FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Taurean Traits
Quiz about Taurean Traits

Taurean Traits Trivia Quiz


Typical Taurean? Can you spot a 'bull' amongst this little lot of traits? It is good fun and fairly easy if you know your Taurus

A multiple-choice quiz by diane2005. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Astrology

Author
diane2005
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
218,911
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2234
Last 3 plays: Guest 70 (6/10), doh1 (9/10), PurpleComet (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. Taureans are said to generally get on well with which of the following sun signs? Hint


Question 2 of 10
2. To which 'element' do Taureans belong? Hint


Question 3 of 10
3. What planet rules Taurus? Hint


Question 4 of 10
4. Which characteristics are most prominent in Taureans? Hint


Question 5 of 10
5. A Taurean always rushes through tasks and has loads of inventive ideas, as they are a typical Fire sign.


Question 6 of 10
6. Can you tell who is likely to be a Taurean from these descriptions of four ladies? Hint


Question 7 of 10
7. The body parts that are 'ruled' by Taurus are which of these? Hint


Question 8 of 10
8. Whom, of these, is a famous Taurean? Hint


Question 9 of 10
9. Taureans are said to be the best of which of these? Hint


Question 10 of 10
10. Which of these gifts would please a Taurean lady? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 06 2024 : Guest 70: 6/10
May 29 2024 : doh1: 9/10
May 18 2024 : PurpleComet: 7/10
Apr 29 2024 : krajack99: 10/10
Apr 29 2024 : DeepHistory: 5/10
Apr 25 2024 : gogetem: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Taureans are said to generally get on well with which of the following sun signs?

Answer: Pisces, Capricorn, Cancer, Virgo

Taurus gets on well with other 'Earth' signs and 'Water' signs, they complement well. However, Air signs are too 'head in the clouds' at times and Fire signs have too much energy for steady Taurus to keep up!
2. To which 'element' do Taureans belong?

Answer: Earth

There are four 'elements' of astrology.
3. What planet rules Taurus?

Answer: Venus

Venus is known as The Goddess of Love, planet also rules Libra.
4. Which characteristics are most prominent in Taureans?

Answer: Stubborn, Patient, Practical, Enduring

Taureans are famous for plodding along through tasks until the end.
5. A Taurean always rushes through tasks and has loads of inventive ideas, as they are a typical Fire sign.

Answer: False

They are known to take their time slowly but surely wins the day, and they tend to think tasks through, and they are Earth signs, seeing the practical side of life, as opposed to Fire signs inventive ,energetic, and adventurous ideas.
6. Can you tell who is likely to be a Taurean from these descriptions of four ladies?

Answer: I love cooking healthily,I have two kids and cosy home. I save for rainy days

Taureans, like Cancereans, are real homebodies, and feel secure in their own four walls. Saving money for the future really matters, and good food and home comforts and practical duties, such as being a great mom, and they love nature and pets too.
7. The body parts that are 'ruled' by Taurus are which of these?

Answer: Neck ,Throat

Prone to throat infections, and also a love of talking and singing can be common in Taureans.
8. Whom, of these, is a famous Taurean?

Answer: Jack Nicholson

Jack Nicholson was born April 22nd 1937. Princess Diana was a Cancerean, Charlie Chaplin was an Arien, and Oscar Wilde was a Libran.
9. Taureans are said to be the best of which of these?

Answer: All of these

They enjoy lifelong friendships and are mostly faithful when married and dedicated to animal welfare ,therefore, some can go on to make ideal Vets!
10. Which of these gifts would please a Taurean lady?

Answer: Good food, aromatherapy session, soppy DVD, diamond earrings

Think practical, not airy fairy! They would likely take their kids to a theme park, buy candyfloss and have a bike ride, to please their kids - but not necessarily to enjoy themselves. Adventurous fire or air signs would be interested in the other gift ideas, anything new and unusual would suit Aquarians, the sea would attract mainly Cancer but Pisces and Scorpio enjoy water oriented surprises!
Source: Author diane2005

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Astrology and Personalities Average
2. Zodiac Elements Easier
3. Perfect Virgo Tough
4. Astrology 102 Average
5. Astrology 101 Average
6. Love, Astrologically Easier
7. Astrology for Astrologers Very Difficult
8. So you know your Zodiac signs? Very Easy
9. Happy Birthday To Ewe Very Easy
10. Charting and Interpreting a Natal Horoscope Average
11. Reach For The Stars Average
12. Capricorn Tough

6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us