FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Rock  Pop Lyrics 7
Quiz about Rock  Pop Lyrics 7

Rock & Pop Lyrics 7 Trivia Quiz


Hello kids! I'm back with a brand new quiz. New songs and the same old format. I give you the lyric, you tell me the name of the song. Good luck and keep an open mind.

A multiple-choice quiz by iroc_kingtrivia. Estimated time: 8 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Rock and Roll
  8. »
  9. Rock Lyrics

Time
8 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
202,357
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Difficult
Avg Score
8 / 20
Plays
549
- -
Question 1 of 20
1. "But the meteor men beg to differ, judging by the hole in the satellite picture" - this lyric is in what song? Hint


Question 2 of 20
2. What song carries this lyric, "Yeah, I want it, I need it, to make a million"? Hint


Question 3 of 20
3. "Reveal to me the mysteries, can you tell me what it means", is the begining lyric of what song? Hint


Question 4 of 20
4. The lyric, "He who tries will be wasted, feed my eyes, now you've sewn them shut", is on what song? Hint


Question 5 of 20
5. "Make me feel good, I got fired today, don't want to be at home alone tonight", is in what song? Hint


Question 6 of 20
6. What song has the lyric, "The 21st century killing machine, burnt on the inside, a five headed team"?

Answer: (One Word)
Question 7 of 20
7. "All the hate in your heart will be leaving you blind", is part of what song? Hint


Question 8 of 20
8. "But I'll be here 'cause you're all that I've got" is on which very popular song? Hint


Question 9 of 20
9. What song has the lyric, "What about those things you said to me, what about the time we've wasted"?

Answer: (One Word)
Question 10 of 20
10. "I never want to become precious, this life is so touch and go" is on what song? Hint


Question 11 of 20
11. What song has the lyric, "The feelings I once felt are now dead and gone"? Hint


Question 12 of 20
12. "I've seen your face before my friend, but I don't know if you know who I am", is a lyric on what 1980's hit? Hint


Question 13 of 20
13. "I feel my world shake like an earthquake", is one of the lyrics on which song? Hint


Question 14 of 20
14. "Yeah, bringing you another disturbing creation from the mind of one sick animal who can't tell the difference", is at the beginning of what song?

Answer: (One Word)
Question 15 of 20
15. The lyric, "Bury me like a dog, icy hands surrounding me", is found on what song? Hint


Question 16 of 20
16. What song carries the lyric, "You say you don't know, you won't know, until we begin"? Hint


Question 17 of 20
17. "It's driven me before and it seems to be the way that everyone else gets around" is the lyric found on which song? Hint


Question 18 of 20
18. "You beg for help but you're alone stuck in a helpless rage" is the next lyric found on which song? Hint


Question 19 of 20
19. "So much depends on the weather, so is it raining in your bedroom" what song carries this weird song lyric?

Answer: (One Word)
Question 20 of 20
20. What song has the lyric, "But I know as I hammered those nails into your beautiful hands, your eyes still try to search for mine, but I look away"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "But the meteor men beg to differ, judging by the hole in the satellite picture" - this lyric is in what song?

Answer: All Star

"Hey now you're an all-star"! That's right, this lyric comes from the song "All Star", from the band, Smashmouth. It is found on many movie soundtracks and the band's 1999 release "Astro Lounge".
2. What song carries this lyric, "Yeah, I want it, I need it, to make a million"?

Answer: Turn Me On Mr. Deadman

"Turn Me On Mr. Deadman", by The Union Underground, is the name of the song. It is found on the band's album "An Education In Rebellion", released in 2000.
3. "Reveal to me the mysteries, can you tell me what it means", is the begining lyric of what song?

Answer: Sleeping Awake

P.O.D.'s "Sleeping Awake" is the song mentioned in this question. The song was featured on the "Matrix: Reloaded" soundtrack (2003). A very good video for this song as well.
4. The lyric, "He who tries will be wasted, feed my eyes, now you've sewn them shut", is on what song?

