FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Difficult Geography Quizzes, Trivia and Puzzles
Difficult Geography Quizzes, Trivia

Geography for Experts Trivia

Geography for Experts Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. Geography - Miscellany

Fun Trivia
35 quizzes and 390 trivia questions.
1.
  Relatively Speaking    
Multiple Choice
 25 Qns
I will give you a country and you must choose which of the countries below is closest to it in size.
Very Difficult, 25 Qns, zigfreid, Oct 30 22
Very Difficult
zigfreid
Oct 30 22
4414 plays
2.
  Tricky Geography Stumpers   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here are some uncommon geography questions that you can use to stump your friends, or enemies! See how many of these you can decipher...and enjoy!
Difficult, 10 Qns, thejazzkickazz, Sep 18 21
Difficult
thejazzkickazz gold member
Sep 18 21
14710 plays
3.
  The Polymathic Geographer editor best quiz   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The answer in each case is simply the name of a country. Clues to the answer are in the quotations (mostly, but not always!), but you'll need to be well up on your literature, song lyrics and a little history to score well!
Difficult, 10 Qns, frankmcvey, Sep 26 16
Difficult
frankmcvey
15280 plays
4.
  Extreme Geography    
Multiple Choice
 10 Qns
Geography quiz dealing mostly with islands and countries. Good luck.
Difficult, 10 Qns, bowsoljah, Nov 16 20
Difficult
bowsoljah
Nov 16 20
9857 plays
5.
  Largest Country By Area   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
For each of these questions, choose the country that has the largest land area in 2007. Good Luck!
Difficult, 10 Qns, treefinger, Oct 04 20
Difficult
treefinger
Oct 04 20
5480 plays
6.
  Geographical Allsorts    
Multiple Choice
 10 Qns
This is one on geography the way I was taught it in school - widely, including human and historical geography and earth sciences as well as "where is this country"-type stuff.
Difficult, 10 Qns, anselm, Jul 21 08
Difficult
anselm
5793 plays
7.
  Autonomous Places   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You would be surprised at the number of autonomous regions there are on this planet! Here are a few questions to test your knowledge of these places. Good Luck!
Tough, 10 Qns, UncleHern, Feb 06 24
Tough
UncleHern
Feb 06 24
2624 plays
8.
  Getting Lost with The Connection   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
While getting to know each other, the members of FunTrivia team The Lost Connection were happy to find that they are a well traveled group. Come join them on an exploration of some of the places they have enjoyed.
Difficult, 15 Qns, skunkee, Oct 02 13
Difficult
skunkee editor
1740 plays
9.
  What Do You Know About Earth's Natural Wonders?   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Our world is full of natural wonders. When doing research I found that, depending on what list you read, there are certainly more than Seven Natural Wonders, so there are enough for this quiz. Good Luck.
Tough, 10 Qns, wenray, May 31 12
Tough
wenray
1534 plays
10.
  Another Country   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I'm planning an out-of-the-box vacation, but my information seems to be incorrect. Let me know if any of the locations listed are where I want to be, or tell me if I should look for 'another country' altogether. Good luck!
Difficult, 10 Qns, kyleisalive, Mar 17 11
Difficult
kyleisalive editor
1132 plays
11.
  My Family Abroad   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
From early days, members of my family have had itchy feet. From the clues given can you identify the places in which my family members have holidayed, studied or worked?
Difficult, 10 Qns, Cymruambyth, Jan 26 20
Difficult
Cymruambyth gold member
Jan 26 20
1129 plays
12.
  The Geography Game    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a mix and match of geographical knowledge that I was required to know for my GCSE; see how you fare and feel free to post any comments!
Tough, 10 Qns, strawberrymoose, Apr 23 20
Tough
strawberrymoose
Apr 23 20
5243 plays
13.
  Geography Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Enjoy my first quiz!
Difficult, 10 Qns, aya3098, Mar 03 13
Difficult
aya3098
4421 plays
14.
  A Few Interesting Topics About The World   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
What do you know about geography? If you want to know how much you know, try this quiz.
Tough, 10 Qns, darkjero30, Apr 25 14
Tough
darkjero30
902 plays
15.
  Locales in Search of Their Homeland   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You may think you know where these places are just from their name, but you'd be wrong! Identify the proper location of these misleading places. Best of luck!
Tough, 10 Qns, Triviaballer, Feb 11 09
Tough
Triviaballer gold member
1611 plays
16.
  Geographical Penultimates    
Multiple Choice
 15 Qns
Here's a chance to honor wrong answers to all sorts of geography questions asking for the highest, lowest, or other best in category answers. Let's see if you can name the second best in various geographical categories.
Tough, 15 Qns, SixShutouts66, Jul 23 20
Tough
SixShutouts66 gold member
Jul 23 20
231 plays
17.
  The Geography of My Life    
Multiple Choice
 10 Qns
I'm getting ready to move again, and it has occurred to me that during my life I've resided in 16 different localities in the US and Asia. My life, if nothing else, has been a geography lesson in itself. Most of this quiz's questions are about the USA.
