FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about American TV Shows Vol 116
Quiz about American TV Shows Vol 116

American TV Shows Vol. 116 Trivia Quiz


Match the characters/clues to the American television series that first aired between 2017 and 2018.

A matching quiz by wwe84. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. 2010s TV
  8. »
  9. U.S. TV Chronology - 2010s

Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
426,063
Updated
Oct 31 26
# Qns
15
Difficulty
Very Easy
Avg Score
14 / 15
Plays
22
Last 3 plays: Iva9Brain (15/15), Changeling_de (15/15), dellastreet (15/15).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Eli McCullough  
  Alone Together
2. Frank Roarke  
  Summer House
3. Lucas Mendoza  
  A.P. Bio
4. Esther and Benji  
  Alex, Inc.
5. Arthur and Franco  
  Star Trek: Discovery
6. Monroe Fuches  
  Training Day
7. The Cooper family  
  The Son
8. Rooni  
  Barry
9. Michael Burnham and Saru  
  Superior Donuts
10. Athena, Bobby and Buck  
  Alexa & Katie
11. Spencer James  
  Young Sheldon
12. Jefferson Pierce  
  9-1-1
13. Jack Griffin and   
  Black Lightning
14. Josh Segal  
  All American
15. Kyle Cooke and Lindsay Hubbard  
  Trial & Error





Select each answer

1. Eli McCullough
2. Frank Roarke
3. Lucas Mendoza
4. Esther and Benji
5. Arthur and Franco
6. Monroe Fuches
7. The Cooper family
8. Rooni
9. Michael Burnham and Saru
10. Athena, Bobby and Buck
11. Spencer James
12. Jefferson Pierce
13. Jack Griffin and
14. Josh Segal
15. Kyle Cooke and Lindsay Hubbard

Most Recent Scores
Today : Iva9Brain: 15/15
Today : Changeling_de: 15/15
Today : dellastreet: 15/15
Today : cardsfan_027: 15/15
Oct 31 2026 : LibrarianMan: 15/15
Oct 31 2026 : lethisen250582: 15/15
Oct 31 2026 : dmaxst: 15/15
Oct 31 2026 : CycleGrandma: 2/15
Oct 31 2026 : vlk56pa: 15/15

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Eli McCullough

Answer: The Son

"The Son" aired for two seasons from 2017 to 2019 on AMC.

"The Son" cast included:
Pierce Brosnan
Henry Garrett
Paola Nunez
Carlos Bardem
Zahn McClarnon
Jess Weixler
David Wilson Barnes.
2. Frank Roarke

Answer: Training Day

"Training Day" aired for one season in 2017 on CBS.

"Training Day" cast included:
Bill Paxton
Justin Cornwell
Julie Benz
Katrina Law
Drew Van Acker
Christina Vidal
Marianne Jean-Baptiste.

The series was based on the 2001 film that starred Denzel Washington and Ethan Hawke.
3. Lucas Mendoza

Answer: Alexa & Katie

"Alexa & Katie" aired for three seasons from 2018 to 2020 on Netflix.

"Alexa & Katie" cast included:
Paris Berelc
Isabel May
Jolie Jenkins
Emery Kelly
Eddie Shin
Finn Carr
Tiffani Thiessen.

In 2018, "Alexa & Katie" was nominated for the Emmy Award for Outstanding Children's Program.
4. Esther and Benji

Answer: Alone Together

"Alone Together" aired for two seasons in 2018 on Freeform.

"Alone Together" cast included:
Esther Povitsky
Benji Aflalo
Edgar Blackmon
Chris D'Elia
Ginger Gonzaga
Punam Patel.
5. Arthur and Franco

Answer: Superior Donuts

"Superior Donuts" aired for two seasons from 2017 to 2018 on CBS.

"Superior Donuts" cast included:
Judd Hirsch
Jermaine Fowler
Katey Segal
David Koechner
Maz Jobrani
Anna Baryshnikov
Darien Sills-Evans
Diane Guerrero.
6. Monroe Fuches

Answer: Barry

"Barry" aired for four seasons from 2018 to 2023 on HBO.

"Barry" cast included:
Bill Hader
Stephen Root
Sarah Goldberg
Glenn Fleshler
Anthony Carrigan
Henry Winkler
Sarah Burns
Robert Wisdom
Paula Newsome.

