Quiz about BTTF Part 1
Quiz about BTTF Part 1

Take this BTTF Part 1 Quiz! Very Difficult Trivia | Movies


Just little stuff I noticed in 'Part 1'.

A multiple-choice quiz by LoraineMcFly. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Back To The Future

Author
LoraineMcFly
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
53,131
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
9683
Last 3 plays: Guest 144 (6/10), Guest 24 (1/10), Guest 173 (2/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who was originally supposed to play the part of Marty? Hint

Eric Stoltz
Tom Cruise
Keanu Reeves
Kiefer Sutherland

2. When George McFly is watching 'The Honeymooners', what board game is sitting next to the tv? Hint

Life
Monopoly
Clue
Trivial Pursuit

3. How many miles were on the Delorean just before Marty went to 1955? Hint

36064
34061
33062
35060

4. What kind of store is to the left of the Texaco in 1955? Hint

bicycle store
auto store
record store
clothing store

5. What brand of beer was Lorraine's father drinking at the dinner table? Hint

Shlitz
Miller
Bud
Coors

6. How much was gasoline in 1955? Hint

19 and a half cents
21 and a half cents
20 and a half cents
18 and a half cents

7. What is Marty's house number? Hint

9404
9202
9303
9101

8. What was the address given for Lou's cafe? Hint

Main and Second
First and Main
Hill and Main
First and Hill

9. What is the name of the peanut brittle George is eating? Hint

Sophie Mae
Sandy Kay
Sara's
Shorty's

10. Who is running for Senior Class President in 1955? Hint

George McFly
Bob Johnson
Donald Fisk
Ron Woodward


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was originally supposed to play the part of Marty?

Answer: Eric Stoltz

According to E! Entertainment Television's 101 Best Kept Hollywood Secrets, Eric was fired halfway through production by Robert Zemeckis because he thought Eric was too serious of an actor for the light-hearted movie.
2. When George McFly is watching 'The Honeymooners', what board game is sitting next to the tv?

Answer: Life

Again, you just catch a glimpse of it.
3. How many miles were on the Delorean just before Marty went to 1955?

Answer: 33062

The odometer is shown just before Marty hits 88mph in the parking lot of Twin Pines Mall.
4. What kind of store is to the left of the Texaco in 1955?

Answer: bicycle store

Schwinn bicycle store. When Marty walks into town you see it.
5. What brand of beer was Lorraine's father drinking at the dinner table?

Answer: Miller

You can see the bottle when he asks Marty who JFK is.
6. How much was gasoline in 1955?

Answer: 19 and a half cents

The price was written on a chalk board when Marty was trying to open a Pepsi bottle at the gas station.
7. What is Marty's house number?

Answer: 9303

It can be seen when George and Lorraine are standing at the door of the house when Marty returns from 1955.
8. What was the address given for Lou's cafe?

Answer: Hill and Main

Shows the address on the envelope Marty put the letter in for Doc.
9. What is the name of the peanut brittle George is eating?

Answer: Sophie Mae

The name can be seen as he pours it in to a bowl.
10. Who is running for Senior Class President in 1955?

Answer: Ron Woodward

As George was getting kicked in the hallway, a sign over his left shoulder read " Ron Woodward for Senior Class President". It was only suggested that George run for president at the dance.
Source: Author LoraineMcFly

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 25 2023 : Guest 144: 6/10
Jan 24 2023 : Guest 24: 1/10
Jan 23 2023 : Guest 173: 2/10
Jan 22 2023 : Guest 12: 2/10
Jan 21 2023 : pmccoskey: 3/10
Jan 20 2023 : Guest 72: 4/10
Jan 19 2023 : Guest 174: 2/10
Jan 18 2023 : Guest 81: 3/10
Jan 12 2023 : Guest 136: 7/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us