Tough, 10 Qns, twinflame, Jul 25 09
Tough
twinflame
1867 plays
18.
  The Notorious Darien Gap    
Multiple Choice
 10 Qns
Ever think about driving the entire length of the Pan- American Highway, from Alaska all the way through to the Southernmost tip of South America? It's not so easy. The Darien Gap will stop you in your tracks.
Tough, 10 Qns, robbieh, Sep 29 11
Tough
robbieh
320 plays
19.
  Try Beating THIS Geography Quiz!    
Multiple Choice
 10 Qns
I will ask you some VERY TRICKY Geography questions from all across the globe! Are you sure you can stump this?
Very Difficult, 10 Qns, aaa_97979, Mar 17 09
Very Difficult
aaa_97979
2744 plays
20.
  Australian and Irish Trivia   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Hi I'm Aussie and my partner is Irish. We recently toured Ireland and love these two countries of ours, hence this quiz. I hope you enjoy it and maybe even learn a ting or tree. (N.B 'Ireland' refers to both Northern Ireland and the Republic of Ireland)
Tough, 10 Qns, marshypoo, Mar 08 21
Tough
marshypoo
Mar 08 21
1169 plays
21.
  Where We Hang Our Hats    
Multiple Choice
 10 Qns
The Mighty Mossback's members are as diverse in their knowlege as they are in their roots. We present this quiz on the geography of our stomping grounds. All questions relate to where we were born, have lived, or currently reside.
Tough, 10 Qns, nmerr, Feb 19 15
Tough
nmerr gold member
432 plays
22.
  Earth - Biggest and Smallest    
Multiple Choice
 10 Qns
Earth is a phenomenal planet. It is the only planet in the solar system known to support life and contain abundant liquid water. This quiz is all about Earth's biggest and smallest features and countries. Good luck!
Difficult, 10 Qns, aya3098, Jul 03 14
Difficult
aya3098
2240 plays
23.
  Global Bazaar    
Multiple Choice
 10 Qns
Our foremothers were gatherers, and their lives depended upon successful "shopping". In this quiz, the world is your mall as you answer ten questions about buying things. Have fun and don't forget to haggle!
Very Difficult, 10 Qns, LilahDeDah, Sep 05 04
Very Difficult
LilahDeDah
2704 plays
24.
  Do You Know the Fourth?    
Multiple Choice
 10 Qns
Trivia buffs tend to know the largest, longest, smallest and highest of everything. Many even know the second largest etc. In this quiz, though, the little gray cells will need to work out which country, river, state etc is fourth on the list...
Very Difficult, 10 Qns, EnglishJedi, Jan 24 12
Very Difficult
EnglishJedi gold member
523 plays
25.
  Minorities in Different Countries    
Multiple Choice
 20 Qns
In this quiz I will ask for the largest minority group in different countries.
Difficult, 20 Qns, author, May 22 06
Difficult
author
3187 plays
26.
  Rocking Around the World    
Multiple Choice
 10 Qns
Rock the Clock Team members live in many different parts of the world. This is a quiz about the places each of us calls home.
Tough, 10 Qns, tezza1551, Apr 05 20
Tough
tezza1551
Apr 05 20
715 plays
27.
  Micronations    
Multiple Choice
 10 Qns
Micronations are small regions that claim autonomy for themselves at times at much displeasure of their larger neighbors.
Difficult, 10 Qns, dovbear, Jun 16 08
Difficult
dovbear
873 plays
28.
  Droopy and "The Case of the Missing Motto"    
Multiple Choice
 10 Qns
"Droopy" the Incredible Casuals piano playing mascot has been called for help. It seems someone borrowed our team motto from the Always Inn Tavern and forgot to put it back. Help Droopy by visiting our team mates and find our motto.
Tough, 10 Qns, trivnut25, Apr 24 09
Tough
trivnut25
386 plays
29.
  The Rockets Study Geography    
Multiple Choice
 10 Qns
Join with the Rockets as we study geography and learn interesting facts about our homelands.
Difficult, 10 Qns, pathetictoo, Jul 17 09
Difficult
pathetictoo
885 plays
30.
  Tristan da Cunha    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the most remote community on Earth, Tristan da Cunha. Have fun!
Difficult, 10 Qns, xceltickissesx, Nov 09 21
Difficult
xceltickissesx
Nov 09 21
369 plays
31.
  1910-2000 City Population Changes    
Multiple Choice
 15 Qns
When I was 14, or so, I went into a used bookstore and bought a 1913 edition of Rand McNally & Co.'s New Census Atlas of the World. It cost $1.50 and I still have it. I have always loved geography and wound up getting my A.B. in it.
Tough, 15 Qns, HurricaneBill, Feb 06 24
Tough
HurricaneBill
Feb 06 24
428 plays
32.
  The answer is ...er    
Multiple Choice
 10 Qns
Ever look at a quiz question and the only answer you can think of is ..er? Well, now you'll be absolutely right! Every answer in this quiz ends with the letters 'er'. The catch is, you have to choose the right mix of preceding letters to form the answer.
Difficult, 10 Qns, kiwilad, Feb 09 23
Difficult
kiwilad
Feb 09 23
2523 plays
33.
  World Facts and Figures    
Multiple Choice
 10 Qns
Various statistics from around the world, with a couple I didn't realise they measured.
Very Difficult, 10 Qns, Betleguise, Jun 21 03
Very Difficult
Betleguise
5793 plays
34.
  Geography Genii    
Multiple Choice
 10 Qns
Geography includes every aspect from data on countries to study of physical structures. This is also such a quiz. Have fun!
Difficult, 10 Qns, namastheg, Aug 08 21
Difficult
namastheg
Aug 08 21
3964 plays
35.
  Whacky Geography    
Multiple Choice
 10 Qns
Beware of oddities and quirks. Don't be tricked by what you think you know.
Difficult, 10 Qns, russalka, Jun 18 15
Difficult
russalka
640 plays