"Barry" was nominated for four Emmy Awards for Outstanding Comedy Series in 2018, 2019, 2022 and 2024.
7. The Cooper family

Answer: Young Sheldon

"Young Sheldon" aired for seven seasons from 2017 to 2024 on CBS.

"Young Sheldon" cast included:
Iain Armitage
Zoe Perry
Lance Barber
Montana Jordan
Raegan Revord
Annie Potts
Matt Hobby
Wyatt McClure
Emily Osment
Wallace Shawn
Billy Gardell
Melissa Peterman
Jim Parsons.

"Young Sheldon" was a spin-off and prequel series of "The Big Bang Theory".
8. Rooni

Answer: Alex, Inc.

"Alex, Inc." aired for one season in 2018 on ABC.

"Alex, Inc." cast included:
Zach Braff
Tiya Sircar
Hillary Anne Matthews
Elisha Henig
Audyssie James
Michael Imperioli.
9. Michael Burnham and Saru

Answer: Star Trek: Discovery

"Star Trek: Discovery" aired for five seasons from 2017 to 2024 on CBS (2017), CBS All Access/Paramount+ (2017-2024).

"Star Trek: Discovery" cast included:
Sonequa Martin-Green
Doug Jones
Shazad Latif
Anthony Rapp
Mary Wiseman
Jason Isaacs
Wilson Cruz
Anson Mount
David Ajala
Rachael Ancheril
Blu del Barrio
Tig Notaro
Callum Keith Rennie
Michelle Yeoh.
10. Athena, Bobby and Buck

Answer: 9-1-1

"9-1-1" first aired in 2018 on Fox (2018-2023) and ABC (2024-).

"9-1-1" cast included:
Angela Bassett
Peter Krause
Oliver Stark
Aisha Hinds
Kenneth Choi
Rockmond Dunbar
Connie Britton
Jennifer Love Hewitt
Ryan Guzman
Corinne Massiah
Marcanthonee Jon Reis
Elijah M. Cooper
Gavin McHugh
John Harlan Kim.

"9-1-1" has produced two spin-offs "9-1-1: Lone Star" (2020-2025) and "9-1-1: Nashville" (2025-).
11. Spencer James

Answer: All American

"All American" aired for eight seasons from 2018 to 2026 on The CW.

"All American" cast included:
Daniel Ezra
Bre-Z
Greta Onieogou
Samantha Logan
Michael Evans Behling
Cody Christian
Karimah Westbrook
Monet Mazur
Taye Diggs
Jalyn Hall
Chelsea Tavares.
12. Jefferson Pierce

Answer: Black Lightning

"Black Lightning" aired for four seasons from 2018 to 2021 on The CW.

"Black Lightning" cast included:
Cress Williams
China Anne McClain
Nafessa Williams
Christine Adams
Marvin Jones III
Damon Gupton
James Remar
Jordan Calloway
Chantal Thuy.

The series was based on the DC Comics character Black Lightning.
13. Jack Griffin and

Answer: A.P. Bio

"A.P. Bio" aired for four seasons from 2018 to 2021 on NBC (2018-2019) and Peacock (2020-2021).

"A.P. Bio" cast included:
Glenn Howerton
Lyric Lewis
Mary Sohn
Jean Villepique
Tom Bennett
Patton Oswalt
Paula Pell.
14. Josh Segal

Answer: Trial & Error

"Trial & Error" aired for two seasons from 2017 to 2019 on NBC.

"Trial & Error" cast included:
Nicholas D'Agosto
Jayma Mays
Steven Boyer
Sherri Shepherd
Krysta Rodriguez
John Lithgow
Amanda Payton
Kristin Chenoweth.
15. Kyle Cooke and Lindsay Hubbard

Answer: Summer House

"Summer House" first aired in 2017 on Bravo.

"Summer House" cast included:
Kyle Cooke
Cristina Gibson
Lindsay Hubbard
Stephen McGee
Carl Radke
Jaclyn Shuman
Amanda Batula
Danielle Olivera
Hannah Berner
Paige DeSorbo
Ciara Miller.

The series has produced three spin-offs "Winter House" (2021-2023), "Summer House: Martha's Vineyard" (2023-2024) and "In The City" (2026-).
Source: Author wwe84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
11/1/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us