FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Beatles Lyrics II
Quiz about Beatles Lyrics II

Beatles Lyrics II Trivia Quiz


15 questions all from the White Album, including 1 fill in. I give the lyric, you give the song. Good mix of popular and not-so-popular songs.

A multiple-choice quiz by Oofahh. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Albums by The Beatles
  8. »
  9. White Album

Author
Oofahh
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
19,259
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
4778
Last 3 plays: genoveva (12/15), Smudge111 (15/15), Guest 165 (9/15).
- -
Question 1 of 15
1. "With every mistake we must surely be learning" Hint


Question 2 of 15
2. "On his hobnailed boots" Hint


Question 3 of 15
3. "They don't care what goes on around" Hint


Question 4 of 15
4. "I didn't catch your name" Hint


Question 5 of 15
5. "'Not when he looked so fierce', his mummy butted in" Hint


Question 6 of 15
6. "Her hair of floating sky is shimmering" Hint


Question 7 of 15
7. "I wonder should I call you" Hint


Question 8 of 15
8. "My mother was of the sky" Hint


Question 9 of 15
9. "Find me in my field of grass" Hint


Question 10 of 15
10. "She came along to turn on everyone" Hint


Question 11 of 15
11. "Now the moon begins to shine" Hint


Question 12 of 15
12. "Don't let me break you" Hint


Question 13 of 15
13. "You might not feel it now" Hint


Question 14 of 15
14. "So many tears I was wasting" Hint


Question 15 of 15
15. "You ain't going to make it with anyone anyhow"

Answer: (Word and number)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 15 2024 : genoveva: 12/15
Jan 31 2024 : Smudge111: 15/15
Jan 18 2024 : Guest 165: 9/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "With every mistake we must surely be learning"

Answer: While My Guitar Gently Weeps

Written and sung by George, with assistance from Eric Clapton.
2. "On his hobnailed boots"

Answer: Happiness Is A Warm Gun

One of John's efforts.
3. "They don't care what goes on around"

Answer: Piggies

Another of George's, this one a lesser known effort, but overlooked.
4. "I didn't catch your name"

Answer: I Will

5. "'Not when he looked so fierce', his mummy butted in"

Answer: The Continuing Story of Bungalow Bill

6. "Her hair of floating sky is shimmering"

Answer: Julia

This is another of John's, supposedly written about his mother.
7. "I wonder should I call you"

Answer: I'm So Tired

8. "My mother was of the sky"

Answer: Yer Blues

9. "Find me in my field of grass"

Answer: Mother Nature's Son

10. "She came along to turn on everyone"

Answer: Sexy Sadie

11. "Now the moon begins to shine"

Answer: Good Night

Written by John, but sung by Ringo.
12. "Don't let me break you"

Answer: Helter Skelter

It really was written about a fairground ride!
13. "You might not feel it now"

Answer: Savoy Truffle

George again.
14. "So many tears I was wasting"

Answer: Long Long Long

15. "You ain't going to make it with anyone anyhow"

Answer: Revolution 1

John's protest song.
Source: Author Oofahh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Dalgleish before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us