Geography for Experts Trivia Questions

1. By now you probably know that Wellington is the national capital furthest south. Let's challenge you a bit. What is the national capital that is the second most southerly?

From Quiz
Geographical Penultimates

Answer: Canberra

Canberra's latitude is 35.3 degrees South. Santiago is 33.92 degrees South Cape Town is also 33.92 degrees South Montevideo is 34.88 degrees South Note that Wellington lies at 41.2 degrees South; so it is much further south than any other national capital.

2. Near my hometown in California's San Fernando Valley, the Valley Hunt Club first staged which annual event that began on January 1, 1890?

From Quiz Where We Hang Our Hats

Answer: Rose Parade

Pasadena's Rose Parade, also known as The Tournament of Roses, was created by the exclusive group whose members were primarily the elite from the east coast. The intent was to promote the mild Pasadena weather to friends back home still living through ice and snow laden winters. Club member, Charles F. Holder stated, "In New York, people are buried in the snow. Here our flowers are blooming and our oranges are about to bear. Let's hold a festival to tell the world about our paradise." The other listed choices are also California holiday events. Question by jackslade.

3. Where is Reno, Nevada located relative to Los Angeles, California?

From Quiz Whacky Geography

Answer: Northwest

If you guessed north east like many people do, here is the explanation : in our mind we picture the California coast as a straight vertical line, while in reality, it veers sharply to the SE from the NW. So, the thinking goes, Los Angeles is on the coast, Reno is inland, so, Reno must be east, right? Wrong!

4. What is the name of the glowing sheets and waves that appear in the skies of the Northern Hemisphere?

From Quiz What Do You Know About Earth's Natural Wonders?

