FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Missing Lyric Words
Quiz about Missing Lyric Words

Missing Lyric Words Trivia Quiz


This is music from the radio, tv or movies. Good Luck! Oldies and now.

A multiple-choice quiz by Sydney12345. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture

Author
Sydney12345
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
220,183
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
14632
Last 3 plays: savvy623 (5/10), Guest 162 (8/10), Guest 173 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What word is missing from this Avril Lavigne song?
"You were everything, everything that I wanted we were-----to be."
Hint


Question 2 of 10
2. "The second star to the right
Shines with a light that's rare
And if it's ---- you need
Its light will lead you there."

What is the name of the place Peter Pan lives?


Hint


Question 3 of 10
3. "Life's a song
You don't get to -------
And every single verse
Can make it that much worse."

What word is missing, to finish the lyric?
Hint


Question 4 of 10
4. "Brenda and ---- were still going
Steady in the summer of '75
When they decided the marriage would
Be at the end of July."

What boy's name is missing from this lyric?
Hint


Question 5 of 10
5. "I remember when rock was young
Me and ----- had so much fun
Holding hands and skimming stones
Had an old gold Chevy and a place of my own."
What girl's name is missing?
Hint


Question 6 of 10
6. "It's a god-awful small affair
To the girl with the mousy hair
But her mummy is yelling "No"
And her daddy has told her to go
But her friend is nowhere to be seen
Now she walks through her sunken ---- To the seat with the clearest
view."

What word belongs to this to finish the lyric?
Hint


Question 7 of 10
7. "When I get to the bottom I go back to the top of the ----
And I stop and I turn and I go for a ride
And I get to the bottom and I see you again"
What does he get to the top of?
Hint


Question 8 of 10
8. "Of all the things I've believed in
I just want to get it over with
---- form behind my eyes
But I do not cry."
What are formed behind her eyes?
Hint


Question 9 of 10
9. "My eyes feel like they're gonna ----
dried up and bulging out my skull
My mouth is dry
My face is numb
freaked up and spun out in my room."
What do the singer's eyes feel like they are about to do?
Hint


Question 10 of 10
10. And last but not least

"I've been doing this for ------ years
Wanna fight me? Fight these tears."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 01 2024 : savvy623: 5/10
Feb 22 2024 : Guest 162: 8/10
Feb 20 2024 : Guest 173: 10/10
Feb 18 2024 : Guest 70: 8/10
Feb 16 2024 : Guest 104: 1/10
Feb 16 2024 : pointparkchic: 9/10
Feb 03 2024 : Guest 73: 10/10
Feb 03 2024 : Guest 73: 10/10
Jan 31 2024 : Guest 136: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What word is missing from this Avril Lavigne song? "You were everything, everything that I wanted we were-----to be."

Answer: meant

This is the chorus from Avril Lavigne's song "My Happy Ending".
2. "The second star to the right Shines with a light that's rare And if it's ---- you need Its light will lead you there." What is the name of the place Peter Pan lives?

Answer: Never Land

This is from the Disney movie "Peter Pan", the song is called "The Second Star to the Right."
3. "Life's a song You don't get to ------- And every single verse Can make it that much worse." What word is missing, to finish the lyric?

Answer: rehearse

This is from an episode of "Buffy The Vampire slayer" "Once more with Feeling". This song is called "Life's a Show." Buffy sings this; it is one of the last songs in this episode.
4. "Brenda and ---- were still going Steady in the summer of '75 When they decided the marriage would Be at the end of July." What boy's name is missing from this lyric?

Answer: Eddie

Billy Joel's "Scenes from an Italian Restaurant" is the song. It was first on "The Stranger" then his "Greatest Hits" CD.
5. "I remember when rock was young Me and ----- had so much fun Holding hands and skimming stones Had an old gold Chevy and a place of my own." What girl's name is missing?

Answer: Suzie

This song is called "Crocodile Rock" by Elton John.
6. "It's a god-awful small affair To the girl with the mousy hair But her mummy is yelling "No" And her daddy has told her to go But her friend is nowhere to be seen Now she walks through her sunken ---- To the seat with the clearest view." What word belongs to this to finish the lyric?

Answer: dream

This song is called "Life on Mars" by David Bowie.
7. "When I get to the bottom I go back to the top of the ---- And I stop and I turn and I go for a ride And I get to the bottom and I see you again" What does he get to the top of?

Answer: Slide

This song is "Helter Skelter" by The Beatles.
8. "Of all the things I've believed in I just want to get it over with ---- form behind my eyes But I do not cry." What are formed behind her eyes?

Answer: Tears

This song is called "Goodbye To You" by Michelle Branch. This song was first performed on "Buffy the Vampire Slayer".
9. "My eyes feel like they're gonna ---- dried up and bulging out my skull My mouth is dry My face is numb freaked up and spun out in my room." What do the singer's eyes feel like they are about to do?

Answer: bleed

This is "Brain Stew" by Green Day (my favorite band!).
10. And last but not least "I've been doing this for ------ years Wanna fight me? Fight these tears."

Answer: 19

"Gon' Give It To Ya " is from the movie "Cradle to the Grave". It is by DMX.
Source: Author Sydney12345

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us