FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Interesting Arkansas
Quiz about Interesting Arkansas

Interesting Arkansas Trivia Quiz


Interesting facts about the state I call home: Arkansas.

A multiple-choice quiz by lainiepoo. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. States A-D
  8. »
  9. Arkansas

Author
lainiepoo
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,830
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1481
Last 3 plays: Guest 173 (10/10), Guest 73 (4/10), Guest 173 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What semi-pro baseball team plays in Arkansas? Hint


Question 2 of 10
2. What city hosts the "Watermelon Festival"?
Hint


Question 3 of 10
3. What city is famous for the Bathhouse Row? Hint


Question 4 of 10
4. Which of the following is one of Arkansas' major crops? Hint


Question 5 of 10
5. What Academy Award winning actress starred in "Back to the Future 3" is from Arkansas? Hint


Question 6 of 10
6. Which law firm did Hillary Clinton work for in Arkansas? Hint


Question 7 of 10
7. Who won the title of "Miss USA" from the state of Arkansas? Hint


Question 8 of 10
8. What county is Hot Springs in? Hint


Question 9 of 10
9. What is the mascot for the University of Arkansas at Little Rock? Hint


Question 10 of 10
10. Which town celebrates "Toad Suck Dazes"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : Guest 173: 10/10
May 12 2024 : Guest 73: 4/10
May 02 2024 : Guest 173: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What semi-pro baseball team plays in Arkansas?

Answer: Travelers

The Travelers play their home games in Little Rock. The field that they play on is called Dickey-Stephens Park (they were at Ray Winder Field until 2006).
2. What city hosts the "Watermelon Festival"?

Answer: Hope

Hope is the city in which Bill Clinton was born. Hope is very well known for their watermelons.
3. What city is famous for the Bathhouse Row?

Answer: Hot Springs

The bathhouse row is a very popular tourist attraction. In recent years several of the bathhouses have been re-constructed in order to meet city standards.
4. Which of the following is one of Arkansas' major crops?

Answer: rice

Arkansas is the largest rice producing state in the nation. Arkansas has many other crops including soy beans and cotton.
5. What Academy Award winning actress starred in "Back to the Future 3" is from Arkansas?

Answer: Mary Steenburgen

Mary was in "Back to the Future 3" only. Mary is married to Ted Danson.
6. Which law firm did Hillary Clinton work for in Arkansas?

Answer: Rose Law Firm

Webb Hubbell also worked at this law firm. The Rose Law Firm is located in Little Rock.
7. Who won the title of "Miss USA" from the state of Arkansas?

Answer: Terri Utley

Terri was from a very small town north of Little Rock named Cabot.Terri went on to do very well in the "Miss Universe" pageant that year.
8. What county is Hot Springs in?

Answer: Garland County

Some people think since Hot Springs is a city that it would be in Hot Spring county. Hot Springs is a very popular tourist attraction.
9. What is the mascot for the University of Arkansas at Little Rock?

Answer: Trojans

The University of Arkansas in Fayetteville has the mascot of the Razorback. This was a trick question since some people that take the test may not realize that these are two different colleges.
10. Which town celebrates "Toad Suck Dazes"?

Answer: Conway

"Toad Suck Daze" is held once each spring. There is food and entertainment as well as the toad races.
Source: Author lainiepoo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us