FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about LongMarried Celebrities
Quiz about LongMarried Celebrities

Long-Married Celebrities Trivia Quiz


The celebrity life isn't easy on marriage, but here's a quiz about celebrities who have, at some point in their lives, been married for at least twenty years in a row.

A matching quiz by skylarb. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture

Author
skylarb
Time
4 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
405,985
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1262
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: MariaVerde (10/10), LauraMcC (10/10), Guest 99 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. LaTanya Richardson and this "Pulp Fiction" star celebrated their 40th anniversary in 2020.  
  Denzel Washington
2. In 2020, this "Grease" star lost his wife of 29 years.   
  Tom Hanks
3. Known to television viewers as Coach Eric Taylor, this actor celebrated his 25th wedding anniversary in 2020.  
  John Travolta
4. In 2019, Georgianne Thon and this actor celebrated their 50th wedding anniversary. Both appeared in the 1983 film "Brainstorm".  
  Pierce Brosnan
5. This American actor celebrated his 20th wedding anniversary with Catherine Zeta-Jones in 2020.  
  Tom Selleck
6. This actor celebrated his 22nd anniversary with his wife in 2020, the same year the couple made headlines by being among the earliest celebrities to come down with COVID-19.   
  Christopher Walken
7. Perhaps best known for his role as Ferris Bueller, this actor celebrated his 23rd anniversary to Sarah Jessica Parker in 2020.  
  Matthew Broderick
8. Known for his roles as Coach Herman Boone and Malcolm X, this American actor celebrated his 37th wedding anniversary in 2020.  
  Kyle Chandler
9. This actor, who once portrayed James Bond, married American journalist Keely Shaye Smith in 2001.  
  Samuel L. Jackson
10. This Magnum P.I. star celebrated 33 years of marriage in 2020.  
  Michael Douglas





Select each answer

1. LaTanya Richardson and this "Pulp Fiction" star celebrated their 40th anniversary in 2020.
2. In 2020, this "Grease" star lost his wife of 29 years.
3. Known to television viewers as Coach Eric Taylor, this actor celebrated his 25th wedding anniversary in 2020.
4. In 2019, Georgianne Thon and this actor celebrated their 50th wedding anniversary. Both appeared in the 1983 film "Brainstorm".
5. This American actor celebrated his 20th wedding anniversary with Catherine Zeta-Jones in 2020.
6. This actor celebrated his 22nd anniversary with his wife in 2020, the same year the couple made headlines by being among the earliest celebrities to come down with COVID-19.
7. Perhaps best known for his role as Ferris Bueller, this actor celebrated his 23rd anniversary to Sarah Jessica Parker in 2020.
8. Known for his roles as Coach Herman Boone and Malcolm X, this American actor celebrated his 37th wedding anniversary in 2020.
9. This actor, who once portrayed James Bond, married American journalist Keely Shaye Smith in 2001.
10. This Magnum P.I. star celebrated 33 years of marriage in 2020.

Most Recent Scores
Jul 12 2024 : MariaVerde: 10/10
Jul 12 2024 : LauraMcC: 10/10
Jul 10 2024 : Guest 99: 10/10
Jul 09 2024 : Guest 87: 10/10
Jul 08 2024 : Guest 2: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 203: 8/10
Jul 07 2024 : Guest 23: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 64: 8/10
Jul 06 2024 : bgjd: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. LaTanya Richardson and this "Pulp Fiction" star celebrated their 40th anniversary in 2020.

Answer: Samuel L. Jackson

The couple married in 1980. In 1982, they had a daughter named Zoe. Jackson is known for his roles in "Jackie Brown", "Jungle Fever", "Unbreakable" and "Django Unchained", among others.
2. In 2020, this "Grease" star lost his wife of 29 years.

Answer: John Travolta

John Travolta married Kelly Preston in 1991. She passed away in 2020, at which point Travolta suggested he would be stepping away from acting for a while to concentrate on their children. No stranger to loss, John Travolta was previously in a relationship with Diana Hyland, who died of breast cancer in 1977.
3. Known to television viewers as Coach Eric Taylor, this actor celebrated his 25th wedding anniversary in 2020.

