FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Refreshingly Good Chic Flicks
Quiz about Refreshingly Good Chic Flicks

Refreshingly Good Chic Flicks Trivia Quiz


There will be no questions on lame, Meg Ryan-esque formulated romantic comedies.

A multiple-choice quiz by annaeliza. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in Common
  8. »
  9. Chick Flicks

Author
annaeliza
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
13,368
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
13821
Last 3 plays: Guest 67 (6/10), Guest 24 (4/10), angostura (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. A question from the ultimate chic film, 'Steel Magnolias'. What are Shelby's wedding colors? Hint


Question 2 of 10
2. What actor of prime time fame appeared in 'Girls Just Want to Have Fun'? Hint


Question 3 of 10
3. What song plays during the opening credits of 'Shirley Valentine'? Hint


Question 4 of 10
4. 'Nobody puts Baby in a corner.' What movie is this line from?

Answer: (Two Words)
Question 5 of 10
5. In '9 to 5', where do the women get the joint that they smoke? Hint


Question 6 of 10
6. In the movie 'Party Girl', 'Imitate a Cat Puking' is what? Hint


Question 7 of 10
7. In my opinion, one of the most romantic movies ever is 'Room With a View'. This film is based upon the novel by which author? Hint


Question 8 of 10
8. In the film 'Shag', which character wants to do a modern ballet number for the beauty pageant? Hint


Question 9 of 10
9. Which celebrity makes a cameo appearance in the movie, 'Jawbreaker'? Hint


Question 10 of 10
10. It's a story of three young women, struggling with love, family, friendship, and the future. It takes place in a New England fishing town, and one of the actors is now a household name. What movie is this?

Answer: (Two words, they all work together)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 20 2024 : Guest 67: 6/10
May 14 2024 : Guest 24: 4/10
Apr 29 2024 : angostura: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. A question from the ultimate chic film, 'Steel Magnolias'. What are Shelby's wedding colors?

Answer: blush and bashful

'Her colors are pink and pink. That sanctuary looks like it's been hosed down with pepto bismal.'
2. What actor of prime time fame appeared in 'Girls Just Want to Have Fun'?

Answer: Helen Hunt

'Whenever I'm alone with a guy--a date, my dentist, whoever--I think to myself, would I die if he kissed me?'
3. What song plays during the opening credits of 'Shirley Valentine'?

Answer: The Girl That Used to be Me

If you're a mother and haven't seen this, RUN--do not walk--to the video store. If you're not a mom, make sure YOUR mom has seen it.
4. 'Nobody puts Baby in a corner.' What movie is this line from?

Answer: Dirty Dancing

Best line in the movie. Classic.
5. In '9 to 5', where do the women get the joint that they smoke?

Answer: Lily Tomlin's son

A great scene.
6. In the movie 'Party Girl', 'Imitate a Cat Puking' is what?

Answer: the name of a band

Leo thinks it's an order, and attempts to do just that.
7. In my opinion, one of the most romantic movies ever is 'Room With a View'. This film is based upon the novel by which author?

Answer: E.M. Forster

Read the book. It's even more lovely.
8. In the film 'Shag', which character wants to do a modern ballet number for the beauty pageant?

Answer: Maylana

'Modern ballet is trashy looking.'
9. Which celebrity makes a cameo appearance in the movie, 'Jawbreaker'?

Answer: Marilyn Manson

He has sex in the bed of a dead girl, whose body is stashed underneath. How Marilyn Manson.
10. It's a story of three young women, struggling with love, family, friendship, and the future. It takes place in a New England fishing town, and one of the actors is now a household name. What movie is this?

Answer: Mystic Pizza

Julia Roberts was so good when her characters actually had flaws.
Source: Author annaeliza

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us