Answer: Aurora Borealis

The Aurora Borealis is also known as the Northern Lights. The Aurora Australis are the lights that appear in the Southern Hemisphere. These auroras are sometimes called the Polar Auroras. They surround the northern and southern magnetic poles and light up the sky when elements in the Earth's atmosphere interact with charged electrons from the solar wind. The colours of the lights vary between violet, purple, green, red, and blue.

5. Canada is the world's second-largest country and the largest in the Americas by land area. Which country is the fourth-largest in the Americas?

From Quiz Do You Know the Fourth?

Answer: Argentina

Four of the world's largest eight countries lie within the Americas. Following Canada, the USA is the second largest country in size in the Americas and Brazil the third. Brazil is also number five in the world, and the largest in South America. The fourth-largest in the Americas is Argentina, which is also number eight in the world. Mexico is the fifth-largest in the Americas and number 14 in the world, whilst Peru is sixth in the Americas and the world's number 20.

6. The Mariana Trench is the deepest point in the ocean and it remained unknown for men until 1960. That year a bathyscaphe reached the bottom of the trench, but what was its name?

From Quiz A Few Interesting Topics About The World

Answer: Trieste

The Mariana Trench with approximately a maximum-known depth of 35,793 feet (10,910 meters) is the deepest point in the ocean. If we could put Mount Everest inside it, there still would be nearly 6760 feet (2050 meters) of water above Mount Everest. The whole place was completely unexplored by man until 1960. That year a US Navy bathyscaphe called "Trieste" (It was built in Italy) reached the bottom of the trench with Lieutenant Jacques Piccard on board. There were another two descents, in 1966 and the last one in 2009.

7. Team leader redwaldo lives and works in this town, located on the Eyre Peninsula in South Australia. Its name derives from an Aboriginal word meaning "windy". The town's main industries are steel-making, tourism and education. What town is it?

From Quiz Rocking Around the World

Answer: Whyalla

Whyalla is the main breeding ground for cuttlefish in the Southern Hemisphere. The town was established in 1920.

8. The largest city in and the capital of Arizona is Phoenix. The 2000 census shows that the population was 1,601,587. What was the population in 1910?

From Quiz 1910-2000 City Population Changes

Answer: 11,134

I wonder when the retirees first discovered it?

9. Where is Tristan da Cunha?

From Quiz Tristan da Cunha

Answer: In the south Atlantic ocean

Tristan da Cunha is in the south Atlantic ocean. It is the largest island of a group of islands that also goes by the same name.

10. About 90 million years ago, what was the largest ocean on Earth?

From Quiz Earth - Biggest and Smallest

Answer: Panthalassa

The ocean around Pangea was called Panthalassa. One of the reasons the continents are located where they are now is due to the motion of tectonic plates. Other choices: Pangea was once the enormous continent that was, in reality, all the continents put together. Pancreas is an organ of the human body. Finally, pangarius is a name I made up.

11. There are actually TWO Colorado Rivers in the United States. One starts in Colorado, of course. Where does the other one start?

From Quiz Try Beating THIS Geography Quiz!

Answer: Texas

This Colorado River starts in northwestern Texas and winds southeast to the Gulf of Mexico. It is the 18th largest river in the United States and its drainage basin encompasses central Texas and parts of New Mexico.

12. Port of Spain is a city located not on the coast of Spain but in the Caribbean. What Caribbean island is home to this city?

From Quiz Locales in Search of Their Homeland

Answer: Trinidad

Port of Spain is the capital of Trinidad and Tobago. It is located in the northwest corner of Trinidad on the Gulf of Paria.

13. The capital of the Republic of Ireland is, of course, Dublin - in old Gaelic Dubh Linn. What does this mean?

From Quiz The Rockets Study Geography

Answer: Black Pool

Dublin has two Gaelic (Irish) translations, the older being Dubh (black) and Linn (pool or hole). In modern Irish the city is known as Baile Atha Cliath (the town of the hurdled ford). When Irish place names were Anglicized they were not translated, thus often losing the original meaning. The word "baile" town was mostly anglicized to bally thus the vast number of Irish place names that have Bally as part of the name. Contributed by Rocket's team member: foamy1haup

14. How many countries border Italy directly?

From Quiz Geography Quiz

Answer: 6

They are France, Switzerland, Slovenia, Austria, San Marino, and Vatican City.

