FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Triple Rock Lyrics Quiz
Quiz about Triple Rock Lyrics Quiz

Triple Rock Lyrics Quiz


I will give three lines from three DIFFERENT songs, you just have to choose which artist/band wrote those lyrics.

A multiple-choice quiz by hacktheplanet. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock Lyrics

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
199,531
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
668
- -
Question 1 of 10
1. Which band sang the following lyrics?
1. "Enmity gauged, united by fear."
2. "All the pictures have been washed in black, tattooed everything."
3. "Starve the poor so they can be well fed."
Hint


Question 2 of 10
2. Name the band that wrote these lyrics:
1. "Huck it, you don't have the ties."
2. "When the rain comes I sit home and pray."
3. "I hate the trendies but I also hate the freaks."
Hint


Question 3 of 10
3. These are lyrics from three different songs, but which band sang them?
1. "This day never seems to end."
2. "Ghost stories handed down, reached secret tunnels below."
3. "Enter all monsters let us twist another fairy tale."
Hint


Question 4 of 10
4. Do you recognise any of these words? Which band wrote them?
1. "Lay me down to crawl."
2. "It's a maze for rats to try."
3. "Too much poison come undone."
Hint


Question 5 of 10
5. Which band wrote these words?
1. "A job that slowly kills you, bruises that won't heal."
2. "All these things we'll one day swallow whole."
3. "Stop whispering, start shouting."
Hint


Question 6 of 10
6. Who sang/shouted these lyrics?
1. "I can't be fixed coz I won't change."
2. "How I let you get inside of me?"
3. "But it's the only way to forget who I am."
Hint


Question 7 of 10
7. A little tougher, which band have sung these words?
1. "I'm going down in flames, I'm falling into this again."
2. "With a safe home, and a warm bed, on a quiet little street."
3. "I watched the world float to the dark side of the moon."
Hint


Question 8 of 10
8. Which band got away with writing these lyrics? Crazy guys.
1. "It's funny how money allows all to browse, and be endowed."
2. "Fingernails are pretty, fingernails are good."
3. "Stack dead actors, stacked to the rafters."
Hint


Question 9 of 10
9. This should be an easy one. Which influential band is responsible for these?
1. "It's ok to eat fish coz they don't have any feelings."
2. "She should have been a son."
3. "I thought you died alone, a long long time ago."
Hint


Question 10 of 10
10. If you can't remember the tune, try rapping instead. Who wrote these?
1. "You justify those that died by wearing the badge . . ."
2. "They say jump, you say how high?"
3. "Burn, burn, yes ya gonna burn."
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which band sang the following lyrics? 1. "Enmity gauged, united by fear." 2. "All the pictures have been washed in black, tattooed everything." 3. "Starve the poor so they can be well fed."

Answer: Pearl Jam

1 is from "Rearviewmirror", 2 is from "Rats", both off the "Vs" album, while 3 is from "Black" off of the album "Ten".
2. Name the band that wrote these lyrics: 1. "Huck it, you don't have the ties." 2. "When the rain comes I sit home and pray." 3. "I hate the trendies but I also hate the freaks."

Answer: The Offspring

1 is from the secret track "Huck It" on "Conspiracy of One", 2 is "Kick Him When He's Down" off the second album "Ignition", 3 is a rather amusing song called "Cool To Hate" off "Ixnay on the Hombre".
3. These are lyrics from three different songs, but which band sang them? 1. "This day never seems to end." 2. "Ghost stories handed down, reached secret tunnels below." 3. "Enter all monsters let us twist another fairy tale."

Answer: AFI

1 is called "Totalimmortal" (which The Offspring have done a cover of incidentally), 2 is from "Day of the Phoenix", and 3 is from "Of Greetings and Goodbyes". "Totalimmortal" is on the EP "All Hallows", the others are from the album "The Art of Drowning".
4. Do you recognise any of these words? Which band wrote them? 1. "Lay me down to crawl." 2. "It's a maze for rats to try." 3. "Too much poison come undone."

Answer: Placebo

1 is from "The Crawl", 2 is from "Slave to the Wage" off of the "Black Market Music" album, 3 is from "Every You Every Me", the first Placebo song I ever heard when it was on the opening credits of "Cruel Intentions". I was surprised to learn that Placebo is classed as Indie. I don't think so.
5. Which band wrote these words? 1. "A job that slowly kills you, bruises that won't heal." 2. "All these things we'll one day swallow whole." 3. "Stop whispering, start shouting."

Answer: Radiohead

1 is "No Surprises", a song about suicide (charming) that has Thom in a space helmet slowly filling up with water. He first revealed this song to his bandmates and REM when on the Monster tour. 2 is from "Street Spirit", 3 is called "Stop Whispering", from the "Pablo Honey" album.
6. Who sang/shouted these lyrics? 1. "I can't be fixed coz I won't change." 2. "How I let you get inside of me?" 3. "But it's the only way to forget who I am."

Answer: Spineshank

These are all from the second album, "Height of Callousness". 1 is from "(Can't Be) Fixed", 2 is from "Synthetic" (one of the single releases), and 3 is from "Asthmatic".
7. A little tougher, which band have sung these words? 1. "I'm going down in flames, I'm falling into this again." 2. "With a safe home, and a warm bed, on a quiet little street." 3. "I watched the world float to the dark side of the moon."

Answer: 3 Doors Down

1 is "Going Down In Flames" from the album "Away From the Sun", 2 is called "Be Like That" and 3 is "Kryptonite" (the song that made them famous). 2 and 3 are both from "The Better Life" album.
8. Which band got away with writing these lyrics? Crazy guys. 1. "It's funny how money allows all to browse, and be endowed." 2. "Fingernails are pretty, fingernails are good." 3. "Stack dead actors, stacked to the rafters."

Answer: Foo Fighters

1 is "For All the Cows", 2 is "This is a Call" (there's a prize for anyone who can figure out what the heck Dave Grohl is on about in this song), both from the self-titled first album. 3 is "Stacked Actors" from "There is Nothing Left To Lose".
9. This should be an easy one. Which influential band is responsible for these? 1. "It's ok to eat fish coz they don't have any feelings." 2. "She should have been a son." 3. "I thought you died alone, a long long time ago."

Answer: Nirvana

1 is "Something in the Way" from "Nevermind", 2 is "Been A Son" from "Incesticide" and 3 is "The Man Who Sold the World" from the "Unplugged in New York" album.
10. If you can't remember the tune, try rapping instead. Who wrote these? 1. "You justify those that died by wearing the badge . . ." 2. "They say jump, you say how high?" 3. "Burn, burn, yes ya gonna burn."

Answer: Rage Against the Machine

All of these are from the self-titled first album. 1 is "Killing in the Name Of", probably their most famous song, 2 is "Bullet in the Head", and 3 is "Bombtrack".
Source: Author hacktheplanet

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us