FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Out Episode
Quiz about Out Episode

'Out' Episode Trivia Quiz


When Logan loses sight of the bigger picture in his quest to save the world, Max calls it quits. But she finds it harder to turn her back on the good fight than she thought. Based on the 9th episode of 'Dark Angel.'

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,069
Updated
Jul 23 22
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
15 / 20
Plays
392
- -
Question 1 of 20
1. What sauce does Kendra make for Max and Logan's date? Hint


Question 2 of 20
2. How did Max get the olive oil? Hint


Question 3 of 20
3. How did Max accidently reveal her position to the guard? Hint


Question 4 of 20
4. What did Logan think Bronck was smuggling out of the country? Hint


Question 5 of 20
5. What was Max's new quid pro quo? Hint


Question 6 of 20
6. What kind of people did Max say were the only ones Logan cared about? Hint


Question 7 of 20
7. Where is Normal going after work? Hint


Question 8 of 20
8. Which of Logan's contacts finds him the information on Bronck? Hint


Question 9 of 20
9. Who does Kendra try to hook Max up with? Hint


Question 10 of 20
10. What is Normal's real name?

Answer: (His date and his friend at the restaunt called him by it.)
Question 11 of 20
11. How did Original Cindy find out who Normal was dating? Hint


Question 12 of 20
12. What is Normal's date's real name? Hint


Question 13 of 20
13. Why did Normal's date break up with him? Hint


Question 14 of 20
14. What is Bronck really smuggling out of the country? Hint


Question 15 of 20
15. Who does Bronk torture to get Logan to tell him what he wants to know? Hint


Question 16 of 20
16. How did Eyes Only contact Bronck to ransom Logan and the other operative? Hint


Question 17 of 20
17. Where did Bronck trace the phone call to? Hint


Question 18 of 20
18. Where were Eyes Only's operatives being held? Hint


Question 19 of 20
19. When Logan invited Max to dinner, she offered to help him by doing what? Hint


Question 20 of 20
20. When Max told Logan not to hold up the war on her account, what does he reply back? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What sauce does Kendra make for Max and Logan's date?

Answer: Tricolore

She told Max that Logan would not be able to resist her after he tried her Tricolore sauce.
2. How did Max get the olive oil?

Answer: She stole it.

She broke into the Italian Embassy to get it.
3. How did Max accidently reveal her position to the guard?

Answer: She made a noise.

She was chewing some gum she found in the hanger and blew a bubble. It popped and the guard heard it.
4. What did Logan think Bronck was smuggling out of the country?

Answer: Blood

Logan thought he was smuggling blood and asked Max to look for refrigeration equipment. (This may have been why Logan was so obsessed with bringing down Bronck, because he thought Bronck was the reason why the blood banks were tapped out when he almost died.)
5. What was Max's new quid pro quo?

Answer: 'Don't call me, I won't call you!'

'You know what Logan? How about a new quid pro quo? Don't call me, I won't call you,' was Max's parting shot to Logan as she stormed out of his apartment.
6. What kind of people did Max say were the only ones Logan cared about?

Answer: Strangers

When Logan angrily told Max that at least he cared about people, she bitterly replied, 'You care about strangers anyway.'
7. Where is Normal going after work?

Answer: A date

Normal has a date with 'Louise,' whom he met at a sector checkpoint.
8. Which of Logan's contacts finds him the information on Bronck?

Answer: Matt

Bronck is feeding Detective Matt Sung information about himself in order to take down Eyes Only.
9. Who does Kendra try to hook Max up with?

Answer: Sven

Kendra is trying to hook Max up with Sven ('Big Norwegian hauls nets on an Alaskan fishing rig. On shore leave for two maybe three days tops. Six foot, four inches, eyes like the ocean.'), to help her get over Logan.
10. What is Normal's real name?

Answer: Reagan Ronald

11. How did Original Cindy find out who Normal was dating?

Answer: She went through her purse.

Louise left her purse at the restaurant and the owner returned it to Normal. Normal had Original Cindy return it but first she went through it to find out what kind of person would date Normal.
12. What is Normal's date's real name?

Answer: Louis Klein

When Original Cindy went through Louise's purse, she found a driver's license for Louis Klein. She also found a bottle of Primarin (estrogen). Louise lives in a very 'gender friendly' neighborhood too.
13. Why did Normal's date break up with him?

Answer: She's a lesbian

Louise (Louis) told Normal that their last few dates made her realize that she was really a lesbian. She also asked him to give Original Cindy her phone number.
14. What is Bronck really smuggling out of the country?

Answer: Girls

He is smuggling young girls to other countries to be sold as prostitutes.
15. Who does Bronk torture to get Logan to tell him what he wants to know?

Answer: Matt

Bronck's men electrocute Matt Sung, until Logan tells them that he is Eyes Only.
16. How did Eyes Only contact Bronck to ransom Logan and the other operative?

Answer: A cable hack

Eyes Only is normally Logan, but Max stepped in when he was captured. She contacted Bronck with a cable hack and bargained with him to let his captives go.
17. Where did Bronck trace the phone call to?

Answer: Tacoma Bleed's crib

When Max realized they were tracing the call, she faked the signal to another adress. Then she called the gangster who lived there to let him know there were unfriendlies on the way.
18. Where were Eyes Only's operatives being held?

Answer: Warton airfield

Max identifies Bronck's whereabouts by examining the tape she made of their conversation. (She heard an airplane and a fog horn in the background.)
19. When Logan invited Max to dinner, she offered to help him by doing what?

Answer: Boiling the water.

'I've got everything here to whip up a pasta Tricolore,' Logan told Max. 'I can boil the water,' Max offered.
20. When Max told Logan not to hold up the war on her account, what does he reply back?

Answer: 'The world will still be broken in the morning.'

After he invites her to dinner, Logan gets a phone call about a weapon's dealer, but he tells the caller that he's going to have to call them tomorrow. Max told him, 'Don't hold up the war on my account.' And Logan replied, 'The world will still be broken in the morning.'
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us