Quiz about Greatest Songs
Quiz about Greatest Songs

Greatest Songs Trivia Quiz


This is a quiz about the greatest songs of all time! I'm sure you all know this songs that became big hits. I'll give you the lyrics of the song and you just choose what song it is. Easy for the music lovers. Good luck!

A multiple-choice quiz by ran17. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Author
ran17
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
34,121
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
11 / 15
Plays
13242
Last 3 plays: Guest 104 (10/15), IMACLINT (9/15), Jamesy6470 (13/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. 'I wake up lonely, there's an air of silence in the bedroom and all around.' Hint

'A Whole New World'
'It Must Have Been Love'
'Back For Good'
'One'

2. 'No need for greed or hunger, a brotherhood of man.' Hint

'Torn'
'Killing Me Softly'
'Heal The World'
'Imagine'

3. 'In his arms she fell as her hair came down.' Hint

'Fields of Gold'
'Viva Forever'
'I Will Survive'
'Stars'

4. 'As I dream about movies they won't make of me when I'm dead.' Hint

'Eternal Flame'
'All For Love'
'Maria'
'Bed of Roses'

5. 'Look into my eyes you will see what you mean to me.' Hint

'Go Let It Out'
'I Will Always Love You'
'Man On the Moon'
'Everything I Do I Do it For You'

6. 'How can I just let you walk away, just let you leave without a trace.' Hint

'Against All Odds'
'Tears In Heaven'
'Breathe'
'More Than Words'

7. 'You always smile but in your eyes your sorrow shows, yes it shows.' Hint

I'll Stand By You
Without You
Come Undone
My Heart Will Go On

8. 'I can open your eyes, take you wonder by wonder.' Hint

'A Whole New World'
'Always'
'I Dont Want To Miss A Thing'
'Born To Make You Happy'

9. 'When the mirror crashed I called you and turned to hear you say...' Hint

'Creep'
'Like A Prayer'
'I Would Do Anything For Love'
'Take My Breath Away'

10. 'But above all this I wish you love.' Hint

'High'
'Turn Back Time'
'I Wanna Love You Forever'
'I Will Always Love You'

11. 'You'd be like heaven to touch, I wanna hold you so much.' Hint

'Crazy'
'Fame'
'Can't Take My Eyes Off of You'
'As Long As You Love Me'

12. 'Stand up beside the fireplace, take that look from off your face.' Hint

'Angels'
'Don't Speak'
'Don't Look Back In Anger'
'Losing My Religion'

13. 'So many times it happens too fast, you trade your passion for glory.' Hint

'High
'The Thong Song'
'American Pie'
'Eye Of the Tiger'

14. 'I see friends shaking hands, sayin' how do you do, they're really sayin' I love you.' Hint

'Stand By Me'
'What A Wonderful World'
'Why Does The Sun Go On Shining'
'When A Man Loves A Women'

15. 'See the stone set in your eyes, see the thorn twist in your side.' Hint

'With Or Without You'
'Love Is All Around'
'Dreamlover'
'You're Still the One'


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'I wake up lonely, there's an air of silence in the bedroom and all around.'

Answer: 'It Must Have Been Love'

2. 'No need for greed or hunger, a brotherhood of man.'

Answer: 'Imagine'

3. 'In his arms she fell as her hair came down.'

Answer: 'Fields of Gold'

4. 'As I dream about movies they won't make of me when I'm dead.'

Answer: 'Bed of Roses'

5. 'Look into my eyes you will see what you mean to me.'

Answer: 'Everything I Do I Do it For You'

6. 'How can I just let you walk away, just let you leave without a trace.'

Answer: 'Against All Odds'

7. 'You always smile but in your eyes your sorrow shows, yes it shows.'

Answer: Without You

8. 'I can open your eyes, take you wonder by wonder.'

Answer: 'A Whole New World'

9. 'When the mirror crashed I called you and turned to hear you say...'

Answer: 'Take My Breath Away'

10. 'But above all this I wish you love.'

Answer: 'I Will Always Love You'

11. 'You'd be like heaven to touch, I wanna hold you so much.'

Answer: 'Can't Take My Eyes Off of You'

12. 'Stand up beside the fireplace, take that look from off your face.'

Answer: 'Don't Look Back In Anger'

13. 'So many times it happens too fast, you trade your passion for glory.'

Answer: 'Eye Of the Tiger'

14. 'I see friends shaking hands, sayin' how do you do, they're really sayin' I love you.'

Answer: 'What A Wonderful World'

15. 'See the stone set in your eyes, see the thorn twist in your side.'

Answer: 'With Or Without You'

Source: Author ran17

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 28 2023 : Guest 104: 10/15
Jan 28 2023 : IMACLINT: 9/15
Jan 26 2023 : Jamesy6470: 13/15
Jan 19 2023 : Mike2055: 9/15
Jan 18 2023 : Hayes1953: 10/15
Jan 14 2023 : sw11: 15/15
Jan 03 2023 : Guest 24: 9/15
Dec 01 2022 : Guest 85: 9/15

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us