Quiz about The Vegan House Rules
Quiz about The Vegan House Rules

The Vegan House Rules Trivia Quiz


A quick yes/no quiz. Could a strictly vegan person eat or wear these things? (Remember, vegans avoid all animal products.)

A multiple-choice quiz by LilahDeDah. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Philosophy

Author
LilahDeDah
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
189,727
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2275
Last 3 plays: ClarkyB (10/10), Guest 165 (7/10), Guest 66 (6/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Could a vegan eat durian?

Yes
No

2. Could a vegan wear a cotton "cheongsam"?

Yes
No

3. Could a vegan eat sweetbreads?

Yes
No

4. Would a strictly vegan person wear spandex?

Yes
No

5. Could a vegan eat royal jelly?

Yes
No

6. Could a vegan person wear astrakhan?

Yes
No

7. Could a strict vegan have a shot of vodka?

Yes
No

8. Could a vegan eat quinoa?

Yes
No

9. Could a vegan eat organic Tilsit?

Yes
No

10. And finally, we arrive at the aba. It's a useful Scrabble word, but could a strict vegan wear OR eat it?

Yes
No


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Could a vegan eat durian?

Answer: Yes

A durian is a smelly Southeast Asian fruit. Eating it is fine...just hold your nose!
2. Could a vegan wear a cotton "cheongsam"?

Answer: Yes

A beautiful and flattering Asian garment, a cheongsam is vegan-acceptable when made of cotton, but not when it is made of silk.
3. Could a vegan eat sweetbreads?

Answer: No

Sweetbreads are an animal's thymus (gland) or pancreas.
4. Would a strictly vegan person wear spandex?

Answer: Yes

Spandex is man-made...a relief to gym- and beach-going vegans everywhere.
5. Could a vegan eat royal jelly?

Answer: No

Used as a dietary supplement, royal jelly is made by bees. Honey is also forbidden.
6. Could a vegan person wear astrakhan?

Answer: No

Astrakhan is the curly pelt of a newborn Persian lamb.
7. Could a strict vegan have a shot of vodka?

Answer: Yes

Absolutely. As per the Vegan Society website:
"The production of spirits does not appear to involve the use of animal substances."

Although beer and wine are made from plants, they are often clarified using animal substances. There are vegan-friendly varieties available, though.
8. Could a vegan eat quinoa?

Answer: Yes

Quinoa is an ancient, extremely nutritious seed that can be eaten like oatmeal.
9. Could a vegan eat organic Tilsit?

Answer: No

When used as a food item instead of a place name, Tilsit means only one thing: cheese.
10. And finally, we arrive at the aba. It's a useful Scrabble word, but could a strict vegan wear OR eat it?

Answer: No

Well, we certainly wouldn't want to be eating it...nor would a vegan wear it. An aba is a loose-fitting garment woven of the hair of camels or goats.

Thank you for taking my quiz, and may a bounty of fruits and veggies be yours.
Source: Author LilahDeDah

This quiz was reviewed by FunTrivia editor thejazzkickazz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 01 2022 : ClarkyB: 10/10
Nov 22 2022 : Guest 165: 7/10
Nov 03 2022 : Guest 66: 6/10
Nov 01 2022 : Guest 76: 9/10
Oct 13 2022 : GoodwinPD: 10/10

Score Distribution

quiz
12/8/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us