Quiz about Back To The Future
Quiz about Back To The Future

Back To The Future Trivia Quiz


This is a great movie. If you've watched it, you shouldn't have a problem with it.

A multiple-choice quiz by LisaDale. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Back To The Future

Author
LisaDale
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
34,380
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
11439
Last 3 plays: donsseidel (6/10), Guest 174 (8/10), Guest 24 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What song was playing on Marty's radio alarm when he was woken up by it at the end of the film? Hint

Back In Time
Mr. Sandman
The Power of Love
No music. It was a commerical.

2. At the end of the movie, what was the name of the mall? Hint

Lone Pine Mall
Hill Valley Mall
Twin Pines Mall
Peabody's Shopping Center

3. What colour was Marty's underwear? Hint

Grey
White
Purple
Blue

4. What was the name of Goldie Wilson's employer in 1955? Hint

Mr. Brown
Mr. Carruthers
We don't know. Goldie just calls him sir.
Mr. Carroll

5. How did Lorraine find out where Marty was staying (in 1955)? Hint

She looked him up in the phone book
She followed him
She asked some people that she thought were his friends
She knew he was a friend of Dr. Brown and knew where Dr. Brown lived

6. How much did it cost Biff to fix his damaged car after the manure incident? Hint

$300
Nothing. The mechanic owed him a favour
$400
$600

7. Who did George McFly say visited him from the planet Vulcan? Hint

Darth Vader
Captain Kirk
Spock
Luke Skywalker

8. What song was playing when George and Lorraine first kissed? Hint

Johnny B. Goode
The Power Of Love
Mr. Sandman
Earth Angel

9. What made George finally punch Biff? Hint

His arm hurt so much that he had to make him let go
Biff called him a butt-head
He knew Biff was distracted by laughing at Lorraine so he took a shot
Biff shoved Lorraine and then laughed at her.

10. What comment did Marty make when he saw his principal, Mr. Strickland, in 1955? Hint

Geez, he looks exactly the same.
Geez, that guy is always mean
Geez, didn't that guy ever have hair?
Geez, he was principal even in 1955?


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What song was playing on Marty's radio alarm when he was woken up by it at the end of the film?

Answer: Back In Time

2. At the end of the movie, what was the name of the mall?

Answer: Lone Pine Mall

After Marty destroyed pines trees when he first arrived in 1955, the mall's name was changed from Twin Pines Mall to Lone Pine Mall.
3. What colour was Marty's underwear?

Answer: Purple

4. What was the name of Goldie Wilson's employer in 1955?

Answer: Mr. Carruthers

It's always neat to hear your own last name in a movie.
5. How did Lorraine find out where Marty was staying (in 1955)?

Answer: She followed him

6. How much did it cost Biff to fix his damaged car after the manure incident?

Answer: $300

7. Who did George McFly say visited him from the planet Vulcan?

Answer: Darth Vader

8. What song was playing when George and Lorraine first kissed?

Answer: Earth Angel

9. What made George finally punch Biff?

Answer: Biff shoved Lorraine and then laughed at her.

10. What comment did Marty make when he saw his principal, Mr. Strickland, in 1955?

Answer: Geez, didn't that guy ever have hair?

Source: Author LisaDale

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : donsseidel: 6/10
Jan 26 2023 : Guest 174: 8/10
Jan 24 2023 : Guest 24: 10/10
Jan 22 2023 : Guest 86: 7/10
Jan 21 2023 : Guest 97: 9/10
Jan 20 2023 : Guest 72: 10/10
Jan 19 2023 : Guest 174: 10/10
Jan 17 2023 : pmccoskey: 9/10
Jan 15 2023 : couple7968: 9/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us