FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lets Karaoke
Quiz about Lets Karaoke

Let's Karaoke! Trivia Quiz


It's time to pick up your microphone and guess the lines to these favourite karaoke songs.

A multiple-choice quiz by Plodd. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture

Author
Plodd
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
330,217
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
8816
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 65 (3/10), Guest 136 (7/10), Guest 207 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'YMCA' by The Village People is an all time favourite karaoke song. What is the next line to these lyrics?

"Young man, there's no need to feel down.
I said, young man, pick yourself off the ground.
I said, young man, 'cause you're in a new town
____________________"
Hint


Question 2 of 10
2. Roy Orbison sang 'Oh, Pretty Woman' but I'm sure you can do better as long as you finish these lyrics?

"Pretty woman, walking down the street
Pretty woman, the kind I like to meet
Pretty woman
I don't believe you, you're not the truth
No one could look as good as you
____________________"
Hint


Question 3 of 10
3. Another favourite karaoke song is 'I Will Survive' by Gloria Gaynor. What line comes next?

"First I was afraid
I was petrified
Kept thinking I could never live without you by my side
____________________"
Hint


Question 4 of 10
4. A favourite karaoke duet is 'Summer Nights' by Olivia Newton John and John Travolta. How do these lyrics continue?

"Summer lovin' had me a blast
Summer lovin', happened so fast
I met a girl crazy for me
I met a boy, cute as can be
____________________"
Hint


Question 5 of 10
5. Tom Jones had a hit song in 1968 with 'Delilah'. What words come next?

"I saw the light on the night that I passed by her window
I saw the flickering shadows of love on her blind
____________________"
Hint


Question 6 of 10
6. Many girls, like Cyndi Lauper, just wanna have fun. What is the next line to these lyrics?

"Come home in the morning light
My mother says when you gonna live your life right
____________________"
Hint


Question 7 of 10
7. Which words follow these 'Sweet Caroline' lyrics originally sung by Neil Diamond?

"Where it began, I can't begin to know when
But then I know it's growing strong
Oh, wasn't the spring, whooo
And spring became the summer
Who'd believe you'd come along
____________________"
Hint


Question 8 of 10
8. 'American Pie' was sung by Don McLean. What is the next line to these lyrics?

"A long, long time ago...
I can still remember
How that music used to make me smile.
And I knew if I had my chance
That I could make those people dance
And, maybe, they'd be happy for a while
____________________"
Hint


Question 9 of 10
9. What is the next line to 'Unchained Melody'?

"Oh my love, my darling
I've hungered for your touch
A long lonely time,
And time goes by so slowly
And time can do so much,
____________________"
Hint


Question 10 of 10
10. Let us finish this karaoke quiz with a rendition of Frank Sinatra's 'My Way'. What words follow on from this?

"And now, the end is near,
And so I face the final curtain.
____________________"
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 02 2024 : Guest 65: 3/10
Mar 01 2024 : Guest 136: 7/10
Mar 01 2024 : Guest 207: 10/10
Mar 01 2024 : jibberer: 10/10
Feb 26 2024 : Terri2050: 7/10
Feb 24 2024 : Guest 138: 4/10
Feb 21 2024 : Guest 31: 5/10
Feb 20 2024 : Guest 70: 9/10
Feb 20 2024 : comark2000: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'YMCA' by The Village People is an all time favourite karaoke song. What is the next line to these lyrics? "Young man, there's no need to feel down. I said, young man, pick yourself off the ground. I said, young man, 'cause you're in a new town ____________________"

Answer: There's no need to be unhappy

The song was released in 1979 and became a massive hit in the UK and USA. There is also a choreographed dance movement that has become just as familiar as the song.

