FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kevin Smith Films
Quiz about Kevin Smith Films

10 Questions: Kevin Smith Films Multiple Choice Quiz | Movies


If you know Kevin Smith, you'll know the answers!

A multiple-choice quiz by minkiepie. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed S-Z
  8. »
  9. Kevin Smith

Author
minkiepie
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
75,936
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
322
- -
Question 1 of 10
1. Easy question first! What is the name of the character Kevin Smith plays in his films? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the guy who works in the convenience store in 'Clerks'?

Answer: (Two or One Words - Full name or just first name)
Question 3 of 10
3. What is the name of the campaign Cardinal Glick unveils in 'Dogma'? Hint


Question 4 of 10
4. What does Randall sell to the little girl in 'Clerks'? Hint


Question 5 of 10
5. What is strange about the fortune teller in 'Mallrats'? Hint


Question 6 of 10
6. Complete the film title: 'Chasing_____'.

Answer: (One word)
Question 7 of 10
7. What is the name of the puppy in the film the little girl wants to see in 'Clerks'? Hint


Question 8 of 10
8. Which '90210' star also appears in 'Mallrats'? Hint


Question 9 of 10
9. Which Oscar-winning duo starred as two angels wanting to get back into heaven in 'Dogma'? Hint


Question 10 of 10
10. What did Silent Bob's Russian cousin do for the girls? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 19 2024 : Johnmcmanners: 10/10
Apr 06 2024 : Guest 71: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Easy question first! What is the name of the character Kevin Smith plays in his films?

Answer: Silent Bob

Despite having the fewest lines in any of the films, Silent Bob is arguably one of the most interesting characters!
2. What is the name of the guy who works in the convenience store in 'Clerks'?

Answer: Dante Hicks

The same actor also appears as Contestant Number 3, Gill Hicks, in 'Mallrats'.
3. What is the name of the campaign Cardinal Glick unveils in 'Dogma'?

Answer: Catholicism, Wow!

Part of the campaign involves unveiling a new 'symbol' for the church - The Buddy Christ - a smiling JC giving a huge thumbs-up!
4. What does Randall sell to the little girl in 'Clerks'?

Answer: cigarettes

Dante gets in a bit of trouble for this!
5. What is strange about the fortune teller in 'Mallrats'?

Answer: She appears to have three nipples

She actually only has two nipples - the third one turns out to be stuck on!
6. Complete the film title: 'Chasing_____'.

Answer: Amy

Two friends who work as comic book artists find their friendship tested when one falls in love.
7. What is the name of the puppy in the film the little girl wants to see in 'Clerks'?

Answer: Happy Scrappy

Randall orders it in for her.
8. Which '90210' star also appears in 'Mallrats'?

Answer: Shannen Doherty

She found renewed fame later in 'Charmed'.
9. Which Oscar-winning duo starred as two angels wanting to get back into heaven in 'Dogma'?

Answer: Ben Affleck and Matt Damon

If they managed to get back in, they would destroy the very fabric of the universe.
10. What did Silent Bob's Russian cousin do for the girls?

Answer: sing

Well, it was a singing of sorts! Personally, it drove me berserk(er)!
Source: Author minkiepie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Kevin Smith Movies Tough
2. Jay and Silent Bob Movies Average
3. Kevin Smith Movie Quotes Average
4. View Askew Movies Average
5. View Askewniverse Easier
6. Kevin Smith Films Average
7. A Kevin Smith Tribute Tough
8. Kevin Smith Movies Tough
9. The Movies of Kevin Smith Average
10. The View Askewniverse Average
11. View Askew Average
12. Askewniverse Average

5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us