Quiz about What Song is it
Quiz about What Song is it

What Song is it? Trivia Quiz


This quiz has music from the oldies to today's number 1 hits. Can you guess which song has these lyrics?

A multiple-choice quiz by shakeyerthang3. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Which Song Is It

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
287,465
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1640
Last 3 plays: Hayes1953 (7/10), sw11 (10/10), DeepHistory (7/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Which song has the lyrics "I don't remember what day it was?" Hint

Never As Much As Tomorrow
More Tomorrow Then Today
More Today Than Yesterday
Never As Much As Today

2. "You're not alone, together we stand," are lyrics in which song? Hint

Keep Holding On
Stop Holding On
Let go
Be With You Forever

3. Which song has the lyrics "It was the 3rd of September?" Hint

Mama Was a Rolling Stone
Papa Was a Rolling Stone
Your Papa Can't Dance
Your Mama Can't Dance

4. Which song has the lyrics "Where did I go wrong I lost a friend?" Hint

How to Save a Life
You Saved My Life
Can you Save a Life
We are Perfect Together

5. What song has the lyrics "Hand touching hand, reaching out, touching me, touching you?" Hint

Ice Box
Sweet Caroline
I Want You
Go With Me

6. Which song has the lyrics "Oh you think you got it, oh you think you got it, you got it just don't get it 'cause there's nothin' at all?" Hint

Hey Ya
Work It
We Got It
Speed It Up

7. Which song contains the lyrics "1, 2, 3, 4 tell me that you love me more?" Hint

1,2 Let's Go
5678
1234
1,2 step

8. Which song contains the lyrics "Fathers be good to your daughters. Daughters will live like you do. Girls become lovers, who turn into mothers, so mothers be good to your daughters too?"

Answer: (One Word)
9. Which song has the lyrics "Sometimes I feel I've got to run away, I've got to get away?" Hint

Our Love
Falling Love
Tainted Love
Burning Love

10. Which song contains the lyrics "They try to make me go to rehab I say no, no, no?"

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which song has the lyrics "I don't remember what day it was?"

Answer: More Today Than Yesterday

"More Today Then Yesterday," is sung by Diana Ross on her album "I Love You."
2. "You're not alone, together we stand," are lyrics in which song?

Answer: Keep Holding On

"Keep Holding On," is sung by Avril Lavigne on her album "Keep Holding On."
3. Which song has the lyrics "It was the 3rd of September?"

Answer: Papa Was a Rolling Stone

This song is sung by The Temptations on their album "My Girl."
4. Which song has the lyrics "Where did I go wrong I lost a friend?"

Answer: How to Save a Life

This song is sung by The Fray on their album "How to Save a Life."
5. What song has the lyrics "Hand touching hand, reaching out, touching me, touching you?"

Answer: Sweet Caroline

"Sweet Caroline" is sung by Neil Diamond on his album "The Neil Diamond Collection."
6. Which song has the lyrics "Oh you think you got it, oh you think you got it, you got it just don't get it 'cause there's nothin' at all?"

Answer: Hey Ya

This song is sung by Outcast on their album "Speakerboxxx/The Love Below."
7. Which song contains the lyrics "1, 2, 3, 4 tell me that you love me more?"

Answer: 1234

1234 is sung by Feist on her album "The Reminder."
8. Which song contains the lyrics "Fathers be good to your daughters. Daughters will live like you do. Girls become lovers, who turn into mothers, so mothers be good to your daughters too?"

Answer: Daughters

Daughters is sung by John Mayer on his album "Heavier Things."
9. Which song has the lyrics "Sometimes I feel I've got to run away, I've got to get away?"

Answer: Tainted Love

"Tainted Love" is sung by the Pussycat Dolls on their album "PCD."
10. Which song contains the lyrics "They try to make me go to rehab I say no, no, no?"

Answer: Rehab

Rehab is sung by Amy Winehouse on her album "Back to Black."
Source: Author shakeyerthang3

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Jan 19 2023 : Hayes1953: 7/10
Jan 14 2023 : sw11: 10/10
Jan 14 2023 : DeepHistory: 7/10
Jan 02 2023 : Guest 172: 8/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us