: The Beatles - "Eleanor Rigby" (1966).
Album: "Zoot Out" (1968).
13. "My Baby's Gone"
Answer:
Axiom
"My Baby's Gone" from Axiom debuted in the Australian Singles Chart on December 21st 1970.
The highest Australian chart peak was eight.
Album: "If Only" (1971).
14. "No Matter What"
Answer:
Badfinger
"No Matter What" from Badfinger debuted in the Australian Singles Chart on December 21st 1970.
The highest Australian chart peak was eight.
Highest worldwide peak was one (South Africa).
Album: "No Dice" (1970).
15. "Cheryl Moana Marie"
Answer:
John Rowles
"Cheryl Moana Marie" from John Rowles debuted in the Australian Singles Chart on December 21st 1970.
The highest Australian chart peak was 20.
Highest worldwide peak was one (New Zealand).
Album: "Time For Love" (1970).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs
:
Volumes 1-25
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 1
Average
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 2
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 3
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 4
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 5
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 6
Easier
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 7
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 9
Average
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 10
Average
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 11
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 12
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
World
1970s Music
The Beatles
Elvis Presley
Cats
Australians: Famous & Historical
London
Germany
Rivers
The Color Black
Black Sabbath
Washington
Arlo Guthrie
Cat Stevens
1970s Country Music
The Hollies
Badfinger
Joe Cocker
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us