FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Big Fat Greek Wedding Quotes
Quiz about My Big Fat Greek Wedding Quotes

"My Big Fat Greek Wedding" Quotes Quiz


See how well you do at random quotes from "My Big Fat Greek Wedding" starring Nia Vardalos. To help you know where the quote appears in the movie, I'll give you the scene in which it was said on the DVD at the end.

A multiple-choice quiz by GWU_Boy. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Big Fat Greek Wedding

Author
GWU_Boy
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
116,932
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
16 / 20
Plays
6102
Last 3 plays: Guest 75 (20/20), angostura (20/20), Guest 71 (19/20).
- -
Question 1 of 20
1. "What do you mean he don't eat no meat?!" ("Meet the Family".) Hint


Question 2 of 20
2. "I was kind of going through a phase up until now." ("Romantic Interludes".) Hint


Question 3 of 20
3. "Right, you're so not worth this." ("Becoming Greek".) Hint


Question 4 of 20
4. "Listen up, ugly Turk. You're not kidnapping me!" ("Growing Up Greek".) Hint


Question 5 of 20
5. "That family is like a piece of toast." ("A Quiet Dinner".) Hint


Question 6 of 20
6. "We never think this day will come." ("Meet the Family".) Hint


Question 7 of 20
7. "Mr. Pottery Class, nice to meet you." ("The Family Knows!") Hint


Question 8 of 20
8. "There's a hole in this cake." ("A Quiet Dinner".) Hint


Question 9 of 20
9. "Our house, however, was modeled after the Parthenon." ("Growing up Greek".) Hint


Question 10 of 20
10. Don't worry, they're gonna love you." ("The Family Knows!") Hint


Question 11 of 20
11. "Let's go, Harry!" ("The Wedding Reception".) Hint


Question 12 of 20
12. "Nice moustache, Nikki." ("Morning Madness".) Hint


Question 13 of 20
13. "Because you're my whole life now." ("Becoming Greek") Hint


Question 14 of 20
14. "The man is the head, but the woman is the neck." ("Head vs. Neck".) Hint


Question 15 of 20
15. "I went by the college and picked this up." ("Whose Wedding is This?") Hint


Question 16 of 20
16. "Yeah, she did. Keeps the devil away." ("Meet the Family".) Hint


Question 17 of 20
17. "It's all Greek to me." ("First Steps".) Hint


Question 18 of 20
18. "I'm a snow beast." ("Morning Madness".) Hint


Question 19 of 20
19. "I will send her to Greece to find somebody." ("Nothing Ever Changes".) Hint


Question 20 of 20
20. "Let me touch your hair." ("Meet the Family".) Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 75: 20/20
Jun 04 2024 : angostura: 20/20
May 10 2024 : Guest 71: 19/20
May 09 2024 : Chancem77: 19/20
May 09 2024 : Guest 109: 16/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "What do you mean he don't eat no meat?!" ("Meet the Family".)

Answer: Thia Voula

"I'll make lamb."
2. "I was kind of going through a phase up until now." ("Romantic Interludes".)

Answer: Toula

This is when Toula and Ian are on the bridge before he meets the family.
3. "Right, you're so not worth this." ("Becoming Greek".)

Answer: Toula

She says this to herself when Ian is getting baptisized into the Greek Orthodox Church.
4. "Listen up, ugly Turk. You're not kidnapping me!" ("Growing Up Greek".)

Answer: Yiayia

This is when Yiayia comes to stay with the Portokaloses.
5. "That family is like a piece of toast." ("A Quiet Dinner".)

Answer: Gus

Gus says this to Maria upstairs when the Millers are too drunk to be nice.
6. "We never think this day will come." ("Meet the Family".)

Answer: Thio Taki

This is when the family finally meets Ian at Dancing Zorbas.
7. "Mr. Pottery Class, nice to meet you." ("The Family Knows!")

Answer: Nikki

Nikki was the first person Ian met from the Portokalos family. This was at the travel agency.
8. "There's a hole in this cake." ("A Quiet Dinner".)

Answer: Maria

She didn't know what a bundt was, so she put a flower in it.
9. "Our house, however, was modeled after the Parthenon." ("Growing up Greek".)

Answer: Toula

This was in her overview of her family.
10. Don't worry, they're gonna love you." ("The Family Knows!")

Answer: Ian

This is as Toula is about to meet Ian's parents.
11. "Let's go, Harry!" ("The Wedding Reception".)

Answer: Rodney Miller

Rodney wanted to dance, but everyone in the family calls her Harry because of the wedding invitations.
12. "Nice moustache, Nikki." ("Morning Madness".)

Answer: Niko

Nikki had wax on her face to get ready for the wedding.
13. "Because you're my whole life now." ("Becoming Greek")

Answer: Ian

Ian makes concessions to Toula's family because of it, too.
14. "The man is the head, but the woman is the neck." ("Head vs. Neck".)

Answer: Maria

Maria Portokalos was played by Lainie Kazan.
15. "I went by the college and picked this up." ("Whose Wedding is This?")

Answer: Niko

Niko expressed interest in taking art courses like Toula took computer courses.
16. "Yeah, she did. Keeps the devil away." ("Meet the Family".)

Answer: Toula

This is when Maria spits on her grandkid at the house.
17. "It's all Greek to me." ("First Steps".)

Answer: Rodney Miller

This was at the wedding ceremony when Harriet wondered what they were saying.
18. "I'm a snow beast." ("Morning Madness".)

Answer: Toula

She said this because her wedding dress was so big.
19. "I will send her to Greece to find somebody." ("Nothing Ever Changes".)

Answer: Gus

This is at Dancing Zorbas when Gus is talking about how Toula doesn't want a husband.
20. "Let me touch your hair." ("Meet the Family".)

Answer: Thia Voula

This is at the Dancing Zorbas party.
Source: Author GWU_Boy

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us