FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Can you break it Guinness World Records
Quiz about Can you break it Guinness World Records

Can you break it? Guinness World Records! Quiz


Some world records are amazing, while some are just...weird! I really enjoy reading about records so I thought I'd give YOU the enjoyment! Enjoy!

A multiple-choice quiz by cavaliersrock. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. World Records

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
261,500
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
1577
- -
Question 1 of 10
1. Radhakant Bajpai held the world record for what? Hint


Question 2 of 10
2. Garry Turner broke the record for which of the following? Hint


Question 3 of 10
3. Michel Lotito broke the world record for the strangest diet. What does he eat 900 grams of everyday? Hint


Question 4 of 10
4. Tigger, a dog, broke the world record for the longest what? Hint


Question 5 of 10
5. In 2002, The Lung association made the largest what? Hint


Question 6 of 10
6. Jaspal Singh Kalsi made the smallest what? Hint


Question 7 of 10
7. Niek Vermeulen broke the world record for the largest collection of what? Hint


Question 8 of 10
8. Charin Yuthasastrkosol broke the record for what? Hint


Question 9 of 10
9. Kim Goodman broke the world record for what? Hint


Question 10 of 10
10. Gregory Dunham broke the record for constructing the largest what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 24 2024 : PurpleComet: 8/10
Jan 11 2024 : Guest 27: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Radhakant Bajpai held the world record for what?

Answer: Longest ear hair

Radhakant was born in Naya Ganj, Uttar Pradesh, India. His ear hair was 13.2 cm long (5.19 inches). He broke this record in May 2003.
2. Garry Turner broke the record for which of the following?

Answer: Stretchiest skin

In 1999 Garry Turner broke the record for the stretchiest skin. He could stretch the skin on his stomach a massive 15.8 cm (6.25 inches).
3. Michel Lotito broke the world record for the strangest diet. What does he eat 900 grams of everyday?

Answer: Metal

Michel Lotito eats 900g of metal everyday. Bananas and hard-boiled eggs make Michel feel sick!
4. Tigger, a dog, broke the world record for the longest what?

Answer: Longest ears on a dog

Tigger is a bloodhound so they don't have very long hair at all! Tigger's ears were 34.9 cm and 34.2 cm long.
5. In 2002, The Lung association made the largest what?

Answer: Omelette

The Lung association broke the world record for the largest omelette. It weighed 2.95 tonnes! Now that's some feast!
6. Jaspal Singh Kalsi made the smallest what?

Answer: Handmade, almost playable chess set

Jaspal made the smallest handmade chess set. It measured 13 x 13 mm! He had wonderfully delicate hands! It would be playable...if you measured no more than a few centimetres, but all the pieces were correctly made!
7. Niek Vermeulen broke the world record for the largest collection of what?

Answer: Aeroplane sick bags

Niek collected 5,034 sick bags from 1,000 different airlines. David Morgan had the largest collection of traffic cones. Of course the bags hadn't been used!
8. Charin Yuthasastrkosol broke the record for what?

Answer: Eldest ballerina

Charin is 71 years old. She started ballerina lessons at age 47. She's from New Mexico, USA. She must have had a big passion!
9. Kim Goodman broke the world record for what?

Answer: Furtherest eyeball popper

Kim Goodman broke the world record in 1998. She could pop her eyeballs a massive 11 mm from her eye sockets! I wonder who measured it!
10. Gregory Dunham broke the record for constructing the largest what?

Answer: Rideable motorbike

Gregory constructed the tallest rideable motorcycle in 2005. It weighed 2.948 tonnes and was 3.429 m tall to the handle bars! What a tough job measuring it! Imagine being squashed under those massive wheels!
Source: Author cavaliersrock

This quiz was reviewed by FunTrivia editor trident before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Various Records Quiz Average
2. Top 10 Of Everything Difficult
3. How to Break the Streak Average
4. Guinness World Records Very Difficult
5. Facts About Human Records Difficult
6. Ahh, But It's Cold Outside! Average
7. For Your Information Tough
8. The Big and the Best Tough
9. The Bigger the Better! Tough
10. Bizarre World Records Very Difficult
11. World Records in 2002 Difficult
12. Short World Records Difficult

2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us