Quiz about Good Great Grand Gee whats the answer
Quiz about Good Great Grand Gee whats the answer

Good, Great, Grand. Gee, what's the answer? Quiz


Each question has a missing word, and only a one word clue to help with the answer. To give you a bit of help, every question has the same choice of answers.

A multiple-choice quiz by mixit. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. Mixed 10 Q. Easy

Author
mixit
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
324,636
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
4683
Last 3 plays: demurechicky (9/10), Guest 174 (8/10), Guest 73 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. The ________ Gatsby? (Novel) Hint

Gee, none of these answers are correct
Good
Great
Grand

2. The _______ Canyon? (Tourism) Hint

Great
Gee, none of these answers are correct
Good
Grand

3. The _______father? (Novel/movie/mini series) Hint

Good
Great
Bad
Gee, none of these answers are correct

4. The ______ Train Robbery? (Biggs) Hint

Great
Grand
Good
Gee, none of these answers are correct

5. ______ Funk Railroad? (Music) Hint

Good
Grand
Great
Gee, none of these answers are correct

6. ______night? (Farewell) Hint

Gee, none of these answers are correct
Great
Good
Grand

7. ______ Golly Miss Molly? (Music) Hint

Great
Good
Grand
Gee, none of these answers are correct

8. ______ Save The Queen? (Commonwealth) Hint

Good
Gee, none of these answers are correct
Great
Grand

9. The ______est? (Boxing) Hint

Good
Gee, none of these answers are correct
Grand
Great

10. ______ Theft Auto. (Felony) Hint

Gee, none of these answers are correct
Good
Grand
Great




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The ________ Gatsby? (Novel)

Answer: Great

A novel by F. Scott Fitzgerald first published in 1925, "The Great Gatsby" only sold around 15,000 copies whilst the author was alive. Subsequent reprints sold many more. Rated number 2 of the top 100 "Best novels of the 20th century", by Modern Library's.
2. The _______ Canyon? (Tourism)

Answer: Grand

One of Arizona's major tourist attractions, the Grand Canyon has been measured at 277 miles long, up to 1 mile deep and widthwise, varies from a narrow 4 miles up to a massive 18 miles across.
3. The _______father? (Novel/movie/mini series)

Answer: Gee, none of these answers are correct

"The Godfather" originally started as a novel written by Mario Puzo in 1969. It portrayed the Sicilian mafia operations in New York, and depicted the workings of the different "mobs". In 1972, the first movie version was released, followed by subsequent films in 1974 as well as 1990. All were successful, and I think the total runtime for the movies exceeds twelve hours.
4. The ______ Train Robbery? (Biggs)

Answer: Great

8th of August 1963, fifteen men, including Ronnie Biggs, committed the most successful train robbery ever near Buckinghamshire, England. Getting away with 2.6 million pounds, only a small percentage of the money has ever been recovered. After his conviction Ronnie Biggs escaped from prison and fled the country, spent many years in exile, only coming home to face the music when he was a very old man with not too much longer to live.
5. ______ Funk Railroad? (Music)

Answer: Grand

Arguably, one of America's greatest rock and roll bands, Grand Funk Railroad formed in 1969, and have sold over 25 million records. Their name comes from the railway line that runs through their home town of Flint, Michigan, which was the "Grand Trunk Junction."
6. ______night? (Farewell)

Answer: Good

Whilst the term "goodnight" is an accepted way of saying that you are either going to bed, or leaving in the English language, you are actually wishing the person (or people) that you say it to, that you hope that they have a good night!
7. ______ Golly Miss Molly? (Music)

Answer: Good

In my opinion, "Good Golly Miss Molly" is one of the greatest hits for Little Richard ever. Released in 1958, this song placed the artist amongst the top 10 of early rock and roll legends.
8. ______ Save The Queen? (Commonwealth)

Answer: Gee, none of these answers are correct

O.K., not all of the Commonwealth still uses the "God Save The Queen", (Australia being one that does not), but most countries involved in the Commonwealth have at one stage. When a King is reigning, the anthem is changed to "God Save The King". No author has ever been found for the lyrics.
9. The ______est? (Boxing)

Answer: Great

Muhammad Ali played himself in this autobiographical 1977 movie, simply called "The Greatest". It portrays Ali's life from his feats during the 1960 Olympics up to 1974 where he successfully regained his world crown. In my opinion, this is one of the greatest movies featuring one of the worlds greatest pugilists.
10. ______ Theft Auto. (Felony)

Answer: Grand

Grand Theft Auto is a mostly American term also classed as Motor Vehicle Theft. A lesser known fact is that not only can you be charged with this offence IF you steal a vehicle, but you can also be charged if you ATTEMPT to steal a vehicle. The definition of vehicle is any motorised object used for transportation purposes, therefore includes buses, boats, cars, trucks, motorcycles, etc, etc.
Source: Author mixit

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LeoDaVinci before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : demurechicky: 9/10
Jan 27 2023 : Guest 174: 8/10
Jan 26 2023 : Guest 73: 10/10
Jan 23 2023 : Guest 72: 8/10
Jan 23 2023 : Hayes1953: 9/10
Jan 22 2023 : Guest 65: 10/10
Jan 21 2023 : Guest 68: 8/10
Jan 21 2023 : Guest 172: 10/10
Jan 21 2023 : tag11: 9/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. General Mixture #1 Very Easy
2. Very Easy Very Easy
3. The Laid Back Quiz Very Easy
4. Pop Quiz on Pop Easier
5. Just Fooling Around Easier
6. The Laid Back Quiz II Very Easy
7. Easiest Quiz Ever Easier
8. Easiest-Peasiest Easier
9. 10 Easy Questions Easier
10. Krazy Kwestions #2 Easier
11. A 'QWERTYUIOP' Quiz! Easier
12. A Special Quiz for Special Players Easier

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us