FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Match These Song Lyrics
Quiz about Match These Song Lyrics

Take this Match These Song Lyrics! Quiz! Average Trivia | Lyrics Mixture


Match the song from which each line (or lyric) comes! GOOD LUCK!
This is a renovated/adopted version of an old quiz by author cheergirl3312

A matching quiz by ebanks120. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Author
ebanks120
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
20,991
Updated
Aug 26 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
195
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. "Now I can take you home with me, but you were with another man"  
  "Driver's License" by Olivia Rodrigo
2. "You only get one shot do not miss the chance to blow this opportunity comes once in a lifetime"  
  "Friday" by Rebecca Black
3. "In a torn-up town, no post code envy"  
  "Old Town Road" by Lil Nas X
4. "I got the horses in the bag"  
  "Royals" by Lorde
5. "Smile for me daddy whatcha lookin at"  
  "Lose Yourself" by Eminem
6. "I hopped on a plane at LAX"  
  "Are You Gonna Be My Girl" by Jet
7. "7am waking up in the morning gotta be fresh gotta go downstairs"  
  "Stressed Out" by 21 Pilots
8. "All that matters is that you treat me right"  
  "Grillz" by Nelly
9. "Cause you said forever but I drive alone past your street"  
  "Love Don't Cost a Thing" by Jennifer Lopez
10. "Wish we could turn back time to the good old days"  
  "Party in the USA" by Miley Cyrus





Select each answer

1. "Now I can take you home with me, but you were with another man"
2. "You only get one shot do not miss the chance to blow this opportunity comes once in a lifetime"
3. "In a torn-up town, no post code envy"
4. "I got the horses in the bag"
5. "Smile for me daddy whatcha lookin at"
6. "I hopped on a plane at LAX"
7. "7am waking up in the morning gotta be fresh gotta go downstairs"
8. "All that matters is that you treat me right"
9. "Cause you said forever but I drive alone past your street"
10. "Wish we could turn back time to the good old days"

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Now I can take you home with me, but you were with another man"

Answer: "Are You Gonna Be My Girl" by Jet

This song is known for having a very similar beat to Iggy Pop's "Lust for Life". The members of Jet however felt like "Are You Gonna Be My Girl" has nothing to do with that song in any way, shape, or form.
2. "You only get one shot do not miss the chance to blow this opportunity comes once in a lifetime"

Answer: "Lose Yourself" by Eminem

"Lose Yourself" is one of the songs off the movie "8 Mile", starring Eminem himself. Despite "The Eminem Show" coming out the same year as "Lose Yourself", that song was not featured on that album, but on the "8 Mile" soundtrack.
3. "In a torn-up town, no post code envy"

Answer: "Royals" by Lorde

The song "Royals" shows Lorde's feminist side as she shows that she feels that the stuff in music videos is too materialistic. "Royals" came off Lorde's 2013 album "Pure Heroine".
4. "I got the horses in the bag"

Answer: "Old Town Road" by Lil Nas X

"Old Town Road" also featured Billy Ray Cyrus, the father of Miley Cyrus. You are most likely to hear that song at birthday parties and family reunions.
5. "Smile for me daddy whatcha lookin at"

Answer: "Grillz" by Nelly

"Grillz" also featured Paul Wall, Ali & Gipp, and Brandi Williams. It was released on November 1, 2005.
6. "I hopped on a plane at LAX"

Answer: "Party in the USA" by Miley Cyrus

"Party in the USA" is one of Miley Cyrus's hit songs towards the end of her run on "Hannah Montana". This is a very popular song when it comes to birthday parties and school celebrations.
7. "7am waking up in the morning gotta be fresh gotta go downstairs"

Answer: "Friday" by Rebecca Black

"Friday" by Rebecca Black Went viral on YouTube in early 2011. However it become one of the most despised songs on the web. It led to Rebecca Black receiving death threats. Come on haters, let her live her life.
8. "All that matters is that you treat me right"

Answer: "Love Don't Cost a Thing" by Jennifer Lopez

"Love Don't Cost a Thing" is off Jennifer Lopez's sophomore album "J-Lo". The album hit number one on Billboard's Hot 100 on the same week her movie "The Wedding Planner" was number one in the box office.
9. "Cause you said forever but I drive alone past your street"

Answer: "Driver's License" by Olivia Rodrigo

Olivia Rodrigo wrote this song about a relationship that ended in heartbreak. She was only 17 when she wrote that song.
10. "Wish we could turn back time to the good old days"

Answer: "Stressed Out" by 21 Pilots

"Stressed Out" was the American Top 40 number one song of 2016. In addition to "Stressed Out", 21 Pilots' other hits were "Ride" and "Heathens".
Source: Author ebanks120

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us