Answer: Man In The Box

This song is "Man In The Box", by the band Alice In Chains. Most likely their most popular single, it is on the album "Facelift"(1990).
5. "Make me feel good, I got fired today, don't want to be at home alone tonight", is in what song?

Answer: Mr. Bartender (It's So Easy)

It is found on Sugar Ray's album, "In The Pursuit Of Leisure", released in 2003. This song is "Mr. Bartender (It's So Easy)".
6. What song has the lyric, "The 21st century killing machine, burnt on the inside, a five headed team"?

Answer: Bombshell

Powerman 5000's song "Bombshell" is featured in this question. The song is found on the band's album "Anyone for Doomsday?", released in 2001.
7. "All the hate in your heart will be leaving you blind", is part of what song?

Answer: Liberate

This lyric is found on the song "Liberate" by Disturbed. It is the latest single released by the band on the album "Believe", released in 2003.
8. "But I'll be here 'cause you're all that I've got" is on which very popular song?

Answer: Faint

This song is "Faint" by Linkin Park. The song can be found on the album "Meteora"(2003).
9. What song has the lyric, "What about those things you said to me, what about the time we've wasted"?

Answer: Blackout

"Blackout" by hed (P.E.), is the song you should have written down. This very good, but underrated song, was the first and only release from the band's album "Blackout", which was released in 2003.
10. "I never want to become precious, this life is so touch and go" is on what song?

Answer: Counting The Days

Of course, you had to expect a Collective Soul song to be featured on this quiz! This one is "Counting The Days", off the bands' 2004 release, "Youth".
11. What song has the lyric, "The feelings I once felt are now dead and gone"?

Answer: Stillborn

This song is "Stillborn" by Black Label Society. The first very popular song by the group, is on the ablum "The Blessed Hellride"(2003).
12. "I've seen your face before my friend, but I don't know if you know who I am", is a lyric on what 1980's hit?

Answer: In The Air Tonight

It's an oldie but a goodie. It's "In The Air Tonight" by Phil Collins. The song is found on his 1981 release "Face Value".
13. "I feel my world shake like an earthquake", is one of the lyrics on which song?

Answer: St. Anger

"I'm madly in anger with you!" Yep, it's "St. Anger" by Metallica. It's found on their album by the same name, released in 2003.
14. "Yeah, bringing you another disturbing creation from the mind of one sick animal who can't tell the difference", is at the beginning of what song?

Answer: Stupify

This very hard lyric is found on "Stupify" by Disturbed. The lyric is found at the beginning when he appears to be mumbling. It's on the 2000 album "The Sickness".
15. The lyric, "Bury me like a dog, icy hands surrounding me", is found on what song?

Answer: Superbeast

"Superbeast" is the song, and Rob Zombie is the masterful artist of this song. It is found on "Hellbilly Deluxe", which was released in 1998.
16. What song carries the lyric, "You say you don't know, you won't know, until we begin"?

Answer: Jump

Probably the most popular song by Van Halen, this lyric comes from the song "Jump". The 1984 album that produced this hit is none other than, "1984".
17. "It's driven me before and it seems to be the way that everyone else gets around" is the lyric found on which song?

Answer: Drive

This song is by far the most popular song by Incubus. This song is the infamous "Drive". It is seen on the album "Make Yourself"(1999).
18. "You beg for help but you're alone stuck in a helpless rage" is the next lyric found on which song?

Answer: Do You Call My Name

This song is from RA, and it is "Do You Call My Name?". The 2002 album, "From One", is where you can find this song.
19. "So much depends on the weather, so is it raining in your bedroom" what song carries this weird song lyric?

Answer: Plush

"Where you going til tomorrow", you guessed it. It's "Plush" by Stone Temple Pilots. "Core" is the album that it is found on.
20. What song has the lyric, "But I know as I hammered those nails into your beautiful hands, your eyes still try to search for mine, but I look away"?

Answer: Pitiful

Last, but certainly not least, you have, the band Blindside's hit single "Pitiful". The bands' 2002 release, "Silence", is the album you can find it on. I want to take this time to thank you for taking my quiz, and keep your eyes open for a new one soon.
Source: Author iroc_kingtrivia

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us