FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Big Fat Greek Wedding
Quiz about My Big Fat Greek Wedding

The Ultimate My Big Fat Greek Wedding Quiz | Movies


A quiz about one of the funniest movies of 2002!

A multiple-choice quiz by saracen. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Big Fat Greek Wedding

Author
saracen
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,955
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4789
- -
Question 1 of 10
1. What was the name of the Greek restaurant Toula's family owned? Hint


Question 2 of 10
2. In which city was the movie set? Hint


Question 3 of 10
3. What did Toula's dad put on sores and ailments to cure them? Hint


Question 4 of 10
4. The role of Toula is played by which actor? Hint


Question 5 of 10
5. What was the lump on the back of Toula's aunt's neck? Hint


Question 6 of 10
6. John Corbett, the actor who played Ian, was previously a regular in which 1990s television show? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of the restaurant opposite the Travel Agency where Toula worked? Hint


Question 8 of 10
8. What was Toula's brother's name in the movie? Hint


Question 9 of 10
9. What did Ian's last name mean in Greek?

Answer: (It's a fruit)
Question 10 of 10
10. Which team co-produced the film? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : pughmv: 7/10
Jun 13 2024 : Guest 75: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the name of the Greek restaurant Toula's family owned?

Answer: Dancing Zorba's

Toula spent most of her adult life working in the family restaurant.
2. In which city was the movie set?

Answer: Chicago

Although the movie was set in Chicago, the majority of the film was shot in Toronto.
3. What did Toula's dad put on sores and ailments to cure them?

Answer: Windex

Her father used to spray Windex on everything. Even Ian, Toula's husband sprayed it on his pimple on the day of the wedding.
4. The role of Toula is played by which actor?

Answer: Nia Vardalos

Nia Vardalos is a Canadian-Greek stand-up comic.
5. What was the lump on the back of Toula's aunt's neck?

Answer: Her never-born twin

This story, although gross, really happened to a family member of Nia's.
6. John Corbett, the actor who played Ian, was previously a regular in which 1990s television show?

Answer: Northern Exposure

John Corbett has also had a role in 'Sex and the City' as Carrie Bradshaw's boyfriend. He made a guest appearance on "The Wonder Years" in 1988.
7. What was the name of the restaurant opposite the Travel Agency where Toula worked?

Answer: Pappa's Grill

Papa's Grill is a real restaurant found on the Danforth in Toronto.
8. What was Toula's brother's name in the movie?

Answer: Nick

Together with half of Toula's extended family, her brother's name was Nick.
9. What did Ian's last name mean in Greek?

Answer: apple

Toula's surname meant 'orange', so together they were both fruit!
10. Which team co-produced the film?

Answer: Hanks and Wilson

Tom Hanks and Rita Wilson co-produced this highly successful movie! It has overtaken 'The Blair Witch Project' as the largest-grossing independent film.
Source: Author saracen

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us