FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Kevin Smith Films
Quiz about Kevin Smith Films

How much do you know about Kevin Smith Films? | Quiz


This quiz is about anything that has to do with the Kevin Smith movies.

A multiple-choice quiz by samuel1811. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. People Themed S-Z
  8. »
  9. Kevin Smith

Author
samuel1811
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,904
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
2092
- -
Question 1 of 15
1. In "Mallrats", who plays the character of T.S.? Hint


Question 2 of 15
2. There is an alternate beginning to the "Clerks" DVD/Laser Disc.


Question 3 of 15
3. What was NOT a "Jaws" reference that was made in the Kevin Smith movies? Hint


Question 4 of 15
4. Finish this quote from "Mallrats": "Ye of little faith, want a ______." Hint


Question 5 of 15
5. What is the bar in "Chasing Amy" named? Hint


Question 6 of 15
6. In "Chasing Amy", what is Banky's last name? Hint


Question 7 of 15
7. What is the name of the comic book store in "Jay and Silent Bob Strike Back"? Hint


Question 8 of 15
8. Kevin Smith produced all his films alone.


Question 9 of 15
9. Which movie was made into a cartoon before 2002? Hint


Question 10 of 15
10. What is the name of the video store Randle works at in "Clerks"? Hint


Question 11 of 15
11. The song played during the credits of "Mallrats" is played by what band? Hint


Question 12 of 15
12. Is Matt Damon in "Chasing Amy"?


Question 13 of 15
13. In "Mallrats", Ethan Suplee plays who? Hint


Question 14 of 15
14. In "Dogma", who plays the gun shop owner? Hint


Question 15 of 15
15. Who wrote the movie "Dogma"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In "Mallrats", who plays the character of T.S.?

Answer: Jeremy London

Jason Lee plays Brodie, Jason Mewes plays Jay, Michael Rooker plays Mr. Svenning.
2. There is an alternate beginning to the "Clerks" DVD/Laser Disc.

Answer: False

There is an alternate beginning in "Mallrats" and an alternate ending in "Clerks".
3. What was NOT a "Jaws" reference that was made in the Kevin Smith movies?

Answer: The Critters of Hollywood car

In "Chasing Amy", When Banky is comparing scars at the table in the bar this is much like in "Jaws" when the people compare scars. In "Mallrats" TS and Brandi's wedding is at Universal Studios with Jaws poping out of the water. In "Clerks" Randle hums the "Jaws" theme while talking about a salsa shark.
4. Finish this quote from "Mallrats": "Ye of little faith, want a ______."

Answer: Cookie

This is said by Brodie right after TS and Brodie meet Jay and Silent Bob.
5. What is the bar in "Chasing Amy" named?

Answer: Meow Mix

This is where Banky compares scars.
6. In "Chasing Amy", what is Banky's last name?

Answer: Edwards

Banky's last name is mentioned in both "Chasing Amy" and "Jay and Silent Bob Strike Back".
7. What is the name of the comic book store in "Jay and Silent Bob Strike Back"?

Answer: Brodie's Secret Stash

Jay and Silent Bob go to Brodie's Secret Stash towards the beginning of the movie and that is where Brodie tells them about their movie.
8. Kevin Smith produced all his films alone.

Answer: False

Scott Mosier co-produced the films.
9. Which movie was made into a cartoon before 2002?

Answer: Clerks

There were six episodes of "Clerks: The Cartoon".
10. What is the name of the video store Randle works at in "Clerks"?

Answer: RST Video

The sign is shown many times in "Clerks" and is also mentioned by Dante and Randal.
11. The song played during the credits of "Mallrats" is played by what band?

Answer: Weezer

It is none other than one of the greatest bands ever, Weezer, playing "Suzanne".
12. Is Matt Damon in "Chasing Amy"?

Answer: Yes

He has a small role with Brian O'Halloran.
13. In "Mallrats", Ethan Suplee plays who?

Answer: Willam Black

Willam Black is the person trying to see the sailboat.
14. In "Dogma", who plays the gun shop owner?

Answer: Jeff Anderson

Jeff Anderson is also known for playing Randle in "Clerks".
15. Who wrote the movie "Dogma"?

Answer: Kevin Smith

Scott Moiser was the producer, Bud Cort and Alan Rickman where both actors, and Kevin Smith was the writer and director.
Source: Author samuel1811

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us