FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Big Fat Greek Wedding
Quiz about My Big Fat Greek Wedding

10 My Big Fat Greek Wedding Questions | Movies Trivia Quiz


I just saw this funny movie and it was great! Here's a quiz for you if you've seen the movie.

A multiple-choice quiz by JsusFreak. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Big Fat Greek Wedding

Author
JsusFreak
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
88,455
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
10737
Last 3 plays: Guest 98 (9/10), Guest 192 (10/10), Guest 75 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. When Toula was six, what kind of learning institution did she have to go to? Hint


Question 2 of 10
2. Toula's father believed that one household cleaner could fix everything and anything. What was it? Hint


Question 3 of 10
3. What does Toula's fiancee, Ian, do for a living? Hint


Question 4 of 10
4. What NSYNC band member plays the part of Toula's cousin, Angelo? Hint


Question 5 of 10
5. Toula's grandmother has a deep hatred for what kind of people? Hint


Question 6 of 10
6. When Toula was dating Ian, she didn't want her family to know about her relationship with a non-Greek man. What kind of activity did she tell her parents she was doing during the times she was dating? Hint


Question 7 of 10
7. Toula was a waitress at her family's Greek restaurant when she decides to go back to school and get a better job. What job does she get? Hint


Question 8 of 10
8. When Ian's parents come over to a party with Toula's family, what kind of alcoholic drink are they seen consuming in excess? Hint


Question 9 of 10
9. On her wedding day, what "surprise" does Toula get? Hint


Question 10 of 10
10. What was Gus and Maria's (Toula's parents) wedding gift to Toula and Ian? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 20 2024 : Guest 98: 9/10
Jun 15 2024 : Guest 192: 10/10
Jun 13 2024 : Guest 75: 10/10
May 21 2024 : Guest 212: 9/10
May 17 2024 : Guest 73: 10/10
May 17 2024 : Guest 89: 7/10
May 17 2024 : Guest 213: 8/10
May 17 2024 : Guest 89: 9/10
May 17 2024 : Guest 89: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When Toula was six, what kind of learning institution did she have to go to?

Answer: Greek school

In the end of the movie, Toula's daughter ends up going to Greek school.
2. Toula's father believed that one household cleaner could fix everything and anything. What was it?

Answer: Windex

He uses it on his car, on his windows, on his hands, and everything else.
3. What does Toula's fiancee, Ian, do for a living?

Answer: School teacher

He teaches school and Toula goes to visit him when he's teaching class to discuss their wedding plans.
4. What NSYNC band member plays the part of Toula's cousin, Angelo?

Answer: Joey Fatone

Angelo and Toula's cousin, Nick, always play jokes, which involve him saying things in Greek with sexual overtones.
5. Toula's grandmother has a deep hatred for what kind of people?

Answer: Turks

She keeps running away from the house and Gus keeps having to tell her Greeks and Turks "are friends now."
6. When Toula was dating Ian, she didn't want her family to know about her relationship with a non-Greek man. What kind of activity did she tell her parents she was doing during the times she was dating?

Answer: Taking pottery classes

Her cover is blown when one of her cousins, Niki, sees her at work cuddling with Ian.
7. Toula was a waitress at her family's Greek restaurant when she decides to go back to school and get a better job. What job does she get?

Answer: Travel agent

This is where she actually meets Ian. Before that, she saw him in the Greek restaurant having coffee with a co-worker.
8. When Ian's parents come over to a party with Toula's family, what kind of alcoholic drink are they seen consuming in excess?

Answer: Ouzo

They get so intoxicated by the liquor that their vision is really weird and nausea sets in. Ouzo is a traditional Greek alcoholic beverage.
9. On her wedding day, what "surprise" does Toula get?

Answer: A zit

After the wedding, Toula tells Ian about the zit.
10. What was Gus and Maria's (Toula's parents) wedding gift to Toula and Ian?

Answer: A new house

It turns out that the house was right next to where Toula's parents lived.
Source: Author JsusFreak

This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us