Quiz about Grace Slick
Quiz about Grace Slick

Take this Grace Slick Quiz! Tough Trivia | Music


Finally! A quiz dedicated to the outrageously talented Grace Slick! Enjoy and feel free to share your comments. Peace!!!

A multiple-choice quiz by hipichik67. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music Q-S
  8. »
  9. Grace Slick

Author
hipichik67
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
8,311
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
415
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Grace Slick was born in the city of ____________ ? Hint

Baltimore
Philadelphia
Chicago
Racine

2. Before her career as a singer, Grace was employed as _____________ ? Hint

an actress
a seamstress
a teacher
a model

3. Grace's first husband was _________ ? Hint

Darby Slick
Jerry Slick
Marty Slick
Skip Spence

4. Grace was born in ________ ? Hint

1941
1947
1944
1939

5. Grace attended which University? Hint

University of Florida
University of Illinois
University of Miami
Florida Atlantic University

6. Which 'rock god' did Grace have a passionate one-night stand with? Hint

David Bowie
Jim Morrison
Jimi Hendrix
Mick Jagger

7. Grace had a child with _____________ ? Hint

Jerry Slick
Marty Balin
Paul Kantner
Skip Spence

8. The name of Grace's daughter ORIGINALLY was ______ ?

Answer: (One Word)
9. Grace has battled an addiction to _________ ? Hint

heroin
alcohol
LSD
marijuana

10. Grace's second husband was __________ ?

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Grace Slick was born in the city of ____________ ?

Answer: Chicago

Grace moved to California as a child, but was born a Chicagoan.
2. Before her career as a singer, Grace was employed as _____________ ?

Answer: a model

Grace worked as a model in a store for a short period.
3. Grace's first husband was _________ ?

Answer: Jerry Slick

Grace had known Jerry throughout school and felt almost required to marry him. Their marriage, however, soon grew to be passionless.
4. Grace was born in ________ ?

Answer: 1939

Grace was born October 30, 1939.
5. Grace attended which University?

Answer: University of Miami

Grace attended University of Miami because of its lovely locale.
6. Which 'rock god' did Grace have a passionate one-night stand with?

Answer: Jim Morrison

According to Grace, Jim did not make any sense when he spoke and took any drug handed to him.
7. Grace had a child with _____________ ?

Answer: Paul Kantner

Grace only had one child. Her daughter was the result of a long and happy union with Paul, whom she never married.
8. The name of Grace's daughter ORIGINALLY was ______ ?

Answer: God

Grace changed her daughter's name to China when she was three and had no idea that Michelle Philips had recently named her child Chyna.
9. Grace has battled an addiction to _________ ?

Answer: alcohol

Grace's drug of choice has always been alcohol.
10. Grace's second husband was __________ ?

Answer: Skip Johnson

Skip Johnson was a lighting director for Jefferson Airplane and was several years Grace's junior.
Source: Author hipichik67

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Rock Diva Grace Slick Difficult
2. Grace Slick Average
3. Suede's in Fashion Average
4. Collin Raye Hits Tough
5. Statler Brothers Songs Average
6. Name The Sleater-Kinney Song Average
7. Sloan Lyrics Average
8. Waxing Lyrical with Jonathan Richman Tough

1/29/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us