FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about GC Fall Out Boy and Panic At the Disco Lyrics
Quiz about GC Fall Out Boy and Panic At the Disco Lyrics

GC, Fall Out Boy and Panic! At the Disco Lyrics Quiz


This is a lyrics quiz on three of my favourite bands.

A multiple-choice quiz by SomeKindOfSin. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
235,858
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
3589
Last 3 plays: Guest 104 (5/15), Guest 70 (1/15), trail123 (7/15).
- -
Question 1 of 15
1. Which song and band are these lyrics from?
"Captivate me
I want good thoughts inside of my head
If I fall down would you come around
And pick me right up off the ground?"
Hint


Question 2 of 15
2. The band and title of this song is?
"Strike us like matches
cause everyone deserves the flames
We only do it for the scars and stories
not the fame."

Hint


Question 3 of 15
3. Name the band and the song they sing?
"Come on just snap, snap, snap your fingers for me
Good, good now we're making some progress
Come on just tap, tap, tap your toes to the beat."
Hint


Question 4 of 15
4. "Like the time at school when we got free lunch
and the cool kids beat us up (Reduced lunch)"
Name the band and song title?
Hint


Question 5 of 15
5. "Well we're just a wet dream for the webzine
Make us it, make us hip, make us scene,
Or shrug us off your shoulders"
Name that song and name that band?
Hint


Question 6 of 15
6. "Help me fill this hole
Even though this is not your fault,
That I'm open, And I'm bleeding.
All over your brand new rug."
The name of this heart wrenchingly sweet song and the band?
Hint


Question 7 of 15
7. Name the band and the song title of these awesome piece of music?
"I used to obsess over living,
Now I only obsess over you,
Tell me you'd like boys like me better,
In the dark lying on top of you,
This has been said so many times that I'm not sure if it matters"
Hint


Question 8 of 15
8. "And everywhere you go it's just a different place,
You get the same dark feeling,
See the same sad faces."
Name the band and then the song?
Hint


Question 9 of 15
9. "Drop a heart, break a name,
We're always sleeping in,
and sleeping for the wrong team"
The song title, the band?
Hint


Question 10 of 15
10. "Strike up the band!
Whoa-oh, the conductor is beckoning,
Come congregation, let's sing it like you mean it"
The band and the song? You know what to do.
Hint


Question 11 of 15
11. "It's just a matter of time until we're all found out
Take our tears, put them on ice,
Cause I swear I'd burn this city down to show you the light"
The song title and band name are?
Hint


Question 12 of 15
12. The title of this song and the artist that performed it is who?
"Along with the people inside,
What a wonderful caricature of intimacy,
Inside, what a wonderful caricature of intimacy"
Hint


Question 13 of 15
13. "Don't you know that all I really want is you?
Gotta know that all I really want is you."
Are the lyrics from which great band and song?
Hint


Question 14 of 15
14. "I'm the new cancer, never looked better,
you can't stand it. Because you say so under your breath.
You're reading lips When did he get all confident?"
Please name this song, and the good people who sing it?
Hint


Question 15 of 15
15. "Turn off the lights and turn off the shyness,
Cause all of our moves make up for the silence,
And oh, the way your makeup stains my pillowcase"
Go on. Name the song and band who peformed it?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 13 2024 : Guest 104: 5/15
Feb 08 2024 : Guest 70: 1/15
Dec 30 2023 : trail123: 7/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which song and band are these lyrics from? "Captivate me I want good thoughts inside of my head If I fall down would you come around And pick me right up off the ground?"

Answer: Good Charlotte - "The Motivation Proclamtion"

This is my favourite Good Charlotte song because of its simple yet inspiring lyrics. It makes me want to get up and do something about my life. Plus, its catchy too. It was also the second single from their first full length album.
2. The band and title of this song is? "Strike us like matches cause everyone deserves the flames We only do it for the scars and stories not the fame."

Answer: Fall Out Boy - "Champagne For My Real Friends, Real Pain For My Sham Friends"

Did you know Fall Out Boy are from Chicago, Illinois? Well they are.
3. Name the band and the song they sing? "Come on just snap, snap, snap your fingers for me Good, good now we're making some progress Come on just tap, tap, tap your toes to the beat."