Answer: Kyle Chandler

Kyle Chandler met his wife Kathryn at a dog park and the couple married in 1995. The couple had a daughter, Sydney, in 1996 and another daughter, Sawyer, in 2002. After gaining celebrity as Coach Taylor in "Friday Night Lights", Kyle Chandler went on to star as John Rayburn in the Netflix drama "Bloodline." He had previously starred in "Early Edition".
4. In 2019, Georgianne Thon and this actor celebrated their 50th wedding anniversary. Both appeared in the 1983 film "Brainstorm".

Answer: Christopher Walken

Born Ronald Walken on March 31, 1943, Christopher Walken married Georgianne Thon in January of 1969. Georgianne played a minor role alongside Christopher Walken in "Brainstorm". In 2006, Walken became the subject of a hoax presidential campaign, when members of Internet forum announced he was running for President of the United States.
5. This American actor celebrated his 20th wedding anniversary with Catherine Zeta-Jones in 2020.

Answer: Michael Douglas

Known for her roles in "Chicago", "High Fidelity" and the "Mask of Zorro", Catherine Zeta-Jones married Michael Douglas in 2000. Douglas is known for his roles in "Wall Street" and "Romancing the Stone", among other movies. He was previously married to Diandra Luker, with whom he had a son (Cameron Douglas), but the couple divorced in 2000.
6. This actor celebrated his 22nd anniversary with his wife in 2020, the same year the couple made headlines by being among the earliest celebrities to come down with COVID-19.

Answer: Tom Hanks

Tom Hanks is known for his roles in numerous movies, including "Big", "Forest Gump", "Apollo 13" and "Castaway". He and his wife Rita Wilson made headlines in March of 2020 when both tested positive for COVID-19. Trevor Noah of "The Daily Show" told audiences that it was almost as if the disease "chose Tom Hanks just to send a message to the rest of us."
7. Perhaps best known for his role as Ferris Bueller, this actor celebrated his 23rd anniversary to Sarah Jessica Parker in 2020.

Answer: Matthew Broderick

Known for her role as Carrie Bradshaw on the HBO television series "Sex and the City", Sarah Jessica Parker married Matthew Broderick on May 19,1997. The couple was married in an Episcopal ceremony officiated by Broderick's own sister. In June of 2009, the couple had twin daughters named Marion and Tabitha. Sarah Jessica Parker was previously in a relationship with actor Robert Downey, Jr.
8. Known for his roles as Coach Herman Boone and Malcolm X, this American actor celebrated his 37th wedding anniversary in 2020.

Answer: Denzel Washington

Washington played Boone in "Remember the Titans". He married Paulette Pearson, whom he met on the set of the television film "Wilma", in 1983. In 1984, they had a son named John David, who became a football player and an actor. In 1986, they had Katia, and in 1991 twins named Olivia and Malcolm.
9. This actor, who once portrayed James Bond, married American journalist Keely Shaye Smith in 2001.

Answer: Pierce Brosnan

Also known for his roles in "Mama Mia!" and "Mars Attacks!", Pierce Brosnan was previously married to Cassandra Harris from 1980 until her death from ovarian cancer in 1991. He met Smith on the beach in Mexico in 1994. The couple had a son, Dylan, in 1997 and another, Paris, in 2001 before marrying in Ireland in August of 2001.
10. This Magnum P.I. star celebrated 33 years of marriage in 2020.

Answer: Tom Selleck

Selleck was previously married to Jacqueline Ray from 1971 until their divorce in 1982. He married Jillie Mack in 1987. The couple met while Selleck was filming "Lassiter" in London. At the time, Jillie Mack was performing in the West End's production of "Cats".
Source: Author skylarb

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Random Quizzes:

My quizzes that don't quite fit on any other list.

  1. A Pecan Potpourri Average
  2. Route 66 in Texas Average
  3. Road Trips Across the United States Average
  4. A School Day in Analogies Average
  5. Children of the Night Average
  6. Martial Arts Match Up Easier
  7. Winter Olympic Game Match Up Easier
  8. Australian Green Tree Frogs Average
  9. Renaissance Festivals in the United States Average
  10. Colorful Sayings in Texas Average
  11. An International Tour of Texas Average
  12. The Geography of Zambia Average

7/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us