FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Big Fat Greek Wedding
Quiz about My Big Fat Greek Wedding

My Big Fat Greek Wedding | 10 Question Movie Multiple Choice Quiz


Even though I'm an alpha-male jock, I thought this was a pretty good movie. I can relate to having a crazy family like this one.

A multiple-choice quiz by CombatLeader. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Big Fat Greek Wedding

Author
CombatLeader
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,217
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4269
Last 3 plays: pughmv (7/10), Guest 75 (1/10), Guest 75 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Where do Toula and her family live? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the restaurant owned by Toula's family? Hint


Question 3 of 10
3. According to Toula's mother, Greek women are lambs in the kitchen and __________ in the bedroom? Hint


Question 4 of 10
4. According to Toula's father, Ian's last name comes from a Greek word that means _________ ? Hint


Question 5 of 10
5. What is Ian's last name?

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. Which of Toula's relatives worked at the travel agency before Toula took over? Hint


Question 7 of 10
7. In the movie, one of the characters was played by a former member of N'Sync. Which character did he play? Hint


Question 8 of 10
8. What was the former N'Sync member/turned actor's real name?

Answer: ( Two words, or just surname)
Question 9 of 10
9. What are the names of Ian's parents according to the wedding invitations? Hint


Question 10 of 10
10. What is Toula's surname (last name)? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : pughmv: 7/10
Jun 20 2024 : Guest 75: 1/10
Jun 13 2024 : Guest 75: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where do Toula and her family live?

Answer: Chicago, IL

If you live in the mid-west, you'll be able to recognize where they live. If not, Toula mentions it in the opening scene.
2. What is the name of the restaurant owned by Toula's family?

Answer: Dancing Zorba's

This is where Toula worked until she decided to go back to school.
3. According to Toula's mother, Greek women are lambs in the kitchen and __________ in the bedroom?

Answer: tigers

Toula's mother is played by Lainie Kazan.
4. According to Toula's father, Ian's last name comes from a Greek word that means _________ ?

Answer: apple

Toula's dad said that Miller comes from "meilo" and that means apple.
5. What is Ian's last name?

Answer: Miller

Ian Miller, a reasonably easy American name. But you'd be suprised how difficult it can be to pronounce if English is your second language.
6. Which of Toula's relatives worked at the travel agency before Toula took over?

Answer: Voula

Toula's aunt Voula worked in the travel office until Toula went back to school.
7. In the movie, one of the characters was played by a former member of N'Sync. Which character did he play?

Answer: Angelo

Angelo, played by former N'Sync member Joey Fatone, played one of Toula's relatives.
8. What was the former N'Sync member/turned actor's real name?

Answer: Joey Fatone

He also appeared in "Longshot" and "On The Line" in 2001.
9. What are the names of Ian's parents according to the wedding invitations?

Answer: Rodney and Harry

They are really Rodney and Harriet. Toula's mother, Maria, misprinted the invitations.
10. What is Toula's surname (last name)?

Answer: Portokalos

Source: Author CombatLeader

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us