15. The Faroe Islands are located in the North Atlantic. It is an autonomous province of a European monarchy. What European nation administers the Faroe Islands?

From Quiz Autonomous Places

Answer: Denmark

Though the Faroe Islands have their own parliament (Løgting), it remains a possession of Denmark's kingdom. Interestingly, the Faroe Islands are NOT considered part of the European Union even though Denmark itself is a full member.

16. What is the name of the island of Ireland's largest lake? (That is to say the entire island to the west of Great Britain, not either of its component parts.)

From Quiz Australian and Irish Trivia

Answer: Lough Neagh

Ireland's largest lake is Lough Neagh in Northern Ireland which covers an area of approximately 396 sq. kilometres. The legendary Fionn MacCool created the lake while fighting with another giant, by scooping up a clump of earth (thus Lough Neagh was formed) and throwing it at the giant. The earth landed in the Irish Sea and created The Isle of Man.

17. "Speed, bonny boat, like a bird on the wing Over the sea to Skye Carry the lad that's born to be king Over the sea to Skye" In what country is Skye?

From Quiz The Polymathic Geographer

Answer: Scotland

The Second Jacobite Rebellion took place in Scotland in 1745. Charles Edward Stuart's attempt to reclaim the throne of Great Britain, lost by King James II in 1688, met with initial success, but his fortunes waned during the march to London to oust King George II. "The Skye Boat Song" is a wistful Highland song written by Sir Harold Boulton (1859-1935), well after Charles' final defeat at the Battle of Culloden in 1746. Bonny Prince Charlie, as he was known to his followers, fled after the battle. With a large price on his head, legend has it that he ignominiously managed to escape to Skye, and thence to France, dressed as Flora McDonald's maid. The dream of restoring the Catholic Stuarts to the throne of Great Britain was over, and Charles died disgraced and disinherited in Italy in 1788; he lived considerably longer than many of the Highland clansmen whom he seduced to his cause, led to defeat and, in the end, abandoned to their fates.

18. Any true global shopping trip must properly start in Paris. Many wonderful designers and perfumers have shops on Rue du Faubourg Saint-Honoré. In what part of Paris is this essential stop?

From Quiz Global Bazaar

Answer: Eighth Arrondissement

Paris is divided into 20 districts, or arrondissements, for ease in shopping and possibly other less important reasons. Rue du Faubourg Saint-Honoré is located in the 8th, on the Right Bank (Rive Droit). Cardin, Givenchy, Guerlain, Hermès, and the list goes on and on (as your bank balance drops into le toilette). The incorrect answers are all on the Left Bank (Rive Gauche). The Latin Quarter is in the 5th arrondissement and is so named because it is near Paris's major universities. The Eiffel Tower is in the 7th arrondissement.

19. Creoles are the biggest ethnic group in Suriname. What is the second biggest group? (The groups are almost equally big).

From Quiz Minorities in Different Countries

Answer: Indian (East Indian)

34% are Creoles, 34 % are (East) Indians, 15 % are Indonesians, 10 % are (Black) Africans.

20. Alright. Let's start with some basics. Russia is by far the largest country in area, followed by Canada, China and the US, respectively. Which is the NINTH largest?

From Quiz World Facts and Figures

Answer: Kazakhstan

A rather large (at 2,717,000sq km) and sparsly populated country, once a former member of the Soviet Union. Will probably enter the news sometime in the future due to its combination of vast natural resources (notably oil and gas) and harsh government.

21. Name the country in which the place with the highest recorded air temperature in Asia is located.

From Quiz Geography Genii

Answer: Israel

The hottest air tempertaure in Asia was recorded in Tirat Tsvi in Israel. The maximum was 129 degree Fahrenheit (54 degree Celsius). Its elevation is 220m below sea level. The Middle East is part of Asia.

22. Greenland with 840,004 square miles is the largest island in the world that is not a continent, but what island is the second largest?

From Quiz Extreme Geography

Answer: New Guinea

New Guinea is at 303,381 square miles. Borneo is at 288,869 sq mi. Madagascar is at 226,917 sq mi., and Baffin is at 194,574 sq mi. Australia is a continent.

