FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kristinas First Common Bond Quiz
Quiz about Kristinas First Common Bond Quiz

Kristina's First Common Bond Quiz


If you know the answers to the first nine questions, you should have no problem guessing what TV show they have in common.

A multiple-choice quiz by kristina71. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. TV Common Bond

Author
kristina71
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
181,967
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2076
Last 3 plays: Guest 50 (10/10), Guest 174 (10/10), Guest 159 (9/10).
Question 1 of 10
1. This common phrase has its origin in the story of the "Pied Piper of Hamelin". Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of one of the twelve Titans from Greek mythology who is also associated with the Moon? Hint


Question 3 of 10
3. What is your astrological sign if you are born on August 13? Hint


Question 4 of 10
4. What Peanuts character always calls Charlie Brown Chuck? Hint


Question 5 of 10
5. What classic TV show had Samantha Stephens as its main character? Hint


Question 6 of 10
6. John Lennon wrote this Beatles song for Mia Farrow's sister at a Maharishi's retreat. Hint


Question 7 of 10
7. What kind of creature that possesses people do you call an exorcist to get rid of? Hint


Question 8 of 10
8. Who is the host of the TV show "Trading Spaces"? Hint


Question 9 of 10
9. What are the first and last initials of the poet who wrote the poem "The Tyger"? Hint


Question 10 of 10
10. Now look at the first nine answers and tell me what TV show they all relate to.

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 12 2024 : Guest 50: 10/10
Feb 08 2024 : Guest 174: 10/10
Jan 10 2024 : Guest 159: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This common phrase has its origin in the story of the "Pied Piper of Hamelin".

Answer: Pay the piper

If you don't pay the piper there might be dire consequences as the citizens of Hamelin found out when the piper took all their children.
2. What is the name of one of the twelve Titans from Greek mythology who is also associated with the Moon?

Answer: Phoebe

Phoebe was one of the twelve children of Gaia and Uranus also known as the Titans.
3. What is your astrological sign if you are born on August 13?

Answer: Leo

Leo is the sign of the lion. You're a Leo if your birthday is between July 23 and August 22.
4. What Peanuts character always calls Charlie Brown Chuck?

Answer: Peppermint Patty

Peppermint Patty is also well-known for getting D-'s and falling asleep on her notebook.
5. What classic TV show had Samantha Stephens as its main character?

Answer: Bewitched

Don't make her mad -- she might twitch her nose and turn you into a frog!
6. John Lennon wrote this Beatles song for Mia Farrow's sister at a Maharishi's retreat.

Answer: Dear Prudence

Supposedly, Prudence Farrow spent so much time meditating that John Lennon wrote this song to get her to join in group activities.
7. What kind of creature that possesses people do you call an exorcist to get rid of?

Answer: Demon

According to the Catholic Encyclopedia, any ordained priest may perform an exorcism if it is determined that the subject is indeed possessed and not mentally ill.
8. Who is the host of the TV show "Trading Spaces"?

Answer: Paige Davis

It's Paige! She also played the feather duster in the original Broadway performance of "Beauty and the Beast".
9. What are the first and last initials of the poet who wrote the poem "The Tyger"?

Answer: WB

William Blake wrote the poem which begins "Tyger, Tyger, burning bright".
10. Now look at the first nine answers and tell me what TV show they all relate to.

Answer: Charmed

1.) Pay the Piper -- Piper Halliwell is one of the Charmed ones.
2.) Phoebe -- Phoebe Halliwell is another one of the sisters.
3.) Leo -- Leo Wyatt is the Halliwell's whitelighter as well as Piper's husband.
4.) Peppermint Patty -- Patty was the girls' mother.
5.) Bewitched -- "Charmed" is about a groups of witches.
6.) Prudence -- She was usually called Prue, the oldest of the Halliwell sisters.
7.) Demon -- The Charmed Ones are constantly battling and vanquishing demons.
8.) Paige -- Paige is the youngest of the sisters who they only discovered after Prue died.
9.) WB -- "Charmed" is seen on the WB Network.
Source: Author kristina71

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us