FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Just Surrender
Quiz about Just Surrender

Just Surrender Trivia Quiz


How well do you know Just Surrender's debut release "If These Streets Could Talk"? (I'll give a part of the lyric. You give me the song name.)

A multiple-choice quiz by dustinlaukhuf. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music H-K
  8. »
  9. J

Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
236,209
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
136
- -
Question 1 of 10
1. From which song would you find the following lyric: "I wish that I could change with you"? Hint


Question 2 of 10
2. From which song would you find the following lyric: "So I wake up, wake up. How could this happen to me"? Hint


Question 3 of 10
3. From which song would you find the following lyric: "Make a move if you think that you can make it"? Hint


Question 4 of 10
4. From which song would you find the following lyric: "These words don't mean a thing, but I'll say them anyway"? Hint


Question 5 of 10
5. From which song would you find the following lyric: "How can I make this more clear? When I say forever"?
Hint


Question 6 of 10
6. From which song would you find the following lyric: "I'll stammer drunk and hallow to your doorstep"? Hint


Question 7 of 10
7. From what song would you find the lyric: "We're older than we used to be"? Hint


Question 8 of 10
8. From what song would you find the lyric: "A meaning buried under shuttered breathing"? Hint


Question 9 of 10
9. From what song would you find the lyric: "Don't you know that three small words could make this all ok"? Hint


Question 10 of 10
10. From what song would you find the lyric: "Can you walk from the truth with all that blood on your dress"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. From which song would you find the following lyric: "I wish that I could change with you"?

Answer: You Tell A Tale

Just Surrender hail from Poughkeepsie, New York.
2. From which song would you find the following lyric: "So I wake up, wake up. How could this happen to me"?

Answer: What We've Become

Just Surrender formed in 2003 as a high school jam band.
3. From which song would you find the following lyric: "Make a move if you think that you can make it"?

Answer: I Can Barely Breath

"If These Streets Could Talk" was released in 2005 on Broken English Records.
4. From which song would you find the following lyric: "These words don't mean a thing, but I'll say them anyway"?

Answer: Is There No Truth In Beauty?

Just Surrender shot a video for their first single "Tell Me Everything".
5. From which song would you find the following lyric: "How can I make this more clear? When I say forever"?

Answer: In Your Silence

Just Surrender's EP was recorded by John Naclerio who also recorded with My Chemical Romance, Senses Fail, and Brand New.
6. From which song would you find the following lyric: "I'll stammer drunk and hallow to your doorstep"?

Answer: She Broke My Heart So I Broke His Jaw

Just Surrender's first tour was with Autopilot Off.
7. From what song would you find the lyric: "We're older than we used to be"?

Answer: Of All We've Known

Just Surrender has toured with such bands as Hawthorne Heights, Matchbook Romance, and Armor For Sleep.
8. From what song would you find the lyric: "A meaning buried under shuttered breathing"?

Answer: Tell Me Everything

Just Surrender was featured in MTV's "You Hear It First".
9. From what song would you find the lyric: "Don't you know that three small words could make this all ok"?

Answer: Forgotten Not Forgiven

Just Surrender's EP was self titled.
10. From what song would you find the lyric: "Can you walk from the truth with all that blood on your dress"?

Answer: Our Work Of Art

Just Surrender consists of Jason Maffucci, Dan Simons, Andy Meunier, and Steve Miller.
Source: Author dustinlaukhuf

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us