FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Hard Rock Indentification
Quiz about Hard Rock Indentification

Hard Rock Indentification Trivia Quiz


I give you a few lyrics...you tell me who sang it...easy enough?

A multiple-choice quiz by nothingtogein462. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock Lyrics

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
97,663
Updated
Dec 03 21
# Qns
25
Difficulty
Difficult
Avg Score
11 / 25
Plays
453
- -
Question 1 of 25
1. "Everytime I try to run away I fall on my face..." Hint


Question 2 of 25
2. "Healing waters to be bathed in...." Hint


Question 3 of 25
3. "Flesh and bone by the telephone" Hint


Question 4 of 25
4. "I used to be somebody" Hint


Question 5 of 25
5. "I dodge the grave almost every day" Hint


Question 6 of 25
6. "I can feel your heartbeat through my skin" Hint


Question 7 of 25
7. "Intake eyes leave passing vapour trails" Hint


Question 8 of 25
8. "What you see should make you cry" Hint


Question 9 of 25
9. "I can't keep changing just because you think I should"
Hint


Question 10 of 25
10. "Saints keep knocking, Go Home" Hint


Question 11 of 25
11. "Flying not yet quite the notion" Hint


Question 12 of 25
12. "Cocooned in misery" Hint


Question 13 of 25
13. "I could blow through the ceiling" Hint


Question 14 of 25
14. "Never trust them dirty liars" Hint


Question 15 of 25
15. "I do not recognize the vessel" Hint


Question 16 of 25
16. "Ocean flower aquarium" Hint


Question 17 of 25
17. "Walk like a winner" Hint


Question 18 of 25
18. "Underneath that sign always congregated quite a crowd" Hint


Question 19 of 25
19. "But call me Alowishus Devadander Abercrombie" Hint


Question 20 of 25
20. "You think you're half as good as me" Hint


Question 21 of 25
21. "She gave the perfect strain to my heart" Hint


Question 22 of 25
22. "The tears of regret..." Hint


Question 23 of 25
23. "Save it, just keep it..." Hint


Question 24 of 25
24. "Approaching guiding light" Hint


Question 25 of 25
25. "Chrome, buttons, buckles and leather surfaces" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Everytime I try to run away I fall on my face..."

Answer: Kud

"Internal Primates Forever" - Mudvayne. Great song off of their full- length debut, "L.D. 50".
2. "Healing waters to be bathed in...."

Answer: Maynard

"Brena" - A Perfect Circle. One of Maynard's more personal songs.
3. "Flesh and bone by the telephone"

Answer: Dave Gahan

"Personal Jesus" - Depeche Mode. The drum beat for this song is band members jumping on suitcases.
4. "I used to be somebody"

Answer: Trent

"Down In It" - Nine Inch Nails. The first official single from Nails; an oldie but a goodie.
5. "I dodge the grave almost every day"

Answer: Lajon

"Dead Set" - Sevendust. The band has really evolved up to their third album, "Animosity".
6. "I can feel your heartbeat through my skin"

Answer: Chris Hall

"What Do I Have To Do?" - Stabbing Westward. Their first big hit, from "Wither, Blister, Burn and Peel".
7. "Intake eyes leave passing vapour trails"

Answer: Billy Corgan

"To Sheila" - The Smashing Pumpkins. "Adore" is my personal favourite album with this opening track.
8. "What you see should make you cry"

Answer: Richard Patrick

"Cancer" - Filter. This song is from their second full-length release, "Title of Record".
9. "I can't keep changing just because you think I should"

Answer: Scott Anderson

"Quicksand" - Finger Eleven. This group used to be "Rainbow Butt-Monkeys", before they got serious.
10. "Saints keep knocking, Go Home"

Answer: Jay Gordon

"Social Enemies" - Orgy.
11. "Flying not yet quite the notion"

Answer: Layne Staley

"Would?" - Alice In Chains. (R.I.P. Layne Staley) Jerry Cantrell still covers this song live.
12. "Cocooned in misery"

Answer: Kud

"Death Blooms" - Mudvayne. The video for this song is disturbing for even me.
13. "I could blow through the ceiling"

Answer: Thom Yorke

"Fake Plastic Trees" - Radiohead. Did you know that "The Bends" was dedicated to Bill Hicks just like Tool's "AEnima"?
14. "Never trust them dirty liars"

Answer: Scott Weiland

"Trippin On A Hole..." - Stone Temple Pilots. "Tiny Music..." was probably their most experimental album.
15. "I do not recognize the vessel"

Answer: Maynard

"Third Eye" - Tool. One of the longest, most epic songs ever.
16. "Ocean flower aquarium"

Answer: Michael Stipe

"Lotus" - R.E.M.. Michael says that this lyric is the name of a restaurant down the street from his home.
17. "Walk like a winner"

Answer: Raine Maida

"One Man Army" - Our Lady Peace. The band gained more popularity, but lost their edge with "Happiness...".
18. "Underneath that sign always congregated quite a crowd"

Answer: Eddie Vedder

"Crazy Mary" - Pearl Jam, the last standing band from the big Seattle grunge scene.
19. "But call me Alowishus Devadander Abercrombie"

Answer: Les Claypool

"My Name Is Mud" - Primus. The band's drummer was with A Perfect Circle for a short period.
20. "You think you're half as good as me"

Answer: Scooter

"Confession" - Cold, from the band's breakthrough achievement "13 Ways to Bleed On Stage".
21. "She gave the perfect strain to my heart"

Answer: Kurt Cobain

"Aneurysm" - Nirvana. (R.I.P. Kurt Cobain)Originally off of the album "Inscesticide".
22. "The tears of regret..."

Answer: Trent

"I'm Lookin Forward..."- Nine Inch Nails. "The Fragile" only sold 80,000 copies in the first week.
23. "Save it, just keep it..."

Answer: Chris Cornell

"My Wave" - Soundgarden. Chris Cornell has been working with the members of a split "Rage Against The Machine".
24. "Approaching guiding light"

Answer: Serj

"Spiders" - System Of A Down, off of System's self-titled debut album.
25. "Chrome, buttons, buckles and leather surfaces"

Answer: Maynard

"Passenger" - Deftones, trick question...did you get it?
Source: Author nothingtogein462

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us