Y = stretch your arms outwards and raise up
M = bend your elbows so the fingertips meet over the chest
C = extend both arms to the left
A = fingers from both hands touching above your head
2. Roy Orbison sang 'Oh, Pretty Woman' but I'm sure you can do better as long as you finish these lyrics? "Pretty woman, walking down the street Pretty woman, the kind I like to meet Pretty woman I don't believe you, you're not the truth No one could look as good as you ____________________"

Answer: Mercy

Released in 1964, the song was written by Roy Orbison and Bill Dees. It was the title song for the 1990 film 'Pretty Woman' starring Richard Gere and Julia Roberts.
3. Another favourite karaoke song is 'I Will Survive' by Gloria Gaynor. What line comes next? "First I was afraid I was petrified Kept thinking I could never live without you by my side ____________________"

Answer: But then I spent so many nights

Since its release in 1979, 'I Will Survive' has become one of the most famous disco and karaoke songs of all time. It is a popular female empowerment song as well as an anthem for the gay community.
4. A favourite karaoke duet is 'Summer Nights' by Olivia Newton John and John Travolta. How do these lyrics continue? "Summer lovin' had me a blast Summer lovin', happened so fast I met a girl crazy for me I met a boy, cute as can be ____________________"

Answer: Summer days driftin' away

The song was a massive hit, reaching number four on the Billboard Hot 100 and number one on the UK charts in 1978. Written by Warren Casey and Jim Jacobs, it is best remembered as one of the soundtracks from the movie 'Grease'.
5. Tom Jones had a hit song in 1968 with 'Delilah'. What words come next? "I saw the light on the night that I passed by her window I saw the flickering shadows of love on her blind ____________________"

Answer: She was my woman

Tom Jones sung about 'Delilah', a woman who was seen having an affair with another man. When the other man leaves, the deceived lover knocks on the woman's door only to find her laughing at him. He killed her in revenge. The song reached number one in Britain, Germany and Switzerland, and number 15 on the US Billboard chart.
6. Many girls, like Cyndi Lauper, just wanna have fun. What is the next line to these lyrics? "Come home in the morning light My mother says when you gonna live your life right ____________________"

Answer: Oh mother dear we're not the fortunate ones

This is female anthem song popular at karaoke parties. It was released in 1983 as the first major single for singer Cyndi Lauper. The song became a number one hit in ten countries, including the USA, UK, Canada, New Zealand, Brazil and Norway.
7. Which words follow these 'Sweet Caroline' lyrics originally sung by Neil Diamond? "Where it began, I can't begin to know when But then I know it's growing strong Oh, wasn't the spring, whooo And spring became the summer Who'd believe you'd come along ____________________"

Answer: Hands, touching hands, reaching out

Released in 1969, 'Sweet Caroline' was a song written and sung by Neil Diamond. It reached number four on the US Billboard chart. Diamond has since revealed that Caroline Kennedy, daughter of President John F Kennedy, was the inspiration behind the song.
8. 'American Pie' was sung by Don McLean. What is the next line to these lyrics? "A long, long time ago... I can still remember How that music used to make me smile. And I knew if I had my chance That I could make those people dance And, maybe, they'd be happy for a while ____________________"

Answer: But February made me shiver

'American Pie' was sung by Don McLean and released in 1971. The song was in memory of the 1959 aeroplane crash which killed Ritchie Valens, Buddy Holly and The Big Bopper, otherwise known as Jiles Perry Richardson Junior.
9. What is the next line to 'Unchained Melody'? "Oh my love, my darling I've hungered for your touch A long lonely time, And time goes by so slowly And time can do so much, ____________________"

Answer: Are you still mine?

The music and lyrics for this 1955 song were by Alex North and Hy Zaret. Several recordings have been made by different artists but it became an all time favourite with the version sung by The Righteous Brothers. In 1965, it reached number four on the US Billboard chart and number 14 on the UK charts.
10. Let us finish this karaoke quiz with a rendition of Frank Sinatra's 'My Way'. What words follow on from this? "And now, the end is near, And so I face the final curtain. ____________________"

Answer: My friends, I'll say it clear

The song was written by Paul Anka and became the signature tune for Frank Sinatra. Originally released in 1969, it also became a popular song choice for Elvis Presley with his version reaching the charts after his death in 1977.
Source: Author Plodd

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us