Quiz about Bon Jovi
Quiz about Bon Jovi

Bon Jovi Multiple Choice Quiz | Music


This is a mix of albums which also includes Jon and Richie solo albums.

A multiple-choice quiz by jbjlover. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music A-C
  8. »
  9. Bon Jovi

Author
jbjlover
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,189
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2050
Last 3 plays: Guest 71 (1/10), DeepHistory (10/10), Guest 94 (5/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. "When you're mad at the world and you feel like you're losing control." Hint

"Get Ready"
"Little Bit Of Soul"
"Postcard From The Wasteland"
"No Regrets"

2. "She's accidental innocence and white trash elegance." Hint

"Secret Dreams"
"Come Back"
"Love For Sale"
"Neurotica"

3. "When the line between brothers and justice have changed you do what you've got to because you can't walk away." Hint

"These Days"
"Wild In The Streets"
"Blood Money"
"Billy Get Your Guns"

4. "Do you remember our love was deeper than the night was long." Hint

"Rosie"
"Hearts Breaking Even"
"Love Lies"
"Love For Sale"

5. "My teachers didn't like me they always tried put me down 'cause I wore my hair too long." Hint

"Damned"
"Little Bit Of Soul"
"Blame It On The Love Of Rock and Roll"
"Ballad of Youth"

6. "Staring out the window,it's such a long way down." Hint

"If That's What It Takes"
"Dyin' Ain't Much Of A Livin"
"Blame It On The Love Of Rock and Roll"
"My Guitar Lies Bleeding In My Arms"

7. "Did I see a tear fall from your eyes or did you laugh so hard you cried." Hint

"Lie To Me"
"Fear"
"Burning For Love"
"Every Word Was a Piece Of My Heart"

8. "I know this Puerto Rican girl who lied to change her life." Hint

"Woman in Love"
"All I Want Is Everything"
"Learning How To Fall"
"You Really Got Me Now"

9. "His gipsy heart keeps his shadow ridin' through the rain." Hint

"Mr. Bluesman"
"Undiscovered Soul"
"The Answer"
"Justice in the Barrel"

10. "This clown has got to get his feet back on the ground." Hint

"Bitter Wine"
"Learning How to Fall"
"Save a Prayer"
"Dry County"


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "When you're mad at the world and you feel like you're losing control."

Answer: "Little Bit Of Soul"

From Keep The Faith Album it came out in 1992.
2. "She's accidental innocence and white trash elegance."

Answer: "Neurotica"

The song "Neurotica" was not on the USA version.This Crush Album came out 2000. They did touring through 2001 for this album.
3. "When the line between brothers and justice have changed you do what you've got to because you can't walk away."

Answer: "Blood Money"

This was on the young guns 2 Soung track.Jon also had a small role in this movie. He also sang all the songs for the movie. It was released in 1990.
4. "Do you remember our love was deeper than the night was long."

Answer: "Rosie"

This song is on Richie's album "Stranger in this town". This album was released in 1991 it was Richie's first solo album.
5. "My teachers didn't like me they always tried put me down 'cause I wore my hair too long."

Answer: "Blame It On The Love Of Rock and Roll"

From "Keep The Faith" this album was made 5 years after "Slippery When Wet". Also this is when Jon cut his hair."
6. "Staring out the window,it's such a long way down."

Answer: "My Guitar Lies Bleeding In My Arms"

This song was on "These Days" Album. This album came out in 1995 and they were less one band member which was Alec John Such who left the band in 1994.
7. "Did I see a tear fall from your eyes or did you laugh so hard you cried."

Answer: "Every Word Was a Piece Of My Heart"

This song was from Jon's album "Destination Anywhere". It was
released in 1997.
8. "I know this Puerto Rican girl who lied to change her life."

Answer: "All I Want Is Everything"

9. "His gipsy heart keeps his shadow ridin' through the rain."

Answer: "Mr. Bluesman"

Richie's solo album "Stranger In This Town".
10. "This clown has got to get his feet back on the ground."

Answer: "Learning How to Fall"

From "Destination Anywhere", this is Jon's solo album released in 1997.
Source: Author jbjlover

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Bruyere before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 14 2023 : Guest 71: 1/10
Dec 27 2022 : DeepHistory: 10/10
Dec 22 2022 : Guest 94: 5/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Bon Jovi songs Average
2. Have a Nice Day At The Crossroad Average
3. Bon Jovi Buffs Average
4. For Bon Jovi lovers! Average
5. Bon Jovi Lovers Tough
6. Jon Bon Jovi Tough
7. Bon Jovi Basics Tough
8. Bon Jovi Tough
9. All About Bon Jovi Tough
10. Bon Jovi Wordplay Tough
11. Bon Jovi - It's My Quiz! Tough
12. Bon Jovi Mania! Tough

2/2/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us