FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Name That Chick Flick
Quiz about Name That Chick Flick

Name That Chick Flick Trivia Quiz


Here's a few clues to some chick flicks; can you guess what they are? Warning: Contains spoilers.

A multiple-choice quiz by Jessy-Lu. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Chick Flicks

Author
Jessy-Lu
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
240,210
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
16410
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 165 (9/10), Johnmcmanners (10/10), jasa9092 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What movie, that I am thinking of, stars Brittany Murphy as a nanny who acts like a child, looking after a child who acts like an adult? Hint


Question 2 of 10
2. What is the chick flick called that stars Jennifer Garner with the mental age of a 13 year-old? Hint


Question 3 of 10
3. This movie stars Reese Witherspoon as a ghost; what is it? Hint


Question 4 of 10
4. What chick flick is about a girl who is dying, when she finally finds love? Hint: It stars a singer. Hint


Question 5 of 10
5. What chick flick is about an amazing dancer who wants to make it big in the dance business and finally does it with help of Lil Romeo? Hint


Question 6 of 10
6. What chick flick is about a federal agent who goes under cover at a beauty pageant? Hint


Question 7 of 10
7. What chick flick is about two best friends who have known each other since they were 10 and in the end one of them dies? Hint


Question 8 of 10
8. What chick flick stars a top selling A-list singer as a top selling A-list singer, who has a stalker trying to kill her? Hint


Question 9 of 10
9. What chick flick stars Sarah Michelle Gellar as an evil step sister who, in a way, kills her own brother? Hint


Question 10 of 10
10. What chick flick is about a woman who moves away from her home town, but returns so that her husband can sign the divorce paper? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 165: 9/10
Today : Johnmcmanners: 10/10
Jun 16 2024 : jasa9092: 10/10
Jun 11 2024 : KingLouie6: 8/10
Jun 11 2024 : Mike2055: 7/10
Jun 09 2024 : Guest 35: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 166: 10/10
Jun 06 2024 : Guest 161: 9/10
Jun 03 2024 : linkan: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What movie, that I am thinking of, stars Brittany Murphy as a nanny who acts like a child, looking after a child who acts like an adult?

Answer: Uptown Girls

In this movie Brittany Murphy becomes Dakota Fanning's nanny. Brittany wants to have fun a lot and Dakota doesn't, but by the end of the movie Brittany Murphy turns little Dakota into a fun loving child.
2. What is the chick flick called that stars Jennifer Garner with the mental age of a 13 year-old?

Answer: 13 Going On 30

A 13 year old girl gets embarrassed in front of the most popular people in school, so she wishes she could be 30 years old. To her surprise, the wish comes true and a lot of unfortunate things happen to her. The movie is also called "Suddenly 30" in Australia.
3. This movie stars Reese Witherspoon as a ghost; what is it?

Answer: Just Like Heaven

Reese Witherspoon is a doctor who has a horrific car accident that leaves her in a coma. Then a man rents her old apartment, where Reese Witherspoon's ghost is. She can't leave him because she isn't dead and she needs him to find out who she is!
4. What chick flick is about a girl who is dying, when she finally finds love? Hint: It stars a singer.

Answer: A Walk To Remember

This movie makes me cry every time I watch it. It's about a 17 year old girl who is the geek of her school. A popular boy at her school asks her to tutor him, so she accepts. But they end up falling in love with each other. Finally, when they are really happy together, she tells him the secret that he never wanted to hear. She is dying!
5. What chick flick is about an amazing dancer who wants to make it big in the dance business and finally does it with help of Lil Romeo?

Answer: Honey

'Honey' stars Jessica Alba as a dancer. She gets on to a rap artist's video as a dancer and she makes the whole choreography up herself. But her boss makes life hard for her so she quits. She still wins in the end because Missy Elliot and other singers want to hire her and not her ex-boss.
6. What chick flick is about a federal agent who goes under cover at a beauty pageant?

Answer: Miss Congeniality

Sandra Bullock plays a federal agent who goes under cover as a contestant at the Miss United States beauty pageant, to find out who is making bomb threats.
7. What chick flick is about two best friends who have known each other since they were 10 and in the end one of them dies?

Answer: Beaches

"Beaches" starring Bette Midler, who even sings in it, is about two girls who live completely different lives. They meet on the beach and give each other their addresses and stay friends for years. They have their ups and downs, but in the end one of them dies and Bette Midler is there with her best friend until the end.
8. What chick flick stars a top selling A-list singer as a top selling A-list singer, who has a stalker trying to kill her?

Answer: The Bodyguard

It stars Whitney Houston, who is a massive star in the movie, having to hire a bodyguard, because someone is trying to kill her. In the end she falls in love with her bodyguard. We find out that it was her sister who was trying to kill her, but her sister dies anyway.
9. What chick flick stars Sarah Michelle Gellar as an evil step sister who, in a way, kills her own brother?

Answer: Cruel Intentions

"Cruel Intentions" is a complicated but totally exciting and amazing movie, starring Sarah Michelle Gellar and Reese Witherspoon. Reese is a young girl who is a virgin and wants to wait until she is in love. But Sarah is a conniving person who makes her sex mad brother try and do it with Reese. One of them dies in the end and you wouldn't expect it.
10. What chick flick is about a woman who moves away from her home town, but returns so that her husband can sign the divorce paper?

Answer: Sweet Home Alabama

This exciting movie is basically all set in Alabama. It's about a woman who leaves Alabama to live in New York, where she gets engaged to the mayor's son. So she has to go back to Alabama and get her current husband to sign the divorce papers, but it doesn't go smoothly.
Source: Author Jessy-Lu

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us