FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Big Fat Greek Wedding Quotes 2
Quiz about My Big Fat Greek Wedding Quotes 2

"My Big Fat Greek Wedding" Quotes 2 Quiz


See how well you do at a second edition of random quotes from "My Big Fat Greek Wedding." To help you know where the quote appears in the movie, I'll give you the scene in which it was said on the DVD at the end.

A multiple-choice quiz by GWU_Boy. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Big Fat Greek Wedding

Author
GWU_Boy
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
118,527
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
12 / 15
Plays
3406
- -
Question 1 of 15
1. "Are you saying Toula will get involved in drugs?" ("Head vs. Neck".) Hint


Question 2 of 15
2. "I could snap you like a chicken." ("Meet the Family".) Hint


Question 3 of 15
3. "Didn't I say it was a mistake to educate women?" ("The Family Knows!") Hint


Question 4 of 15
4. "Where did everybody go?" ("Morning Madness".) Hint


Question 5 of 15
5. Which one of the Millers said "Is Armenia close to Greece?" Harriet or Rodney? ("The Family Knows!")

Answer: (Harriet or Rodney)
Question 6 of 15
6. "Nikki's going to be your godmother." ("Becoming Greek".) Hint


Question 7 of 15
7. "But I just don't see how this is going to work out." ("Romantic Interludes".) Hint


Question 8 of 15
8. "Look, everybody! Look who's back again" ("A Window of Opportunity".) Hint


Question 9 of 15
9. "You know, it's lucky for me I have you to tie my shoes" ("Head vs. Neck".) Hint


Question 10 of 15
10. "We're gonna kill ya!" ("Meet the Family".) Hint


Question 11 of 15
11. "You're starting to look old." ("Growing Up Greek".) Hint


Question 12 of 15
12. "That place... Dancing Zorbas..." ("Romantic Interludes".) Hint


Question 13 of 15
13. "Did somebody sit on your hair?" ("Nothing Ever Changes".) Hint


Question 14 of 15
14. "Don't go!" ("Romantic Interludes".) Hint


Question 15 of 15
15. "You should be proud to be Greek!" ("Growing Up Greek".) Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Are you saying Toula will get involved in drugs?" ("Head vs. Neck".)

Answer: Maria

Maria says this to Gus when they are discussing Toula going to school.
2. "I could snap you like a chicken." ("Meet the Family".)

Answer: Thia Voula

Thia Voula is played by Andrea Martin, who was born in Portland, Maine.
3. "Didn't I say it was a mistake to educate women?" ("The Family Knows!")

Answer: Gus

Gus says this when he meets Ian for the first time.
4. "Where did everybody go?" ("Morning Madness".)

Answer: Maria

This is said in the kitchen when everyone goes upstairs to see Toula's zit while Maria is on the phone.
5. Which one of the Millers said "Is Armenia close to Greece?" Harriet or Rodney? ("The Family Knows!")

Answer: Harriet Miller

This is when Toula and Ian are at Ian's parents' house talking about Rodney's former secretary.
6. "Nikki's going to be your godmother." ("Becoming Greek".)

Answer: Gus

This was at Dancing Zorbas when Ian decides to turn Orthodox.
7. "But I just don't see how this is going to work out." ("Romantic Interludes".)

Answer: Toula

Toula's name changes in the TV show "My Big Fat Greek Life" to Nia.
8. "Look, everybody! Look who's back again" ("A Window of Opportunity".)

Answer: Gus

Yiayia was 'back again'.
9. "You know, it's lucky for me I have you to tie my shoes" ("Head vs. Neck".)

Answer: Maria

This is when Maria stormed out of the room when the couple was fighting.
10. "We're gonna kill ya!" ("Meet the Family".)

Answer: Angelo

Cousin Angelo is played by N*SYNCer Joey Fatone.
11. "You're starting to look old." ("Growing Up Greek".)

Answer: Gus

At the beginning of the movie when Gus and Toula are driving to Dancing Zorbas, Gus lets us know how he feels.
12. "That place... Dancing Zorbas..." ("Romantic Interludes".)

Answer: Toula

"...my family owns that restaurant."
13. "Did somebody sit on your hair?" ("Nothing Ever Changes".)

Answer: Angelo

Said to, of course, Nikki.
14. "Don't go!" ("Romantic Interludes".)

Answer: Ian

Ian Miller was played by John Corbett, who was the only person not to come back to play their part on the CBS sitcom, "My Big Fat Greek Life."
15. "You should be proud to be Greek!" ("Growing Up Greek".)

Answer: Gus

With a name like "Orange," how could you not be!
Source: Author GWU_Boy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us