Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 66 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between July 8th and 22nd 1974.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s Music
»
1970s - Australian Singles Chart
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
421,279
Updated
Oct 20 25
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
29
Last 3 plays
: memorylane42 (
15/15
), AJH63 (
3/15
), Guest 74 (
0/15
).
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"My Girl Bill"
John Denver
2
.
"Baby Blue"
Hush
3
.
"One Hell Of A Woman"
John Currie
4
.
"Danny Come Home (A Town Near Montreal)"
Gary Glitter
5
.
"Tell Me A Lie"
Nana Mouskouri
6
.
"Always Yours"
Jimmy Buffett
7
.
"Rock Your Baby"
George McCrae
8
.
"Walking"
Elvis Presley
9
.
"Come Monday"
The Bootleg Family Band
10
.
"Four Maries"
Jim Stafford
11
.
"The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)"
Bad Company
12
.
"Can't Get Enough"
Mac Davis
13
.
"If You Talk In Your Sleep"
Sunny
14
.
"Annie's Song"
Sami Jo
15
.
"Doctor's Orders"
Jimmy Little
Select each answer
1. "My Girl Bill"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
2. "Baby Blue"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
3. "One Hell Of A Woman"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
4. "Danny Come Home (A Town Near Montreal)"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
5. "Tell Me A Lie"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
6. "Always Yours"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
7. "Rock Your Baby"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
8. "Walking"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
9. "Come Monday"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
10. "Four Maries"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
11. "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
12. "Can't Get Enough"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
13. "If You Talk In Your Sleep"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
14. "Annie's Song"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
15. "Doctor's Orders"
---
John Denver
Hush
John Currie
Gary Glitter
Nana Mouskouri
Jimmy Buffett
George McCrae
Elvis Presley
The Bootleg Family Band
Jim Stafford
Bad Company
Mac Davis
Sunny
Sami Jo
Jimmy Little
Most Recent Scores
Today
: memorylane42:
15/15
Today
: AJH63: 3/15
Today
: Guest 74: 0/15
Today
: maryhouse: 2/15
Today
: Guest 174:
15/15
Today
: kstyle53:
14/15
Today
: Guest 72: 3/15
Today
: Dizart: 13/15
Today
: hosertodd:
15/15
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "My Girl Bill"
Answer:
Jim Stafford
"My Girl Bill" from Jim Stafford debuted in the Australian Singles Chart on July 8th 1974.
The highest Australian chart peak was 12.
Highest worldwide peak was seven (Canada).
Album: "Jim Stafford" (1974).
2. "Baby Blue"
Answer:
Jimmy Little
"Baby Blue" from Jimmy Little debuted in the Australian Singles Chart on July 8th 1974.
The highest Australian chart peak was 24.
3. "One Hell Of A Woman"
Answer:
Mac Davis
"One Hell Of A Woman" from Mac Davis debuted in the Australian Singles Chart on July 8th 1974.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was 11 (Canada and United States).
Album: "Stop and Smell The Roses" (1974).
4. "Danny Come Home (A Town Near Montreal)"
Answer:
Nana Mouskouri
"Danny Come Home (A Town Near Montreal)" from Nana Mouskouri debuted in the Australian Singles Chart on July 8th 1974.
The highest Australian chart peak was 29.
Album: "An American Album" (1973).
5. "Tell Me A Lie"
Answer:
Sami Jo
"Tell Me A Lie" from Sami Jo debuted in the Australian Singles Chart on July 8th 1974.
The highest Australian chart peak was 43.
Highest worldwide peak was 21 (United States).
Album: "It Could Have Been Me" (1974).
6. "Always Yours"
Answer:
Gary Glitter
"Always Yours" from Gary Glitter debuted in the Australian Singles Chart on July 15th 1974.
The highest Australian chart peak was 15.
The song peaked at number one in:
Ireland.
United Kingdom.
7. "Rock Your Baby"
Answer:
George McCrae
"Rock Your Baby" from George McCrae debuted in the Australian Singles Chart on July 15th 1974.
The highest Australian chart peak was two.
The song peaked at number one in:
Austria.
Belgium.
Canada.
Italy.
Norway.
Sweden.
Switzerland.
United Kingdom.
United States.
West Germany.
Album: "Rock Your Baby".
8. "Walking"
Answer:
Hush
"Walking" from Hush debuted in the Australian Singles Chart on July 15th 1974.
The highest Australian chart peak was 22.
Album: "Get Rocked" (1974).
9. "Come Monday"
Answer:
Jimmy Buffett
"Cpme Monday" from Jimmy Buffett debuted in the Australian Singles Chart on July 15th 1974.
The highest Australian chart peak was 19.
Album: "Living & Dying in ¾ Time" (1974).
10. "Four Maries"
Answer:
John Currie
"Four Maries" from John Currie debuted in the Australian Singles Chart on July 15th 1974.
The highest Australian chart peak was 45.
11. "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)"
Answer:
The Bootleg Family Band
"The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" from The Bootleg Family Band debuted in the Australian Singles Chart on July 15th 1974.
The highest Australian chart peak was ten.
Cover version of: Betty Everett - "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" (1964).
12. "Can't Get Enough"
Answer:
Bad Company
"Can't Get Enough" from Bad Company debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was 22.
Highest worldwide peak was three (Canada).
Bad Company's debut single.
Album: "Bad Company" (1974).
13. "If You Talk In Your Sleep"
Answer:
Elvis Presley
"If You Talk In Your Sleep" from Elvis Presley debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was 37.
Highest worldwide peak was 19 (Canada).
Album: "Promised Land" (1975).
14. "Annie's Song"
Answer:
John Denver
"Annie's Song" from John Denver debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was five.
The song peaked at number one in:
Canada.
Ireland.
United Kingdom.
United States.
Album: "Back Home Again" (1974).
15. "Doctor's Orders"
Answer:
Sunny
"Doctor's Orders" from Sunny debuted in the Australian Singles Chart on July 22nd 1974.
The highest Australian chart peak was 46.
Highest worldwide peak was four (Ireland).
Album: "Doctor's Orders" (1974).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 60
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 65
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 8
Average
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 13
Average
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 14
Average
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 18
Average
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 27
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 36
Average
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 39
Average
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 45
Average
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 46
Average
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 59
Average
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
1970s Music
Albums
Elvis Presley
Australians: Famous & Historical
Germany
Blue
Jimmy Buffett
Blues
John Denver
1970s Country Music
Bad Company
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s Music
Quizzes
More
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
FunTrivia
Homepage
10/20/2025, Copyright 2025
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us