Answer: Panic! At the Disco - "The only difference between martyrdom and suicide is press coverage"

Panic! At the Disco were signed to their label without ever having performed a show as a band. They were contacted by the label through their internet messenger.
4. "Like the time at school when we got free lunch and the cool kids beat us up (Reduced lunch)" Name the band and song title?

Answer: Good Charlotte - "Little Things"

It was the first song released as a single from their first album. Originally it wasn't as much of a success that the record labels thought it was going to be. Therefore, when Good Charlotte finally started gaining recognition the record label decided to re-release it. It was much more successful the second time around.
5. "Well we're just a wet dream for the webzine Make us it, make us hip, make us scene, Or shrug us off your shoulders" Name that song and name that band?

Answer: Panic! At the Disco - "London Beckoned Songs About Money Written by Machines"

Panic! At the disco are formed by Brendon - vocals/guitar/piano, Spencer - drums, Ryan - guitar/vocals and Jon - bass/vocals.
6. "Help me fill this hole Even though this is not your fault, That I'm open, And I'm bleeding. All over your brand new rug." The name of this heart wrenchingly sweet song and the band?

Answer: Good Charlotte - "Wounded"

This is my favourite track ever. Benji madden is singing alone and you really feel for him.

This song is entirely written and performed by Benji.

I was lucky enough to see him perform this song. It was the best performance I had seen from him and it will go down in history as a legendary music moment for me.
7. Name the band and the song title of these awesome piece of music? "I used to obsess over living, Now I only obsess over you, Tell me you'd like boys like me better, In the dark lying on top of you, This has been said so many times that I'm not sure if it matters"

Answer: Fall Out Boy - "Get Busy Living or Get Busy Dying"

Fall Out Boy was up for two Teen Choice Awards in 2006: Best Rock Group and Best Single.
8. "And everywhere you go it's just a different place, You get the same dark feeling, See the same sad faces." Name the band and then the song?

Answer: Good Charlotte - "The World is Black"

Great song from "The Chronicles of Life and Death." It is one of the few songs on this album that Billy helped co-write.
9. "Drop a heart, break a name, We're always sleeping in, and sleeping for the wrong team" The song title, the band?

Answer: Fall Out Boy - "Sugar We're Going Down"

This song was the first single from their album "From Under the Cork Tree".
10. "Strike up the band! Whoa-oh, the conductor is beckoning, Come congregation, let's sing it like you mean it" The band and the song? You know what to do.

Answer: Panic! At the Disco - "I Constantly Thank God for Esteban"

Panic! At the disco are from Las Vegas, Nevada.
11. "It's just a matter of time until we're all found out Take our tears, put them on ice, Cause I swear I'd burn this city down to show you the light" The song title and band name are?

Answer: Fall Out Boy - "Sophmore Slump or Comeback of the Year"

Fall Out Boy have been nominated for two Video Music Awards: Best Group Video and Viewer's Choice for 2006. Go Boys!
12. The title of this song and the artist that performed it is who? "Along with the people inside, What a wonderful caricature of intimacy, Inside, what a wonderful caricature of intimacy"

Answer: Panic! At the Disco - "Build God, then we'll Talk"

They are on Fueled By Ramen Records.
13. "Don't you know that all I really want is you? Gotta know that all I really want is you." Are the lyrics from which great band and song?

Answer: Good Charlotte - "Riot Girl"

The member of Good Charlotte are Benji- Vocals/guitar, Joel-Vocals, Billy - Guitar, Paul - Bass Guitar and as of August 2006 they have no official drummer.
14. "I'm the new cancer, never looked better, you can't stand it. Because you say so under your breath. You're reading lips When did he get all confident?" Please name this song, and the good people who sing it?

Answer: Panic! At the Disco - "There's a good reason these tables are numbered honey. you just haven't thought of it yet"

Panic! At the disco are on the same label as Fall Out Boy.
15. "Turn off the lights and turn off the shyness, Cause all of our moves make up for the silence, And oh, the way your makeup stains my pillowcase" Go on. Name the song and band who peformed it?

Answer: Fall Out Boy - "Of all the Gin Joints in the World"

Fall Out Boy didn't get their name until after they had played their second show. They asked the audience for suggestions and someone yelled out Fall Out Boy.
Source: Author SomeKindOfSin

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ralzzz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us