FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Fabulous Chic Flicks
Quiz about More Fabulous Chic Flicks

More Fabulous Chic Flicks Trivia Quiz


More questions on non-formulated, fabulous, funky female films. Down with the generic romantic comedy!

A multiple-choice quiz by annaeliza. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Chick Flicks

Author
annaeliza
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,001
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
10221
- -
Question 1 of 10
1. In the film Muriel's Wedding, what is Muriel's favorite band? Hint


Question 2 of 10
2. What is the slogan for Muriel's father's campaign? Hint


Question 3 of 10
3. In "Breakfast at Tiffany's", what is the name of Holly Gollightly's cat? Hint


Question 4 of 10
4. 'She's a brain-trapped in the body of a game show hostess.' What movie is this line from? Hint


Question 5 of 10
5. Which actress did not appear in the 1986 film, "Crimes of the Heart"? Hint


Question 6 of 10
6. The "Legend of Billie Jean" is a great story. Who plays the title character? Hint


Question 7 of 10
7. In "Sticky Fingers", a comedy of errors, a tenant in the protagonists' building dies. What is his name? Hint


Question 8 of 10
8. A woman is telling her shrink about a kinky tryst: 'He asked if I'd like to play a game. Somehow, I knew he didn't mean Scrabble.' What movie is it from? Hint


Question 9 of 10
9. The movie, "Clueless" is loosely based upon what classic English novel? Hint


Question 10 of 10
10. This film is about a young woman with dreams. In her quest, she becomes a Las Vegas showgirl, gets married, her husband is murdered, later she picks up a sugardaddy and still later, she starts turning tricks. It stars Jacqueline Bisset. What is this film?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 14 2024 : Guest 24: 3/10
Apr 29 2024 : angostura: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the film Muriel's Wedding, what is Muriel's favorite band?

Answer: ABBA

Muriel was, by far, the coolest chic in Porpoise Spit.
2. What is the slogan for Muriel's father's campaign?

Answer: You can't stop Progress

If you got that one right, you rock.
3. In "Breakfast at Tiffany's", what is the name of Holly Gollightly's cat?

Answer: Cat

Is there anyone out there who does NOT want to BE Holly Gollightly?
4. 'She's a brain-trapped in the body of a game show hostess.' What movie is this line from?

Answer: Say Anything

This is in reference to Diane Cort. Lloyd Dobler is the best, most endearing romantic lead character ever.
5. Which actress did not appear in the 1986 film, "Crimes of the Heart"?

Answer: Holly Hunter

'What did you do after you shot him?' 'Well, I went in the kitchen, and I made a pitcher of lemonade.'
6. The "Legend of Billie Jean" is a great story. Who plays the title character?

Answer: Helen Slater

'Fair is Fair!'
7. In "Sticky Fingers", a comedy of errors, a tenant in the protagonists' building dies. What is his name?

Answer: Metcalf

Helen Slater is also in this. Kind of an obscure film, but a good one.
8. A woman is telling her shrink about a kinky tryst: 'He asked if I'd like to play a game. Somehow, I knew he didn't mean Scrabble.' What movie is it from?

Answer: Antonia and Jane

An excellent, excellent chic flick. *I know I didn't get the quote verbatim.
9. The movie, "Clueless" is loosely based upon what classic English novel?

Answer: Emma

Though Jane Austen would probably be mortified, I think they did a clever job with the adapatation.
10. This film is about a young woman with dreams. In her quest, she becomes a Las Vegas showgirl, gets married, her husband is murdered, later she picks up a sugardaddy and still later, she starts turning tricks. It stars Jacqueline Bisset. What is this film?

Answer: The Grasshopper

A bizarre film I stumbled upon. It's a good one. Sort of "Valley of the Dolls"-esque, but the ending rocks!
Source: Author annaeliza

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us