FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Have You Read Baby Blues
Quiz about Have You Read Baby Blues

Have You Read "Baby Blues" ? Trivia Quiz


"Baby Blues" is one of the funniest comic strips that I read everyday. If you love this comic strip, this quiz should be simple.

A multiple-choice quiz by JessTheBest. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Comics
  8. »
  9. Comics A-D

Author
JessTheBest
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
109,071
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1430
- -
Question 1 of 10
1. How many kids do the MacPhersons have? Hint


Question 2 of 10
2. What does Hammie like to play with? Hint


Question 3 of 10
3. When was Hammie born? Hint


Question 4 of 10
4. Name one of the creators of "Baby Blues". There are two creators. Just name one.

Answer: (Two Words)
Question 5 of 10
5. What was Zoe's bully's name? Hint


Question 6 of 10
6. To which Christmas song were the lyrics changed and made into a song about the MacPherson family? Hint


Question 7 of 10
7. For one of Zoe's birthday parties, she invited a boy whose nickname was the "Dismantler." What was the Dismantler's real name? Hint


Question 8 of 10
8. There is a cartoon show for 'Baby Blues'.


Question 9 of 10
9. What is the name of the babysitter?

Answer: (One Word)
Question 10 of 10
10. What did Hammie learn before crawling? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 25 2024 : bernie73: 2/10
May 22 2024 : Guest 71: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. How many kids do the MacPhersons have?

Answer: 3

Their kids are Zoe, Hammie and Wren.
2. What does Hammie like to play with?

Answer: Trucks and Bulldozers

Truck and bulldozer were his first two words.
3. When was Hammie born?

Answer: April 29, 1995

His real name is Hamish MacPherson.
4. Name one of the creators of "Baby Blues". There are two creators. Just name one.

Answer: Rick Kirkman

They have been drawing "Baby Blues" for more than ten years.
5. What was Zoe's bully's name?

Answer: Zoe

It's pretty weird that they have the same name.
6. To which Christmas song were the lyrics changed and made into a song about the MacPherson family?

Answer: The Twelve Days of Christmas

I thought this song was so funny!
7. For one of Zoe's birthday parties, she invited a boy whose nickname was the "Dismantler." What was the Dismantler's real name?

Answer: Bud

He took apart the sink at the party.
8. There is a cartoon show for 'Baby Blues'.

Answer: True

This is one of my favorite shows.
9. What is the name of the babysitter?

Answer: Kiki

Zoe and Hammie liked Kiki a lot.
10. What did Hammie learn before crawling?

Answer: Rolling

He is one of the few kids that rolled around before learning to crawling.
Source: Author JessTheBest

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us