23. Congratulations if you know that Sudan is no longer the largest country in Africa after the formation of South Sudan. Even more so if you know that Algeria now holds that title. However, what is now the second largest country in Africa?

From Quiz Geographical Penultimates

Answer: Democratic Republic of the Congo

Sudan had been the largest country in Africa until 2011 when the country of South Sudan was granted independence from it. This reduced the size of Sudan by 239,285 square miles, making it the third largest African nation with a size of 728,215 square miles. Algeria, with a size of 919,595 square miles became the largest country with the Democratic Republic of the Congo moving up to second largest (905,355 sq. mi.) Libya (700,000 sq. mi) is fourth largest and South Africa is eighth (470,900 sq. mi). The countries of Chad, Niger, Angola, and Mali fall between Libya and South Africa in terms of land size.

24. What annual event, named after a former Austin resident, encourages those who, according to literary critic John Dryden, have the "lowest and most groveling kind of wit" to perform?

From Quiz Where We Hang Our Hats

Answer: O. Henry Pun-Off

Since 1978, the O. Henry (William Sydney Porter) Pun-Off competition has attracted punsters from all walks of life: bankers who lost interest, brake fluid addicts who can stop any time, and even dead chemists (we barium); that vegetarian lady, however, I never met herbivore. Eeyore's Birthday Party is also celebrated in Austin, Texas by well-wishers trying to cheer up A. A. Milne's depressed donkey. James A. Michener, who wrote "Texas" in 1985, was also a long-time Austin denizen. As of 2014 there were no sporting events with his namesake. Bruce Sterling, another former Austinite, was one of the first writers to develop cyberpunk. Question by not_publius.

25. The Grand Canyon is situated in the US State of Arizona. Do you know how long the Grand Canyon is?

From Quiz What Do You Know About Earth's Natural Wonders?

Answer: 445.7 km (277 miles)

The width of the Grand Canyon at various places, ranges from 4 to 18 miles (6.4 to 29 km) and is over one mile (1.83 km) deep. It is estimated that the Colorado River started forming the Grand Canyon over seventeen million years ago, and the erosion of the canyon walls continues even today. It is estimated that approximately five million people visit the Grand Canyon each year.

26. At over 4,000 miles, the Nile-Kagera is the world's longest river. Which river is the fourth-longest in the world?

From Quiz Do You Know the Fourth?

Answer: Mississippi-Missouri

The Amazon is the world's second-longest river, just 156 miles shorter than the Nile at 3,976 miles. China's Yangtze is the world's third-longest 3,917 and just 15 miles shorter in fourth place is North America's longest river, the Mississippi-Missouri at 3,902 miles. The Yellow River, China's second-longest is number six in the world at 3,395 miles. The Congo, Africa's second-longest after the Nile, is number nine in the world at 2,922 miles.

27. Erosion is produced when an external agent transports material from Earth's surface to another place. What is the name given to wind erosion?

From Quiz A Few Interesting Topics About The World

Answer: Aeolian Erosion

Wind or aeolian erosion is typical of arid climates where there is little or no vegetation. The blowing wind carries small pieces of rock from one place to another one. One example of this kind of erosion is the worldwide famous Valle de La Luna (Valley of the Moon) situated in San Juan, Argentina. It received this name because of its extraordinary desolate rocky landscape, which it is said to be similar to the moon surface.

28. A little city you have doubtlessly never heard of is Okeechobee, FL. However, I have a very close connection to it. The 2000 census places the population of this city at 5,376. What was the population in 1910?

From Quiz 1910-2000 City Population Changes

Answer: 40

This is where I lived for 39 years before moving to Denton, TX. I had no idea it was so small. But this for the city, only. When asked, we always said 35,000 - which was the population of the whole county. Incidentally, in area Okeechobee County is four times the size of the country of Andorra.

29. Just how isolated is Tristan da Cunha?

From Quiz Tristan da Cunha

Answer: It is 1750 miles away from the nearest mainland

South Africa is a huge 1750 miles away. That's a whole 2816 kilometres away!

This is category 24423
Last Updated Feb 25 2024 9:13 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.