FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tim Hortons
Quiz about Tim Hortons

Tim Hortons Trivia Quiz


Tim Hortons is well known for their famous coffee and donuts. Based in Canada, Tim Hortons is slowly expanding to the U.S.A.

A multiple-choice quiz by CanadaEh28. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Fast Food

Author
CanadaEh28
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
170,267
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1674
Last 3 plays: Guest 199 (8/10), Guest 72 (6/10), matthewpokemon (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where did the first Tim Hortons open? Hint


Question 2 of 10
2. In 1976, what tiny treat was introduced by Tim Hortons? Hint


Question 3 of 10
3. In 1996, what product did Tim Hortons introduce? Hint


Question 4 of 10
4. Which year were "Tim's Own" sandwiches introduced by Tim Hortons? Hint


Question 5 of 10
5. Which is not a type of donut sold at Tim Hortons? Hint


Question 6 of 10
6. You go to Tim Hortons and ask for a large half coffee, half hot chocolate, with topping on top. What did you actually order? Hint


Question 7 of 10
7. Does Tim Hortons serve tea?


Question 8 of 10
8. Are cakes and pies available at most Tim Hortons?


Question 9 of 10
9. In which year did Tim Hortons merge with Wendy's? Hint


Question 10 of 10
10. Who was Tim Horton? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 199: 8/10
Jul 17 2024 : Guest 72: 6/10
Jul 12 2024 : matthewpokemon: 9/10
Jul 01 2024 : Guest 142: 5/10
Jun 26 2024 : Guest 204: 7/10
Jun 25 2024 : Guest 184: 8/10
Jun 19 2024 : Guest 99: 8/10
Jun 15 2024 : superhooppete: 2/10
Jun 14 2024 : Guest 107: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where did the first Tim Hortons open?

Answer: Hamilton, Ontario

It opened in 1964, and yes, it is officially written without an apostrophe even though correct grammar would require it!
2. In 1976, what tiny treat was introduced by Tim Hortons?

Answer: Timbit

The timbit is a bite sized treat also known as a donut hole.
3. In 1996, what product did Tim Hortons introduce?

Answer: Bagels

Bagels went on to become one of Tim Hortons best selling items.
4. Which year were "Tim's Own" sandwiches introduced by Tim Hortons?

Answer: 1998

The lunch menu at Tim Hortons also included soup, and chili.
5. Which is not a type of donut sold at Tim Hortons?

Answer: New York Cream

There is such thing as a Boston Cream, but not New York Cream.
6. You go to Tim Hortons and ask for a large half coffee, half hot chocolate, with topping on top. What did you actually order?

Answer: Cafe Mocha

A Cafe Mocha is served with whipped cream and chocolate shavings on top!
7. Does Tim Hortons serve tea?

Answer: Yes

8. Are cakes and pies available at most Tim Hortons?

Answer: No

Pies and cakes were available for purchase at Tim Hortons for a while, but they have been discontinued except at a small number of stores.
9. In which year did Tim Hortons merge with Wendy's?

Answer: 1995

10. Who was Tim Horton?

Answer: A hockey player

He signed with the Toronto Maple Leafs in 1949.
Source: Author CanadaEh28

This quiz was reviewed by FunTrivia editor silverginger before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us